Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Nemo83 είπε

Δεν οδηγάει η γυναίκα...

Και η δικια μου ετσι ελεγε, οντας τεχνοφοβικη, και στη δουλεια της δωσαν με το ζορι αυτοματο εταιρικο T-Roc 1.5 150ps, και απο τοτε δεν θελει να ξαναμπει σε χειροκινητο.

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

https://tinder.com/

βρες αλλη.

Τι είναι αυτό? Για ένα φίλο ρωτάω...

8 λεπτά πριν, manolis-K είπε
 Διαμένω στην επαρχία και κατά 90% κινούμαι εντός πόλης

Για επαρχιακη Ελληνικη πολη ολα αυτα ειναι  μεγαλα.  
Για 10ετια με τις αλλαγες που ψηφιζουν ισως ειναι πολλα για βενζινικινητο
Θελει λιγο μελετη ακομη για την επιλογη σου

Στη θέση μου και με τα δεδομένα μου τι θα κοιτούσες? Το υποκειμενικό του γούστου προφανώς είναι άλλο θέμα. 

Δημοσ.

εγω παντως θα σου ελεγα να κοιταξεις για C-SUV και οσο περισσοτερους χωρους. Αφου θα αλλαξεις που θα αλλαξεις, παρε οσο περισσοτερο αυτοκινητο μπορεις, καλυτερα να εχεις τους χωρους παρα να σου λειψουν.

Τα περισσοτερα C-SUV πλεον εχουν λογικες διαστασεις μηκους στα 4μ και κατι , οποτε εχεις το μεγιστο δυνατο οφελος σε χωρους χωρις να αγοραζεις νταλικα. Τα περισσοτερα εξοπλιζονται με καλα 6αρια κιβωτια που ειναι βουτυρατα, καμια σχεση με τα παλαιοτερα και ειναι αρκετα ευκολοδηγητα

απο την στιγμη που εισαι επαρχια, τα χλμ σου θα ειναι λιγα, οποτε δεν βλεπω λογω να μην επιλεξεις βενζινη

τελος η προταση μου ειναι καποια απο τις δοκιμασμενες all-around λυσεις εκ των Peugeot 3008/Citroen C3/Grandland που μοιραζονται σχεδον τα παντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας αγοράσει και τις 3 μάρκες , (άλλα μοντέλα...) από τα 3 με γνώμονα τους δείκτες βλαβών & ζημιών , θα πρότεινα με σειρά : 1o Μazda 2o Nissan 3o VW .  Βάλε στην απόφαση σου και τα λ7 (λεφτά)  που πιθανόν να χρειαστείς στη 10ετια για την χρήση του...

Επεξ/σία από Ringo106
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tutuyo είπε

εγω παντως θα σου ελεγα να κοιταξεις για C-SUV και οσο περισσοτερους χωρους. Αφου θα αλλαξεις που θα αλλαξεις, παρε οσο περισσοτερο αυτοκινητο μπορεις, καλυτερα να εχεις τους χωρους παρα να σου λειψουν.

Τα περισσοτερα C-SUV πλεον εχουν λογικες διαστασεις μηκους στα 4μ και κατι , οποτε εχεις το μεγιστο δυνατο οφελος σε χωρους χωρις να αγοραζεις νταλικα. Τα περισσοτερα εξοπλιζονται με καλα 6αρια κιβωτια που ειναι βουτυρατα, καμια σχεση με τα παλαιοτερα και ειναι αρκετα ευκολοδηγητα

απο την στιγμη που εισαι επαρχια, τα χλμ σου θα ειναι λιγα, οποτε δεν βλεπω λογω να μην επιλεξεις βενζινη

τελος η προταση μου ειναι καποια απο τις δοκιμασμενες all-around λυσεις εκ των Peugeot 3008/Citroen C3/Grandland που μοιραζονται σχεδον τα παντα

C3 και Grandland δεν με ενθουσίασαν. 3008 μόνο αυτόματο και οι τιμές ξεφεύγουν πολύ. Και εγώ έχω καταλήξει καλύτερα να περισσεύουν χώροι πάρα να λείπουν. 

9 λεπτά πριν, Ringo106 είπε

Έχοντας αγοράσει και τις 3 μάρκες , (άλλα μοντέλα...) από τα 3 με γνώμονα τους δείκτες βλαβών & ζημιών , θα πρότεινα με σειρά : 1o Μazda 2o Nissan 3o VW .  Βάλε στην απόφαση σου και τα λ7 που πιθανόν να χρειαστείς στη 10ετια για την χρήση του...

