Nikos Chatzoglou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Τα ακουστικά είναι paired αλλά όχι connected στο λάπτοπ. Έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις από youtube αλλά είτε δε δουλεύουν είτε δουλεύουν για μία φορά και την επόμενη πάλι το ίδιο πρόβλημα. Λέτε να έχει κάποια σχέση που έχω ακόμη windows 8.1 και όχι 10 ; Έχετε κάτι άλλο υπόψη που μπορεί να φταίει ;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) κάνε unpair delete και άρχισε απο την αρχή την διαδικασία. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Ukforthemoment
sdikr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Στα 7αριά υπήρχε θέμα καθώς δεν είχανε οδηγούς για ήχο, στα 10αριά έχουν, για τα 8.1 δεν είμαι σίγουρος, βέβαια το να δουλεύουν που και που δείχνει πως έχουν
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε κάνε unpair delete και άρχισε απο την αρχή την διαδικασία. Το έχω κάνει πάνω από 15 φορές.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Το έχω κάνει πάνω από 15 φορές. Δοκίμασε να τα κάνεις pair με κάτι άλλο,πχ κινητό.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασε να τα κάνεις pair με κάτι άλλο,πχ κινητό. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το κινητό αλλά με το λάπτοπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Nikos Chatzoglou είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα με το κινητό αλλά με το λάπτοπ. Να δεις αν συνδέονται εκεί.Να βρεις ποια πλευρά φταίει.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Να δεις αν συνδέονται εκεί.Να βρεις ποια πλευρά φταίει. Με το κινητό συνδέονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα