Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε

Αδικαιολόγητα όμως γιατί; Δεν χρειάζεται πλέον να βάζουμε δισκέτες και να κάνουμε φορμάτ, δεν χρειάζεται να ανοίξουμε χάρτες, η τεχνολογία έχει προχωρήσει και έχουν απλοποιηθεί πολλά πράγματα. 

Γιατί όταν σκάει κάποιο θέμα σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δυστυχώς ή ευτυχώς το να έχεις τεχνικές γνώσεις είναι κάτι που το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου σε πολλα επαγγέλματα

Ακόμα και ΙΤ όταν έχεις πρέπει να μπορείς να του δώσεις να καταλάβει τι συμβαίνει

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι , δώστε λεφτά για να βλέπετε σκουπίδια με  διαφημίσεις και μέτρια ποσότητα εικόνας χχχαχαχαχααα, ο ορισμός του ψεκασματος ....

Επεξ/σία από Choronzoon
  • Like 4
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η απεργία για τις αμοιβές και τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τον κλάδο τους επόμενους μήνες, με την παύση παραγωγής νέων σεζόν σε παγκόσμιες επιτυχίες συμπεριλαμβανομένων των σειρών House of Dragons και The Last of Us αλλά και ταινιών όπως το Gladiator 2 και το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two.

Ορισμένοι αναλυτές έχουν υποστηρίξει ότι το Netflix είναι σε καλύτερη θέση από παρόμοιες υπηρεσίες για να αντέξει με τη λιγότερη δυνατή ζημιά το διάστημα της απεργίας.

Φυσικά και δεν μπορεί η συγκεκριμένη απεργία να επειρεάσει το Netflix καθώς το υλικό του δεν απαιτεί σεναριογράφους αλλά και ηθοποιούς 😂

Δημοσ.
1 hour ago, KostasKri said:

Πάλι έξω πέσανε οι επιστήμονες του insomnia...

Η επιστήμη φίλε μου αυτοβελτιώνεται και μαθαίνει από τα λάθη της. Έτσι προχωράει μπροστά.

Το ίδιο ισχύει και για τους επιστήμονες του insomnia.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

ποια τεχνολογια? εγω στα 14, ειχα windows millenium και καθε 1 μηνα εκανα φορματ.. ρωτησα και εμαθα πως να το κανω.. εκανα κατι επικοδομητικο, εστω.. και δεν εχει σχεση με γονεις γιατι οι δικοι μου δεν ηξεραν τι κουμπι πατας για να ανοιξει ο υπολογιστης...

τα 14χρονα η τεχνολογια τους ειναι τικ τοκ και instagram και λοιπα social.. 

Ποσο αληθεια αυτο. Οι 30-40 ηλικιας ειμαστε η γενια της τεχνολογιας και των οθονων αλλα ξεραμε πραγματα τωρα οντως δεν ξερουν τιποτα αλλο απο social. Eγω 12 χρονων εκανα format σε ενα σωρο pc μιας και ειχα μαθει απο το δικο μου τοτε. Τα σημερινα 12χρονα δεν θα εχουν ιδεα απο τι αποτελειται ενας υπολογιστης οχι να ξερουν και κατι παραπανω στο software κομματι. 

• Like 3
Δημοσ.
29 minutes ago, panther_512 said:

Η επιστήμη φίλε μου αυτοβελτιώνεται και μαθαίνει από τα λάθη της. Έτσι προχωράει μπροστά.

Το ίδιο ισχύει και για τους επιστήμονες του insomnia.

Μακάρι! Με λίγη δουλειά ακόμα θα τετραγωνίσουμε τον κύκλο, θα τριχοτομήσουμε την γωνία και θα αποφασίσουμε αν είναι καλύτερο το iOS η το Android

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με το ποσο καυ.....νος ειναι καποιος και γουσταρει να μπαινει βαθυτερα στα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε

Οπότε το Netflix γιατί μαζεύει;

επειδή υπάρχει κόσμος που θέλει να δει το περιεχόμενο. Για ποιο άλλο λόγο θα μπορούσε να γίνει? Τους βάζουν με το ζόρι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαα, απλώς θέλουν κάτι να βλέπουν και προτιμούν την εύκολη/φτηνή(;) λύση. Αυτό δεν το κάνει καλό περιεχόμενο. Άντε να έχει και τέτοιο σε έναν μικρό βαθμό που με τον καιρό μειώνεται κι άλλο. Πολλοί συνδρομητές μετά από λίγο καιρό που έχουν δει τα καλά απλώς κάνουν browsing προσπαθώντας να βρουν κάτι να αξίζει έστω λίγο.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ποσο αληθεια αυτο. Οι 30-40 ηλικιας ειμαστε η γενια της τεχνολογιας και των οθονων αλλα ξεραμε πραγματα τωρα οντως δεν ξερουν τιποτα αλλο απο social. Eγω 12 χρονων εκανα format σε ενα σωρο pc μιας και ειχα μαθει απο το δικο μου τοτε. Τα σημερινα 12χρονα δεν θα εχουν ιδεα απο τι αποτελειται ενας υπολογιστης οχι να ξερουν και κατι παραπανω στο software κομματι. 