λ7?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Και εγώ έχω καταλήξει καλύτερα να περισσεύουν χώροι πάρα να λείπουν. 

Βέβαια υπάρχει και η άλλη ανάγνωση. Κουβαλάς καθημερινά περιττό όγκο για 3-4 φορές και αν το χρόνο που θα πας ταξίδι.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, andreaspA said:

Δεν εχουν τιποτα τα DSG. Ειδικα το 500αρι που μπαινει στο 2λιτρο, ειναι αριστο κιβωτιο.

Παραπληροφόρηση. Τα DSG ξηρού τύπου έχουν πολλά προβλήματα. Στο 2λιτρο είναι το υγρού τύπου αλλά δεν το φτάνει το budget.

4 hours ago, tilaverboy said:

Ενημερωτικά αυτοί οι νέοι Tsi δεν έχουν τα προβλήματα που είχανε τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι πρώτοι TSI είχαν προβλήματα. Μετά όχι. Αλλά δεν μίλησε κάποιος για προβληματικό κινητήρα. Για προβληματικό κιβώτιο μιλήσαμε (DSG).

1 hour ago, nlogginidis said:

Καλημέρα στην παρέα. Δες και τα 3008/5008. Οι χωροι είναι απλετοι και στην καμπίνα και στο πορτ μπαγκαζ. Με το 5008 έχεις και τρεις ανεξάρτητες θέσεις πίσω για βολεψεις κάθε μελλοντικό σεταπ. 

Όχι το 5008 για ένα παιδί. Υπερβολικό ακόμα και για 2.

2008 ή 3008.

1 hour ago, Nemo83 said:

Εμένα πάλι είναι ξεροκέφαλη και δεν αλλάζει γνώμη...Αχαχαχα 

Ανάγκασε την. Θα σε ευχαριστήσει λίγους μήνες μετά.

Δες το 2008 αυτόματο από κοντά.

οσον αφορά τους χώρους. Σχάρα και μπαγκαζιέρα λύνει προβλήματα. Στα 3 χρόνια σταματάς καρότσι και ηρεμείς.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Βέβαια υπάρχει και η άλλη ανάγνωση. Κουβαλάς καθημερινά περιττό όγκο για 3-4 φορές και αν το χρόνο που θα πας ταξίδι.

Και οταν μεγαλωνει το αυτοκινητο ζοριζει και το παρκαρισμα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Αλήθεια λες...

22 λεπτά πριν, dstilio είπε

Παραπληροφόρηση. Τα DSG ξηρού τύπου έχουν πολλά προβλήματα. Στο 2λιτρο είναι το υγρού τύπου αλλά δεν το φτάνει το budget.

Οι πρώτοι TSI είχαν προβλήματα. Μετά όχι. Αλλά δεν μίλησε κάποιος για προβληματικό κινητήρα. Για προβληματικό κιβώτιο μιλήσαμε (DSG).

Όχι το 5008 για ένα παιδί. Υπερβολικό ακόμα και για 2.

2008 ή 3008.

Ανάγκασε την. Θα σε ευχαριστήσει λίγους μήνες μετά.

Δες το 2008 αυτόματο από κοντά.

οσον αφορά τους χώρους. Σχάρα και μπαγκαζιέρα λύνει προβλήματα. Στα 3 χρόνια σταματάς καρότσι και ηρεμείς.

Οκ. Ευχαριστώ. 

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Και οταν μεγαλωνει το αυτοκινητο ζοριζει και το παρκαρισμα.

Σπίτι και γραφεία έχουμε πυλωτές. Αλλά για μέσα στην πόλη ισχύει εννοείται. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Αλήθεια λες...

Οκ. Ευχαριστώ. 

Σπίτι και γραφεία έχουμε πυλωτές. Αλλά για μέσα στην πόλη ισχύει εννοείται. 

Σε τι μπατζετ κυμαινεσαι?

Εγω θα επαιρνα σιγουρα plug in hybrid

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σε τι μπατζετ κυμαινεσαι?

Εγω θα επαιρνα σιγουρα plug in hybrid

Max 33.000€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Plugin hybrid όχι. Είναι τεράστιο βάρος η μπαταρία. Χάνεις σε επιδόσεις, παντού και για να έχεις οικονομία πρέπει να το φορτίζεις. Εάν δεν το φορτίζεις, καις πάνω από κανονική βενζίνη. 

Το chr έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όπως είναι φτιαγμένο, στο πίσω κάθισμα το παιδί δεν φτανει να δει έξω από το παράθυρο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...