Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ελλάδα όσοι πληρώνουν βενζίνη (τα εταιρικά πηγαίνουν δίχως αύριο yaris,208, clio πχ) πηγαίνουν νορμάλ με τα όρια. Άντε +10,+15 χλμ να είσαι σχετικά καλά. Τώρα αριστερά πηγαίνω αναγκαστικά όταν πχ πάω Θεσσαλονίκη - Νάουσα με 135 γιατί στην μεσαία πηγαίνουν με 90 έως 120. Και να έρθει κανείς πατημένος από πίσω και τον δω θα επιταχύνω μέχρι 150-160 να χωθώ κάπου δεξιά η χώνομαι εάν με παίρνει χωρίς να αυξομειώνω τόσο ταχύτητα.

Αυτό πάνω κάτω γίνεται στο Ελλάντα.

Δεν μιλάμε να κόψεις την φόρα κάποιου (αν και αρκετοί κοιμούνται αριστερά) σε άδειο δρόμο αλλά όταν έχεις αρκετά αυτοκίνητα και τρέχεις σταματας αναβεις φωτα τρεχεις σταματάς πίσω από τον καθένα = repeat αυτό, ε τότε θα "υποφέρεις".

Σταματάω!

• Like 3
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, andreas-d είπε

Φίλε αφού στο τέλος θα πάρεις αυτό που θέλει η γυναίκα σου, τη το κουράζεις!!!!

Να λέω ότι αποφάσισα εγώ ...αχαχα

20 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εξωτερικα σου αρεσουν αυτα? το mazda οκ ωραιο ειναι. το qashqai πισω ωραιο μπροστα αθλιο, το vw ουτε επιβατης...

Θελω να πω, δεν νιωθεις οτι σχεδιαστικα ειναι τελειως βαρετα και αδιάφορα?

Με κριτήριο την εμφάνιση το Mazda μου αρέσει...Αν το δεις από κοντά είναι λιτό αλλά όμορφο κατ'εμε...

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Με κριτήριο την εμφάνιση το Mazda μου αρέσει..

Αμας σου αρέσει από εμφάνιση και είναι μέσα στο μπάτζετ σου πάρτε το.

Για εμένα η εμφάνιση είναι το 90% και ένα 10% τα υπόλοιπα.

Το Απρίλιο πήρα το toyota c-hr  2.0l gr sport black edition  37.000€ γιατί μας έκανε κλικ η εμφάνιση, χωρίς να το ψάξω και χωρίς να έχω ιδέα από hybrid.

Σε άλλον μπορεί να μην αρέσει στα δικά σου τα μάτια να είναι το ποιο όμορφο, αυτό να κοιτάς.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

Αμας σου αρέσει από εμφάνιση και είναι μέσα στο μπάτζετ σου πάρτε το.

Για εμένα η εμφάνιση είναι το 90% και ένα 10% τα υπόλοιπα.

Σωστος!
Αλλιως ολοι θα ειχαμε Fiat Multipla που μοιαζει μεν σαν βατραχος που καταπιε καυτερη πιπερια, αλλα χωραει καμια 8 παιδια με ολα τα παιγνιδια τους μαζι 😛

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, immortalx είπε

Σωστος!
Αλλιως ολοι θα ειχαμε Fiat Multipla που μοιαζει μεν σαν βατραχος που καταπιε καυτερη πιπερια, αλλα χωραει καμια 8 παιδια με ολα τα παιγνιδια τους μαζι 😛

Αχαχαχα...Είσαι είδωλο!!!

Δημοσ.

Η εξ.εμφανιση ειναι καλη για wallpaper, το αυτοκινητο απο μεσα το ζεις, το chr ειναι πανακριβο για τους χωρους που εχει (και η θεση οθονης που εχει μεσα χαλια μου φαινοταν) αλλα αλλιως το βλεπει καποιος στα 20-30 κι αλλιως στα 55

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elgol είπε

Η εξ.εμφανιση ειναι καλη για wallpaper, το αυτοκινητο απο μεσα το ζεις, το chr ειναι πανακριβο για τους χωρους που εχει (και η θεση οθονης που εχει μεσα χαλια μου φαινοταν) αλλα αλλιως το βλεπει καποιος στα 20-30 κι αλλιως στα 55

Είπαμε γούστα είναι, και το iphone ακριβό είναι για αυτά που προσφέρει αλλά πουλάει σαν τρελό. Και εγώ 50 είμαι αλλά το το πήρα τη σχέση έχει η ηλικία αμάξι παίρνεις όχι γυναίκα..

Δημοσ.
16 hours ago, Maurikycli said:

Εμένα ούτε απ'έξω με ενδιαφέρει να είναι ωραίο ούτε από μέσα.

Λειτουργικό , βολικό και ασφαλές να είναι

Αυτη ειναι μια ωριμη καταναλωτικα συμπεριφορα σπανια ομως στους υποψηφιους πελατες των αυτοκινητοβιομηχανιων

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elgol είπε

Αυτη ειναι μια ωριμη καταναλωτικα συμπεριφορα σπανια ομως στους υποψηφιους πελατες των αυτοκινητοβιομηχανιων

Μήπως όλα είναι τελικά θέμα προτεραιοτήτων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/07/2023 at 19:43, Nemo83 said:

Διαμένω στην επαρχία και κατά 90% κινούμαι εντός πόλης. Υπάρχει ένα μικρό παιδί και ο ορίζοντας διακράτησης του αυτοκινήτου είναι 10 έτη. 

Μιας και έχεις φαντάζομαι πρόσβαση σε σπιτικό ρεύμα, το ηλεκτρικό το έχεις σκεφτεί καθόλου ? Πέρσι πήρα το Skoda Enyaq με 36.000€ , έχω κάνει 24.000χλμ μέχρι τώρα και έχω δει τραγική διαφορά στην κατανάλωσή με το προηγούμενο Τογιότα που είχα.

Εάν κάνεις 20.000χλμ τον χρόνο με ~6λτ/100χλμ κατανάλωση είσαι στα ~ 2.400€, βάλε και 200€ σέρβις.

Με ένα ηλεκτρικό είσαι στα 600€ για τα ίδια χιλιόμετρα.

Σε βάθος 10ετίας είσαι ~ 18.000€ κερδισμένος. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/8/2023 στις 11:30 ΜΜ, Vasilisxd είπε

Μιας και έχεις φαντάζομαι πρόσβαση σε σπιτικό ρεύμα, το ηλεκτρικό το έχεις σκεφτεί καθόλου ? Πέρσι πήρα το Skoda Enyaq με 36.000€ , έχω κάνει 24.000χλμ μέχρι τώρα και έχω δει τραγική διαφορά στην κατανάλωσή με το προηγούμενο Τογιότα που είχα.

Εάν κάνεις 20.000χλμ τον χρόνο με ~6λτ/100χλμ κατανάλωση είσαι στα ~ 2.400€, βάλε και 200€ σέρβις.

Με ένα ηλεκτρικό είσαι στα 600€ για τα ίδια χιλιόμετρα.

Σε βάθος 10ετίας είσαι ~ 18.000€ κερδισμένος. 

Το έχω σκεφτεί. Αλλά επειδή θα υπάρχει και άλλο αυτοκίνητο πόλης τα χλμ που θα γίνονται με το μεγάλο είναι max 12.000-15.000. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...