Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του.

Μπορεί να το έγραψες και να μην το είδα αλλά πόσο είναι το budget σου?

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hountalass είπε

Τελικά τι πρέπει να αγοράσει ο νηματοθέτης τελικά ρε παιδιά;

Σας διαβάζω αραχτός στην παραλία με το λάθος suv 1.2cc που δεν ανεβαίνει ανηφόρες.

Συνοψίζοντας, δεν πρέπει να πάρει suv, δεν πρέπει να είναι 1.0 - 1.2 και τι άλλο;

Καλά εσύ παραλία πας για να διαβάσεις Insomnia, άλλο τίποτα δε μπορείς να κάνεις!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Καλά εσύ παραλία πας για να διαβάσεις Insomnia, άλλο τίποτα δε μπορείς να κάνεις!!

Κάνω βουτιές και πίνω μπύρα

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikopoup είπε

Ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του.

Μπορεί να το έγραψες και να μην το είδα αλλά πόσο είναι το budget σου?

Max. 33.000€

1 ώρα πριν, Bakxos είπε

Αφού φτάνεις 33χιλ ευρώ βάλε αλλά 2 3 και πάρε skoda σ

Δεν υπάρχουν άλλα 2-3...

Δημοσ.
1 hour ago, hountalass said:

Κάνω βουτιές και πίνω μπύρα

εμ βεβαια, αφου δεν μπορεις να ανεβεις μια ανηφορα ,καλυτερα να πινεις μπυρες😄

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Max. 33.000€

Δεν υπάρχουν άλλα 2-3...

Το έχω γράψει και σε άλλα παρόμοια θέματα. Q2, troc, 2008 είναι ιδανικά για μέχρι ένα παιδί αν χρειάζεται να κουβαλάς και καρότσι. Με μια μπαγκαζιερα θα κερδίσεις αρκετό χώρο για τα ταξίδια.

Για να ανέβεις κατηγορία θα πρέπει να πας στα 35000 με κάποια έξτρα.

Προσωπικά αν θα έδινα αυτό το ποσό δεν θα έπαιρνα αμάξι κατω από 1500cc σε βενζίνη ή 1600cc πετρέλαιο. Δεν μου κάθεται καλά τα 1000 και 1200 κυβικά 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Το έχω γράψει και σε άλλα παρόμοια θέματα. Q2, troc, 2008 είναι ιδανικά για μέχρι ένα παιδί αν χρειάζεται να κουβαλάς και καρότσι. Με μια μπαγκαζιερα θα κερδίσεις αρκετό χώρο για τα ταξίδια.

Για να ανέβεις κατηγορία θα πρέπει να πας στα 35000 με κάποια έξτρα.

Προσωπικά αν θα έδινα αυτό το ποσό δεν θα έπαιρνα αμάξι κατω από 1500cc σε βενζίνη ή 1600cc πετρέλαιο. Δεν μου κάθεται καλά τα 1000 και 1200 κυβικά 

σε ένα ποστ μαζεμένα όλα τα στερεότυπα. :lol:

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Max. 33.000€

Δεν υπάρχουν άλλα 2-3...

Τότε με 32.400 παίρνεις τη basic και έχεις αυτοκίνητο με άπλετο χώρο και ποιοτικά πάρα πολύ καλό 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Τι θεωρείς στερεότυπα?

την φοβία σου για τα λίγα κ.εκ και το ότι μια οικογένεια αν δεν έχει μαούνα-περίπτερο δεν χωράει.

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

την φοβία σου για τα λίγα κ.εκ και το ότι μια οικογένεια αν δεν έχει μαούνα-περίπτερο δεν χωράει.

Καθόλου φοβια. Εμπειρία.

Από την στιγμή που το budget του φτάνει για να κάνει το βήμα παραπάνω ας το κάνει. Δεν του είπα να πάρει τριλιτρο ή κάτι αντίστοιχο. Το ειχα 1600 κυβικά 180 άλογα καλοκαίρι να καεί πάνω από 10 λίτρα όσο μου καίει τώρα το 340 με διπλα κυβικά και άλογα. Οπότε αυτά τα 1200 turbo με ροπή από χαμηλά και χαμηλή κατανάλωση δεν το πολύ πιστεύω.

Αν θεωρείτε το q2 μαουνα πάω πάσο ας πάρει twingo για να είναι άνετος στην πόλη 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Καθόλου φοβια. Εμπειρία.

Οπότε αυτά τα 1200 turbo με ροπή από χαμηλά και χαμηλή κατανάλωση δεν το πολύ πιστεύω.

το κάνεις χειρότερο....:lol:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...