andreaspA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, james01gr είπε Plugin hybrid όχι. Είναι τεράστιο βάρος η μπαταρία. Χάνεις σε επιδόσεις, παντού και για να έχεις οικονομία πρέπει να το φορτίζεις. Εάν δεν το φορτίζεις, καις πάνω από κανονική βενζίνη. Το chr έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όπως είναι φτιαγμένο, στο πίσω κάθισμα το παιδί δεν φτανει να δει έξω από το παράθυρο. πολεμίστρα!
james01gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, dstilio είπε Παραπληροφόρηση. Τα DSG ξηρού τύπου έχουν πολλά προβλήματα. Στο 2λιτρο είναι το υγρού τύπου αλλά δεν το φτάνει το budget. Οι πρώτοι TSI είχαν προβλήματα. Μετά όχι. Αλλά δεν μίλησε κάποιος για προβληματικό κινητήρα. Για προβληματικό κιβώτιο μιλήσαμε (DSG). Όχι το 5008 για ένα παιδί. Υπερβολικό ακόμα και για 2. 2008 ή 3008. Ανάγκασε την. Θα σε ευχαριστήσει λίγους μήνες μετά. Δες το 2008 αυτόματο από κοντά. οσον αφορά τους χώρους. Σχάρα και μπαγκαζιέρα λύνει προβλήματα. Στα 3 χρόνια σταματάς καρότσι και ηρεμείς. Το 2008 πιστεύω θα το μετανιώσει όταν πάει για δεύτερο παιδί. Στα χρήματα αυτά μπορεί και το arkana ως εναλλακτική του qashqai.
andreaspA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, tutuyo είπε απο την στιγμη που εισαι επαρχια, τα χλμ σου θα ειναι λιγα, οποτε δεν βλεπω λογω να μην επιλεξεις βενζινη Πως βγαινει αυτο το συμπέρασμα? Τα χλμ στην επαρχια συνηθως ειναι πολυ περισσοτερα απο οτι στην πόλη. Στην αθηνα κανεις 1χλμ για το super market, στην επαρχια κανεις 7-10-15 ευκολα.
nikopoup Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, james01gr είπε Εγώ κατέληξα στην λύση να έχω ένα καρότσι για τις κοντινές μετακινήσεις, το ''καλο'', και ένα δεύτερο μικρότερο που σπάει εύκολα και δεν πιάνει χώρο ως αποσκευή για τα ταξίδια. Γιατί πήγαινα ταξίδι για 5 ημέρες και το πάλευα που θα βάζω τα πράγματα. Στο ένα παιδί είναι εύκολο γιατί μπορείς να βάλεις πράγματα στην καμπίνα. Στα δύο ζοριζει το θέμα. Το qashqai έχει χώρο 500 λίτρα, μια μεγάλη βαλίτσα παραπάνω από το tiguan και το q2 δλδ. Όπως και να είναι ο χώρος, τα 500 λίτρα είναι 500 λίτρα. Από το q2 ναι από το tiguan αποκλείεται. Για το προηγούμενο qashqai ο κουμπάρος μου έχει να λέει τα χειρότερα για την ποιότητα. Για το καινούργιο δεν ξέρω. 35 πήρε ο θείος μου το 3008 με κάποια καλά έξτρα. Αυτόματο βέβαια οπότε το χειροκίνητο θα είναι μέσα στο Bugdet σου
Nemo83 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Plugin hybrid όχι. Είναι τεράστιο βάρος η μπαταρία. Χάνεις σε επιδόσεις, παντού και για να έχεις οικονομία πρέπει να το φορτίζεις. Εάν δεν το φορτίζεις, καις πάνω από κανονική βενζίνη. Το chr έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όπως είναι φτιαγμένο, στο πίσω κάθισμα το παιδί δεν φτανει να δει έξω από το παράθυρο. Αυτο με χάλασε και μένα. 1 ώρα πριν, nikopoup είπε Από το q2 ναι από το tiguan αποκλείεται. Για το προηγούμενο qashqai ο κουμπάρος μου έχει να λέει τα χειρότερα για την ποιότητα. Για το καινούργιο δεν ξέρω. 35 πήρε ο θείος μου το 3008 με κάποια καλά έξτρα. Αυτόματο βέβαια οπότε το χειροκίνητο θα είναι μέσα στο Bugdet σου Η βασική έκδοση ξεκινάει σήμερα από 33.300€.
