Makis38 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δηλαδή αν ένα αυτοκίνητο 4-4.5 μέτρα έχει διαιρούμενο πίσω κάθισμα ώστε να ρίξεις τα 2 εκ των τριών κάτω, και ένα στη θέση του για το καθισματάκι του μικρού, δεν σας φτάνει ο χώρος αποσκευών μαζί με του πορτ μπαγκάζ για ταξίδι; Τι κουβαλάτε βρε σεις; 3
immortalx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μολις χθες γυρισαμε απο ταξιδι Ηρακλειο-Αθηνα (πλοιο) και Αθηνα-Θεσσαλονικη με ενα Leon 1P του 2006, ενα τυπικο hatchback. Μεσα χωρεσαν ΟΛΑ τα πραγματα (εκτος επιπλων) απο φοιτητικο διαμερισμα + τα δικα μας πραγματα (εμου και συζυγου) απο τις διακοπες που καναμε εκει. Ενδεικτικα: 2 μεγαλες βαλιτσες, 2 mid tower PCs, 1 monitor 27", 2 κιθαρες, 1 κουτι αποθηκευσης, πιατα/ποτηρια/κουταλια/ταπερ/κτλ, μικροσυσκευες (καφετιερα/τοστιερα/φραπεδιερα/κτλ), διαφορα μικροπραγματα (καλωδια/πολυπριζα/δενξερωγωτι), κουβερτες/σεντονια/κουρτινες, και καμια 15αρια σακουλες με ρουχα... Οπως ειπε ο φιλος απο επανω, αν ριξεις τα 2 πισω καθισματα ειναι σαν να εχεις αγροτικο 😛 Δεν ξερω τι αλλο μπορει να χρειαστει κανεις να κουβαλησει αλλα κατα τη γνωμη μου αδικως εχει επικρατησει η αποψη οτι μια οικογενεια χρειαζεται απαραιτητως ενα μικρο SUV, περιοριζοντας σημαντικα την επιλογη αγορας αυτοκινητου. Με το παραπανω αυτοκινητο πηγαμε απειρες φορες με 2 παιδια διακοπες υπερ-ανετα. Αν ειναι θεμα γουστου ή μεγαλυτερου clearance απο το εδαφος τοτε αλλο καπελο φυσικα. 3
tilaverboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, immortalx είπε Μολις χθες γυρισαμε απο ταξιδι Ηρακλειο-Αθηνα (πλοιο) και Αθηνα-Θεσσαλονικη με ενα Leon 1P του 2006, ενα τυπικο hatchback. Μεσα χωρεσαν ΟΛΑ τα πραγματα (εκτος επιπλων) απο φοιτητικο διαμερισμα + τα δικα μας πραγματα (εμου και συζυγου) απο τις διακοπες που καναμε εκει. Ενδεικτικα: 2 μεγαλες βαλιτσες, 2 mid tower PCs, 1 monitor 27", 2 κιθαρες, 1 κουτι αποθηκευσης, πιατα/ποτηρια/κουταλια/ταπερ/κτλ, μικροσυσκευες (καφετιερα/τοστιερα/φραπεδιερα/κτλ), διαφορα μικροπραγματα (καλωδια/πολυπριζα/δενξερωγωτι), κουβερτες/σεντονια/κουρτινες, και καμια 15αρια σακουλες με ρουχα... Οπως ειπε ο φιλος απο επανω, αν ριξεις τα 2 πισω καθισματα ειναι σαν να εχεις αγροτικο 😛 Δεν ξερω τι αλλο μπορει να χρειαστει κανεις να κουβαλησει αλλα κατα τη γνωμη μου αδικως εχει επικρατησει η αποψη οτι μια οικογενεια χρειαζεται απαραιτητως ενα μικρο SUV, περιοριζοντας σημαντικα την επιλογη αγορας αυτοκινητου. Με το παραπανω αυτοκινητο πηγαμε απειρες φορες με 2 παιδια διακοπες υπερ-ανετα. Αν ειναι θεμα γουστου ή μεγαλυτερου clearance απο το εδαφος τοτε αλλο καπελο φυσικα. Εάν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω. Εξαρτάται από το πόσο ετών είναι το παιδί. Ένα παιδάκι 0-12 μηνών θα θέλει πολύ περισσότερα πράγματα από ένα παιδάκι 7 8 ετών. Βάλε ένα καρότσι, βάλε βάση, βάλε παιδικό καθισματάκι και την μητέρα στο πίσω κάθισμα να το προσέχει, και έχεις χάσει το 60% του αποθηκευτικού χώρου του αυτοκινήτου. 1
andreas-d Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εάν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω. Εξαρτάται από το πόσο ετών είναι το παιδί. Ένα παιδάκι 0-12 μηνών θα θέλει πολύ περισσότερα πράγματα από ένα παιδάκι 7 8 ετών. Βάλε ένα καρότσι, βάλε βάση, βάλε παιδικό καθισματάκι και την μητέρα στο πίσω κάθισμα να το προσέχει, και έχεις χάσει το 60% του αποθηκευτικού χώρου του αυτοκινήτου. Δηλαδή για πες μας ένα ιδανικό αυτοκίνητο για οικογένεια με 1 μωρό 8-18 μηνών που θα κάνει ένα δυο ταξίδια το χρόνο και τον υπόλοιπο χρόνο αστικό κύκλο. 1
tilaverboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, andreas-d είπε Δηλαδή για πες μας ένα ιδανικό αυτοκίνητο για οικογένεια με 1 μωρό 8-18 μηνών που θα κάνει ένα δυο ταξίδια το χρόνο και τον υπόλοιπο χρόνο αστικό κύκλο. Σου απάντησα ένα στα επίπεδα του Q3 και ίσως Nissan Qq
immortalx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Εάν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω. Εξαρτάται από το πόσο ετών είναι το παιδί. Ένα παιδάκι 0-12 μηνών θα θέλει πολύ περισσότερα πράγματα από ένα παιδάκι 7 8 ετών. Βάλε ένα καρότσι, βάλε βάση, βάλε παιδικό καθισματάκι και την μητέρα στο πίσω κάθισμα να το προσέχει, και έχεις χάσει το 60% του αποθηκευτικού χώρου του αυτοκινήτου. Δεκτο, αλλωστε ο καθενας μας εχει διαφορετικο ορισμο για το τι ειναι "ανεση". Απλα και εμενα τα παιδια μου ηταν καποτε μηνων (δλδ καθισματακι, καροτσι, κτλ) και το παραπανω αυτοκινητο μας εξυπηρετησε μια χαρα. Αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι οι χωροι αποθηκευσης ενος μικρου SUV δεν ειναι τραγικα μεγαλυτεροι ενος hatchback (ορισμενες φορες καθολου μεγαλυτεροι), οποτε εαν αυτο ειναι το μοναδικο κριτηριο επιλογης αγορας τοτε απλα μειωνει κανεις αχρειαστα τις επιλογες του. 1
andreas-d Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Σου απάντησα ένα στα επίπεδα του Q3 και ίσως Nissan Qq Και γιατί όχι ένα Caravan? Το Q3 ξεκινάει από 39.000€ και έχει 530λιτρα καπό. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από andreas-d
vasilllis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Mην σκεφτεστε βραχυπρόσθεσμα .Να παρω ενα καροτσι,ενα παρκοκρεβατο και την πεθερα. Μια μπαγκαζιερα οροφης ισως λυνει το προβλημα 1-2 ετων. Εαν δεν εχεις προβλημα με το παρκινγκ και το μεγαλο αυτοκινητο και σ αρεσει πας σε μεγάλο. Εγω μενω Πειραια και οσους φιλους εχουμε στην καθημερινοτητα ψαχνουμε το μικρο να κινηθουμε (peugeot 107, matiz) 1
tutuyo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Το ιδανικό σενάριο είναι ένα μικρό πόλης Κορσα, Γιαρις κτλ για την ευελιξία ,οικονομία και ένα μεγαλύτερο για την άνεση που προσφέρει σε ταξίδι λόγω στιβαρότητας, ηχομόνωσης,χώρων κτλ Οτιδήποτε άλλο εμπεριέχει συμβιβασμό 2
tilaverboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, andreas-d είπε Και γιατί όχι ένα Caravan? Το Q3 ξεκινάει από 39.000€ και έχει 530λιτρα καπό. Καλέ είπαμε όχι σε Q3 ναι σε bmw 4.5 μέτρα που είναι αυτοκίνητο πόλης. Είμαι βλαμμένος άστο ξέρω.
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε σεις σοβαρα εγώ το 2005 που ειχα το παιδί μωρό είχα πάρει ένα 3πορτο νισσαν αλμερα καινούριο ( έτσι γουσταρα κσι πήρα τριπορτο κσι με μωρό παιδί) Ως 3 ετών το παιδί αυτό είχαμε. Μια χαρά κάναμε την δουλειά μας και ταξίδια. Σοβαρα δεν μπορώ να καταλάβω στην σημερινή εποχή θέλετε τριαξονικο όχημα να πάρετε το οποίο το θέλετε μόνο για δύο αντε τρία ταξίδια τον χρόνο κσι τον υπόλοιπο χρόνο στην πόλη. Κσι εμείς παιδιά μεγαλώσαμε.Τι κουβαλάτε απορώ. 51 λεπτά πριν, tutuyo είπε Το ιδανικό σενάριο είναι ένα μικρό πόλης Κορσα, Γιαρις κτλ για την ευελιξία ,οικονομία και ένα μεγαλύτερο για την άνεση που προσφέρει σε ταξίδι λόγω στιβαρότητας, ηχομόνωσης,χώρων κτλ Οτιδήποτε άλλο εμπεριέχει συμβιβασμό Εγώ θα πάρω το κτλ σαμ ιδανικό σενάριο. Ξέχασες το πόλο.παλι το κτλ θα πάρω σαν το ιδανικό. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από mp123 1
andreas-d Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Καλέ είπαμε όχι σε Q3 ναι σε bmw 4.5 μέτρα που είναι αυτοκίνητο πόλης. Είμαι βλαμμένος άστο ξέρω. Ε για να το λες μάλλον
tilaverboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, andreas-d είπε Ε για να το λες μάλλον Ξέρω έχω πρόβλημα επικοινωνίας. Δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφεις και όταν ζητάω να τα αναπτύξεις δεν βγάζει νόημα όσα γράφεις οπότε σωστά τα επιβεβαιώνεις ότι εγώ έχω το πρόβλημα.
hountalass Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Τελικά τι πρέπει να αγοράσει ο νηματοθέτης τελικά ρε παιδιά; Σας διαβάζω αραχτός στην παραλία με το λάθος suv 1.2cc που δεν ανεβαίνει ανηφόρες. Συνοψίζοντας, δεν πρέπει να πάρει suv, δεν πρέπει να είναι 1.0 - 1.2 και τι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα