Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, james01gr είπε

Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει. Αλλά βάζεις μόνο αυτά τα 3. Από τα 3 αυτά το νισσαν γιατί έχει τεράστιο χώρο αποσκευών και από κινητήρα ειναι οκ. Vag εχει σκάσει ο γνωστός παλαιότερος κινητήρας tsi σε γνωστή μου και ακούω πολλά για το τωρινό αυτόματο κιβώτιο. Για την Mazda, εάν αύριο κλεισει ξανά ο εισαγωγεας τι θα κάνεις; 

Βάζω αυτά τα 3 γιατί έχω ήδη δει και αποκλείσει για διάφορους λόγους αρκετά άλλα (π.χ. Tucson). Αυτόματο έχει αποκλειστεί από επιλογή. Χωρίς να το έχω οδηγήσει ακόμα το Mazda φαίνεται πιο ποιοτικό. Το Nissan, ότι μπόρεσα να δω τουλάχιστον στην εδώ αντιπροσωπεία, είχε πολλή πλαστικούρα. Αν τώρα καταλήξουμε σε Mazda και ατυχήσουμε...Τι να πω...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Βάζω αυτά τα 3 γιατί έχω ήδη δει και αποκλείσει για διάφορους λόγους αρκετά άλλα (π.χ. Tucson). Αυτόματο έχει αποκλειστεί από επιλογή. Χωρίς να το έχω οδηγήσει ακόμα το Mazda φαίνεται πιο ποιοτικό. Το Nissan, ότι μπόρεσα να δω τουλάχιστον στην εδώ αντιπροσωπεία, είχε πολλή πλαστικούρα. Αν τώρα καταλήξουμε σε Mazda και ατυχήσουμε...Τι να πω...

Πιστεύω από τα 3 αυτά, πιο ποιοτικό μέσα μάλλον είναι το VW. Το θεμα είναι βέβαια τι θα σου αρέσει σε εσένα όταν τα οδηγήσεις. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, james01gr είπε

Πιστεύω από τα 3 αυτά, πιο ποιοτικό μέσα μάλλον είναι το VW. Το θεμα είναι βέβαια τι θα σου αρέσει σε εσένα όταν τα οδηγήσεις. 

Σίγουρα αυτό!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nemo83 είπε

Υπάρχει ένα μικρό παιδί και ο ορίζοντας διακράτησης του αυτοκινήτου είναι 10 έτη. 

Το οποίο σημαίνει ότι πιθανόν η οικογένεια να γίνει 4μελής ή 5μελής. Άρα ένα από τα βασικά σημεία που θα κοιτάξεις είναι οι χώροι.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Δες το kamiq. Εμείς μόλις το πήραμε (4μελης) και μας έχει βολέψει πολύ. 

Το είχα δει. Ίσως ρίξω ξανά μία ματιά. Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Το είχα δει. Ίσως ρίξω ξανά μία ματιά. Ευχαριστώ. 

Έχω το Troc. 1.0 απροβλημάτιστο. Το kamiq όντως είναι ωραίο, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε troc/kamiq αφού πατάνε στην ίδια πλατφόρμα ξανά γιατί μου φαίνεται μικρό. Συμβουλή μου. Το μεγάλο γίνεται μικρό βάζοντας λίγα πράγματα, το μικρό μεγάλο δεν γίνεται για κανέναν λόγο. Προσωπικά επειδή το πήρα πριν τον πόλεμο και δεν είχαν την τόση τεράστια διαφορά στα χρήματα και επειδή το φούλαρα το Troc ίσως πήγαινα για το Tiguan για να είμαι πιο άνετος. 

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Έχω το Troc. 1.0 απροβλημάτιστο. Το kamiq όντως είναι ωραίο, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε troc/kamiq αφού πατάνε στην ίδια πλατφόρμα ξανά γιατί μου φαίνεται μικρό. Συμβουλή μου. Το μεγάλο γίνεται μικρό βάζοντας λίγα πράγματα, το μικρό μεγάλο δεν γίνεται για κανέναν λόγο. Προσωπικά επειδή το πήρα πριν τον πόλεμο και δεν είχαν την τόση τεράστια διαφορά στα χρήματα και επειδή το φούλαρα το Troc ίσως πήγαινα για το Tiguan για να είμαι πιο άνετος. 

Εμείς που έχουμε το q2 μέχρι ένα παιδί είναι μια χαρά.

Αν έχεις τέτοιου είδους καρότσι https://www.skroutz.gr/s/14976502/Stokke-Xplory-V6-Black-Frame-Black-Handle-506401-509704-Black.html να ξέρεις πως χωράει ακριβώς στο πορτ μπαγκαζ. Ίσως χωράει και κανά δυο σάκους, μεσαίους όμως. Δεν ξέρω πως προκύπτει ότι το tiguan είναι μικρό εκτός αν το συγκρίνουν με κάνα Χ5. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως ο απόλυτος αριθμός των λίτρων του πορτ μπαγκαζ δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η διαμόρφωση του.