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 και δεν παιρνεις μια οκταβια αντι για τα wannabe τζιπακια? 5
Nemo83 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε και δεν παιρνεις μια οκταβια αντι για τα wannabe τζιπακια? Είπαμε να πάμε σε SUV με την γυναίκα. Άσε τώρα που συμφωνήσαμε σε κατηγορία μην το πιάσουμε πάλι από την αρχή...Γιατί θα φτάσουμε 2025. 1
kronos73 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 4 hours ago, Nemo83 said: Είπαμε να πάμε σε SUV με την γυναίκα. Άσε τώρα που συμφωνήσαμε σε κατηγορία μην το πιάσουμε πάλι από την αρχή...Γιατί θα φτάσουμε 2025. To Corolla Cross δεν το σκέφτεσαι; Αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα στην πόλη η μεγάλη οικονομία και η ευκολία του CVT το κάνουν πολύ λογικό σαν επιλογή. Τα 473 lt αποσκευών αν κάνεις 2ο παιδί, ίσως σας ζορίσουν λίγο αλλά μόνο όσο υπάρχει καρότσι/α. Υπάρχουν και μπαγκαζιέρες πάντα. Αλλιώς για εμένα με τη σειρά Mazda, Nissan, VW . 2
Nemo83 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, kronos73 είπε To Corolla Cross δεν το σκέφτεσαι; Αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα στην πόλη η μεγάλη οικονομία και η ευκολία του CVT το κάνουν πολύ λογικό σαν επιλογή. Τα 473 lt αποσκευών αν κάνεις 2ο παιδί, ίσως σας ζορίσουν λίγο αλλά μόνο όσο υπάρχει καρότσι/α. Υπάρχουν και μπαγκαζιέρες πάντα. Αλλιώς για εμένα με τη σειρά Mazda, Nissan, VW . Πολλή μεγάλη περίοδος αναμονής...Έτσι μου είπαν εδώ που είμαι τουλάχιστον... 1
ChristosVl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτό το budget που ψάχνεις, σε καινούργια αλλά και ελαφρώς μεταχειρισμένα με λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα και καλη έκπτωση σε σχέση με την τιμή καινούργιου. Αυτό μπορεί να σου δόσει την δυνατότητα να πας σε μια καποιο πιο ποιοτικο μοντελο που κοστίζει παραπάνω καινούργιο η να βρεις το ιδιο ετοιμοπαραδοτο με εκπτωση στην τιμη.
Panagiotis 05 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, elgol said: Το 3008 δεν το διναν προσφατα 27500; ακόμα το δίνουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. μέσα στο 23 θα παρουσιαστεί το νεο μοντέλο
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Στις 21/7/2023 στις 4:55 ΜΜ, Nemo83 είπε Είπαμε να πάμε σε SUV με την γυναίκα. Άσε τώρα που συμφωνήσαμε σε κατηγορία μην το πιάσουμε πάλι από την αρχή...Γιατί θα φτάσουμε 2025. Εχεις φαει καλα φαινεται 2
Nemo83 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Στις 26/7/2023 στις 5:43 ΜΜ, ChristosVl είπε υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτό το budget που ψάχνεις, σε καινούργια αλλά και ελαφρώς μεταχειρισμένα με λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα και καλη έκπτωση σε σχέση με την τιμή καινούργιου. Αυτό μπορεί να σου δόσει την δυνατότητα να πας σε μια καποιο πιο ποιοτικο μοντελο που κοστίζει παραπάνω καινούργιο η να βρεις το ιδιο ετοιμοπαραδοτο με εκπτωση στην τιμη. Τα μεταχειρισμένα τα φοβάμαι λίγο...Χωρίς να σημαίνει ότι έχω δίκιο... 6 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εχεις φαει καλα φαινεται Αχαχαχα
andreas-d Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Αν δε βιάζεσαι, ρίξε και ματιά για το νέο toyota c-hr 2023
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα