Προς το περιεχόμενο

AVM FRITZ!Box 7590 Edition International 179,13€ amazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι για ολους και σιγουρα το 90%  δε θα αξιοποιησει τα extra που εχει καν . Αν ειχες κοτε και οχι voip ηταν το καλυτερο που μπορουσες να παρεις 

• Like 3
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Αν θέλεις εξήγησε γιατί πιστεύεις είναι καλύτερα. Εγώ είχα αγοράσει ένα και κατέληξε στην ντουλάπα..

Για να μην σου πω εγώ και με αμφισβητήσεις αν θες να μάθεις το γιατί. Μπες στο skroutz και δες κριτικές image.png.90fe75519b2cec4e267079908a40cbc1.png.

Αφού περάσεις από το σκρούτζ μπες σε όλα τα άμαζον image.png.5d79dd4d946ff14115510d635fc4f7bd.png  ενδεικτικά στο αμαζον Ιταλίας 26.105 ψηφοι 4.8 αστερια. Αν δεν σε πείθει και αυτό δες την κριτική στο insomnia . Τωρα αν το εχεις στη ντουλαπα σε αχρηστια ειμαι διατεθημενος να το παρω απ τα χερια σου να μην σου πιανει χωρο. Προσωπικά το πήρα για κυρίως 2 λογους ασφαλεια (συνεχόμενα updates) και σταθεροτητα στη γραμμη. 

22 ώρες πριν, matrixxx είπε

1.    Σχεδον  14ευρω παραπανω, οχι 2.7. Σε τυροπιτες, 10 τυροπιτες σχηματος "D" σε πολλα μαγαζια.

Μαρέσει που επισημαίνεις το σχήμα "D" που σαρεσεί λογικά  σε τυρόπιτα :P Προφανώς το 2.7 αναφέρεται χιουμοριστικά στα χρήματα λογο διαφοράς φπα που δεν γνώριζα και οχι και στα μεταφορικά. Τα οποία θεωρώ ότι δεν τα βάζεις στην τιμή αλλά αν λένε έτσι οι κανόνες  πάω πασο. Τεσπα ουτως η αλλως να πεσω σε προσφορα τετοια ξανα ειναι εξαιρετικά δύσκολο γιατι δεν ψαχνω γενικα . Ετυχε και ηθελα να παρω αυτο το ρουτερ και επεσα πανω.

Επεξ/σία από marklar
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, marklar said:

Για να μην σου πω εγώ και με αμφισβητήσεις αν θες να μάθεις το γιατί. Μπες στο skroutz και δες κριτικές image.png.90fe75519b2cec4e267079908a40cbc1.png.

Αφού περάσεις από το σκρούτζ μπες σε όλα τα άμαζον image.png.5d79dd4d946ff14115510d635fc4f7bd.png  ενδεικτικά στο αμαζον Ιταλίας 26.105 ψηφοι 4.8 αστερια. Αν δεν σε πείθει και αυτό δες την κριτική στο insomnia . Τωρα αν το εχεις στη ντουλαπα σε αχρηστια ειμαι διατεθημενος να το παρω απ τα χερια σου να μην σου πιανει χωρο. Προσωπικά το πάρα για κυρίως 2 λογους ασφαλεια (συνεχόμενα updates) και σταθεροτητα στη γραμμη. 

Έχει όντως πολύ καλές κριτικές, για αυτό το είχα πάρει, όμως κανένας δεν γράφει (ούτε το review) κάποιο πλεονέκτημα πέρα από το ότι είναι ωραίο και εύκολο...

Στις δοκιμές που έκανα εγώ το Wifi (σε 1gbit γραμμή) ήταν πιο αργό από Mikrotik/Asus (και σε bandwidth και σε latency). Ακόμα και το ZTE ήταν πιο γρήγορο αν και δεν ήταν τόσο σταθερό.

Ο συγχρονισμός του σε DSL χωρίς tweaking πιο αργός από το ZTE, με tweaking στη δική μου περίπτωση πάλι λίγο χειρότερα.

Το CPU (2 cores στα 1000Mhz, 40% χειρότερος από το παλιό Asus του 2015 και 3.5 φορές πιο αργός από ένα σύγχρονο) δεν αρκεί για VPN σε γρήγορες γραμμές και για σοβαρό QoS . Στο VPN δεν υποστηρίζει OpenVPN και το QoS του είναι εντελώς υποτυπώδες (όταν σήμερα υπάρχει cake / fq_codel και απίστευτα παραμετροποιήσημα SQM από ανταγωνιστές).

Δεν του έδωσα και πολύ χρόνο, ήταν impulse buy απλά για να το δω. Ίσως να το έχω παρεξηγήσει και να έκανα εγώ κάτι λάθος, πάντως το UI είναι όντως όμορφο και εύκολο.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, elpenor είπε

Έχει όντως πολύ καλές κριτικές, για αυτό το είχα πάρει, όμως κανένας δεν γράφει (ούτε το review) κάποιο πλεονέκτημα πέρα από το ότι είναι ωραίο και εύκολο...

Στις δοκιμές που έκανα εγώ το Wifi (σε 1gbit γραμμή) ήταν πιο αργό από Mikrotik/Asus (και σε bandwidth και σε latency). Ακόμα και το ZTE ήταν πιο γρήγορο αν και δεν ήταν τόσο σταθερό.

Ο συγχρονισμός του σε DSL χωρίς tweaking πιο αργός από το ZTE, με tweaking στη δική μου περίπτωση πάλι λίγο χειρότερα.

Το CPU (2 cores στα 1000Mhz, 40% χειρότερος από το παλιό Asus του 2015 και 3.5 φορές πιο αργός από ένα σύγχρονο) δεν αρκεί για VPN σε γρήγορες γραμμές και για σοβαρό QoS . Στο VPN δεν υποστηρίζει OpenVPN και το QoS του είναι εντελώς υποτυπώδες (όταν σήμερα υπάρχει cake / fq_codel και απίστευτα παραμετροποιήσημα SQM από ανταγωνιστές).

Δεν του έδωσα και πολύ χρόνο, ήταν impulse buy απλά για να το δω. Ίσως να το έχω παρεξηγήσει και να έκανα εγώ κάτι λάθος, πάντως το UI είναι όντως όμορφο και εύκολο.

Τι support έχει το zte και το asus στα modem router της όμως; O επεξεργαστής όντως δεν είναι και ο γρηγορότερος αλλά το λογισμικό είναι πολύ μπροστά και από άποψη ασφάλειας και από άποψη σταθερότητας και από άποψη ευκολίας χρήσεως. Το τηλεφωνικό κέντρο και οι δυνατότητες που εχει δεν εχω δει άλλο ρουτερ να εχει (σιγουρα οχι του παροχου). Οποιοδήποτε modem/router παρόχου αντε να πάρει 1-2 αναβαθμίσεις και μετα τέλος μένεις με ενα ρουτερ που εχει να ενημερωθει 2-3 χρονια. Με κενα ασφαλειας συνδεμένο στο ίντερνετ. Εκτος απο το βασικο κενο ασφαλειας που αν δεν ξεκλειδώσεις το modem/router μπαίνει ο παροχος και σου αλλαζει ρυθμισεις wifi σου κανει reset κτλ. Τεσπα τα χαρακτηριστικά του είναι  στις 10αδες χιλιαδες κριτικες που εχει αναγράφονται και ποιο αναλυτικά χαρακτηριστηκά hardware κτλ. Το κάθε modem/router είναι ανάλογα το τι θέλουμε κτλ.

Επεξ/σία από marklar
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...