Q2 405 λίτρα

340 F30 480 λίτρα

Στο BMW επειδή μπαίνει διαγώνια χάνεις όλο το χώρο.

Πάρε το καρότσι και γύρνα στις αντιπροσωπείες μιας και για τα επόμενα χρόνια αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από άποψη χώρου

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Εμείς που έχουμε το q2 μέχρι ένα παιδί είναι μια χαρά.

Αν έχεις τέτοιου είδους καρότσι https://www.skroutz.gr/s/14976502/Stokke-Xplory-V6-Black-Frame-Black-Handle-506401-509704-Black.html να ξέρεις πως χωράει ακριβώς στο πορτ μπαγκαζ. Ίσως χωράει και κανά δυο σάκους, μεσαίους όμως. Δεν ξέρω πως προκύπτει ότι το tiguan είναι μικρό εκτός αν το συγκρίνουν με κάνα Χ5. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως ο απόλυτος αριθμός των λίτρων του πορτ μπαγκαζ δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η διαμόρφωση του.

Q2 405 λίτρα

340 F30 480 λίτρα

Στο BMW επειδή μπαίνει διαγώνια χάνεις όλο το χώρο.

Πάρε το καρότσι και γύρνα στις αντιπροσωπείες μιας και για τα επόμενα χρόνια αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από άποψη χώρου

Εγώ κατέληξα στην λύση να έχω ένα καρότσι για τις κοντινές μετακινήσεις, το ''καλο'', και ένα δεύτερο μικρότερο που σπάει εύκολα και δεν πιάνει χώρο ως αποσκευή για τα ταξίδια. Γιατί πήγαινα ταξίδι για 5 ημέρες και το πάλευα που θα βάζω τα πράγματα. Στο ένα παιδί είναι εύκολο γιατί μπορείς να βάλεις πράγματα στην καμπίνα. Στα δύο ζοριζει το θέμα. 

Το qashqai έχει χώρο 500 λίτρα, μια μεγάλη βαλίτσα παραπάνω από το tiguan και το q2 δλδ. Όπως και να είναι ο χώρος, τα 500 λίτρα είναι 500 λίτρα. 

Δημοσ.
10 hours ago, james01gr said:

Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει. Αλλά βάζεις μόνο αυτά τα 3. Από τα 3 αυτά το νισσαν γιατί έχει τεράστιο χώρο αποσκευών και από κινητήρα ειναι οκ. Vag εχει σκάσει ο γνωστός παλαιότερος κινητήρας tsi σε γνωστή μου και ακούω πολλά για το τωρινό αυτόματο κιβώτιο. Για την Mazda, εάν αύριο κλεισει ξανά ο εισαγωγεας τι θα κάνεις; 

Mazda ακόμη κρατάει την ποιότητα αλλά είναι όντος αυτό το θέμα με την αντιπροσωπεία επειδή στην Ελλάδα κοιτάμε αλλά αμάξια είναι λίγο θέμα αυτό.

quasqai είναι Renault και ξέρουμε πάντα κάτι θα βρίσκεις αλλά επειδή πλέον εκεί που τα παράγει η Renault (κυρίος Τουρκία) θα βρεις αρκετές βελάκιες στην αυναρμολογηση (δες τοlα forums θα καταλάβεις)

Vag είναι vag αν δεν είσαι με τα service του και όλα του σαν να είναι μικρό παιδάκι μακριά δεν θα πας, από τη άλλη αν το κρατήσεις καμία 7 χρόνια ποτέ δεν θα έχει θέμα (τα ζωρια ξεκινάνε μετά από 6 7 χρόνια)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Πλέον έχουν ξεφύγει οι τιμές...Άστο...Ίσως πάω να δω ξανά το Troc. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Δες και τα 3008/5008. Οι χωροι είναι απλετοι και στην καμπίνα και στο πορτ μπαγκαζ. Με το 5008 έχεις και τρεις ανεξάρτητες θέσεις πίσω για βολεψεις κάθε μελλοντικό σεταπ. 

Δημοσ.
 Διαμένω στην επαρχία και κατά 90% κινούμαι εντός πόλης

Για επαρχιακη Ελληνικη πολη ολα αυτα ειναι  μεγαλα.  
Για 10ετια με τις αλλαγες που ψηφιζουν ισως ειναι πολλα για βενζινικινητο
Θελει λιγο μελετη ακομη για την επιλογη σου
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Καλημέρα στην παρέα. Δες και τα 3008/5008. Οι χωροι είναι απλετοι και στην καμπίνα και στο πορτ μπαγκαζ. Με το 5008 έχεις και τρεις ανεξάρτητες θέσεις πίσω για βολεψεις κάθε μελλοντικό σεταπ. 

Από ότι έχω δεί στο site είναι μόνο αυτόματα και με τιμές που δεν μπορώ να φτάσω...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...