Αυτό ξαναπές το...Όταν σε λίγο θα τρέχουν όλοι Windows μέσω νέφους αποκλειστικά με μια οθόνη και ένα mouse, τί περιμένεις να μάθουν; Δεν θα υπάρχει σε λίγο καμία επαφή με το hardware και κάθε τι στα ενδότερα των pc, ο απώτερος σκοπός είναι να μην έχεις καν case στον χώρο σου με cpu, gpu κλπ. Το μόνο που θα υπάρχει θα είναι όλο σου το λειτουργικό και τα data σου (δηλαδή ουσιαστικά όλη σου η ζωή) στους servers της Microsoft, της Google κλπ. Εσύ θα κάνεις ένα login και όλα τα άλλα θα γίνονται μόνα τους. Για αυτό αυτή η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που λέγεται "subscriptions για τα πάντα-δεν μου ανήκει τίποτα locally" κάπως πρέπει να ανακοπεί. Αν και μεταξύ μας δεν το βλέπω.

Παράδειγμα κοντινό στο θέμα: Μεγάλο πισωγύρισμα για τους λάτρεις του home cinema λόγω της ουσιαστικής κατάργησης των οπτικών μέσων. Από 'κει που βλέπαμε γνήσιο Dolby Vision ή HDR με τρελά bitrate και ακούγαμε γνήσιο Dolby Atmos επίσης με τρελά bitrate από κάτι τούμπανα ηχεία και ενισχυτές από τα 4K Blu Ray δισκάκια, τώρα η νεολαία βλέπει ουσιαστικά κουκουρούκου χιλιοσυμπιεσμένα formats, δήθεν HDR και Atmos (ουσιαστικά Dolby Digital), που μόνο home cinema δεν τα λες. Αρκεί να μπορούνε να κατεβαίνουνε στις 24άρες (=15άρες κι αν) γραμμές μας...  

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω τι κανετε ή τι θα κανετε οι υπολοιποι εγω το νετφλιξ το κραταω κυριως για τους γονεις μου και την αδερφη μου αν αυριο μου ερθει μηνυμα για password sharing απλα δεν θα ανανεωσω οπως και κανενας απο την οικογενεια γιατι το εχουν για να δουν κατι μια στο τοσο.Απλα θα τους δωσω τους κωδικους απο το prime και τελειωσε τις δυο σειρες που μπορει να με ενδιαφερουν τα βλεπω και στο στρεμιο (Αν ειχε ερθει το hbo οπως ειχε ανακοινωσει θα ειχε βγει ηδη το νετφλιξ).Τωρα αξιζει πλεον το νετφλιξ?Για εμενα απολυτως οχι καλυτερα να βαλει κανεις disney + prime τα οποια βγαινουν κοντα στην τιμη.

Για ολους τους αλλους κλασικους εξυπνους που βγαινουν και κραζουν τους υπολοιπους "αναλυτες του ινσομνια" σαν κλασικοι ελληναρες που διαβαζουν μια ειδηση και ενταξει το εβγαλαν το συμπερασμα.

Τα στοιχεια που δεν περιλαμβανονται στην ειδηση ειναι πως

1)Το netflix σε αυτην την περιοδο επεκταθηκε σε νεες περιοχες που περιλαμβανονται και οι νεες συνδρομες

2) Στην αμερικη αποκτηθηκε ενα καινουργιο market share 13,7% στην περιοδο μαιο 2021- ιουνιο 2023 απο κοσμο που εγκαταλειψε την παραδοσιακη τηλεοραση και την καλωδιακη ως τροπο παρακολουθησης.Απο αυτο market share το hulu και το netflix ειχαν την μικροτερη αναπτυξη

3) Στο δευτερο τριμηνο του 2020 το netflix ειχε το 70% του traffic share (συνολο προβολων) στην αμερικη το πρωτο τριμηνο του 2023 ειχε το 44,21 με αυτο και το disney να ειναι τα μονα που ειχαν πτωση στις προβολες

Αν παρουσιαζεις τα ξερα νουμερα που σε συμφερουν μπορεις να πουλησεις μια εικονα καλη.Η αληθινη εικονα διαφερει λιγο.

Ειναι για κλεισιμο?Προφανως και οχι.Παει κατα διαολου?οχι βεβαια

Ειναι μια περιοδος μεταβασης ωπου εγκαταλειπεται σταδιακα η παραδοσιακη τηλεοραση και οι παραδοσιακες συνδρομητικες, νεες προκειπτουν προσπαθουν να κερδισουν κοινο καθε χρονο.Το νετφλιξ καθοταν μονο του στην κορυφη εξαγοραζοντας δικαιωματα πλεον τα μεγαλα στουντιο εχουν τις δικες τους συνδρομητικες και κλεβουν μεριδια στην αμερικη ηδη παιζει μπαλα το paramountplus, εδω δεν εχει ερθει ακομα το hbomax αλλα υποθετω πως απλα πηρε μια παραταση.Επισης τουλαχιστον στην Ελλαδα για καποιον λογο ο κοσμος ειναι της συνηθειας φανταζει σαν ολοκληρη μετακομιση το να καταργησεις μια συνδρομη και να γραφτεις σε μια καινουργια "και πως θα δουλευει η αλλη θα μπορω ευκολα να βαζω ταινιες?Που ειναι το search?μπα οι κατηγοριες δεν ειναι καλες"

Για εμενα το μονο καλο που μου αρεσει στο νετφλιξ και θα μου λειψει αν φυγω ειναι η εφαρμογη μπορεις να γραψεις χιονι και να σου βγαλει ταινιες για χιονι/προτεινει ταινιες συμφωνα με οτι εχεις παρακολουθησει και τα τραιλερ που παιζουν στις προτασεις.Αυτο τους το αναγνωριζω αλλα δεν ειναι αρκετο

Ποιος θα καταφερει να κρατησει ποιος θα βγει απο πανω δεν ξερει κανεις, αλλα να το παρουσιαζεις ειμαστε εδω πιο δυνατοι απο ποτε ειναι σαν το λεφτα υπαρχουν.

• Like 2
Δημοσ.

ok, για να μην χάνουν την δουλειά τους ο κόσμος στα στουύντια κλπ άντε ως και το netflix να πάει καλά.
Ομως να μας πουν σε ποιά χώρα παίζει η ταινία ή sequel που θέλουμε να δούμε για να μην χάνουμε χρόνο με το vpn.

Είναι χρόνια που έχω φύγει από το νέτφλιξ αλλά άμα κατέβαζαν την συνδρομή στα €5/pcm και έδιναν λίστα με ποιές ταινίες παίζουν και σε ποιές χώρες μπορεί και να ξαναγύριζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, tryfos είπε

Αυτό ξαναπές το...Όταν σε λίγο θα τρέχουν όλοι Windows μέσω νέφους αποκλειστικά με μια οθόνη και ένα mouse, τί περιμένεις να μάθουν; Δεν θα υπάρχει σε λίγο καμία επαφή με το hardware και κάθε τι στα ενδότερα των pc, ο απώτερος σκοπός είναι να μην έχεις καν case στον χώρο σου με cpu, gpu κλπ. Το μόνο που θα υπάρχει θα είναι όλο σου το λειτουργικό και τα data σου (δηλαδή ουσιαστικά όλη σου η ζωή) στους servers της Microsoft, της Google κλπ. Εσύ θα κάνεις ένα login και όλα τα άλλα θα γίνονται μόνα τους. Για αυτό αυτή η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που λέγεται "subscriptions για τα πάντα-δεν μου ανήκει τίποτα locally" κάπως πρέπει να ανακοπεί. Αν και μεταξύ μας δεν το βλέπω.

Παράδειγμα κοντινό στο θέμα: Μεγάλο πισωγύρισμα για τους λάτρεις του home cinema λόγω της ουσιαστικής κατάργησης των οπτικών μέσων. Από 'κει που βλέπαμε γνήσιο Dolby Vision ή HDR με τρελά bitrate και ακούγαμε γνήσιο Dolby Atmos επίσης με τρελά bitrate από κάτι τούμπανα ηχεία και ενισχυτές από τα 4K Blu Ray δισκάκια, τώρα η νεολαία βλέπει ουσιαστικά κουκουρούκου χιλιοσυμπιεσμένα formats, δήθεν HDR και Atmos (ουσιαστικά Dolby Digital), που μόνο home cinema δεν τα λες. Αρκεί να μπορούνε να κατεβαίνουνε στις 24άρες (=15άρες κι αν) γραμμές μας...  

Το πρώτο κομμάτι είναι πραγματικά ακατανόητο για μένα, πώς δηλαδή θέλουν εταιρείες να σε απαλλάξουν από το hardware, για να σου πουλήσουν software. Χωρίς το πρώτο δεν υπάρχει το δεύτερο.  Γενικά για τις συνδρομές συμφωνώ, βέβαια. 

Στο δεύτερο, αρχικά ποιος έχει ακόμα 24ρα σύνδεση, τη στιγμή που συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών έχουν VDSL 100αρα; Αν έχεις 24αρα γραμμή σχεδόν νομοτελειακά δεν μπορείς να σηκώσεις 4k υλικό από πλατφόρμες, ή plex και βλέπεις απλό hd. Εγώ όταν είχα 24αρα κατέβαζα την ποιότητα που ηθελα υπομονετικα, και δούλευα usb.

Επίσης, δεν χρειάζεσαι Blu-ray  για να δεις 4k, υπάρχει και το internet (ο νοών νοείτο). Το ίδιο ποσοστό που έβλεπε μέσω home cinema καλή ποιότητα βλέπει και τώρα, ίσως και περισσότεροι.

Αυτοί που βλέπουνε μονο netflix και πλατφόρμες σήμερα  παλιά βλέπανε σάπια dvd από εφημερίδες, και κανάλια digea. Απλά δεν έχουνε χρόνο να ασχοληθούν ή/και δεν τους νοιάζει. Βελτίωση υπάρχει, όχι πισωγυρισμα.

Επεξ/σία από tzavardin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...