Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Ήρθε η ώρα της αλλαγής του αυτοκινήτου μας και δυσκολεύομαι να καταλήξω. 

Διαμένω στην επαρχία και κατά 90% κινούμαι εντός πόλης. Υπάρχει ένα μικρό παιδί και ο ορίζοντας διακράτησης του αυτοκινήτου είναι 10 έτη. 

Λόγω προτιμήσεων της γυναίκας κοιτάμε για χειροκίνητο. Με βάση το budget μας έχουμε καταλήξει σε ένα εκ των: TIGUAN 1.5 TSI 150 PS ACT EVO LIFE, MAZDA CX-5 2.0 e-SKYACTIV G 165 CENTER LINE & NISSAN QASQAI 1.3 140PS HYBRID PREMIUM.

Κάθε βοήθεια/γνώμη ευπρόσδεκτη. 

Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν πόλη τότε αυτόματο.

Δεν οδηγάει η γυναίκα...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αφού θα το οδηγάς μόνο εσύ θα δεις πόσο πιο ξεκούραστο είναι.

Συμφωνώ απόλυτα γιατί το τωρινό που έχω εγώ (Pegeuot 208) είναι αυτόματο. Επειδή όμως το καινούριο θα το χρησιμοποιεί και η γυναίκα θα πάμε σε manual. 

1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Να πας να οδηγήσεις και τα τρία σε πρώτη φάση

Είναι στο πρόγραμμα. 

Δημοσ.

Αυτο με την γυναικα δεν το εχω καταλαβει. Επειδη ειναι γυναικα δηλαδη προτιμαει να εχει ντε και καλα συμπλεκτη? Τι δυσκολια εχει το αυτοματο σε σχεση με το χειροκινητο?

Το Tiguan ωραιο ειναι αλλα δεν εχει πορτ μπαγκαζ. Δεν χωραει τιποτα. Ποσο ειναι το παιδι? κουβαλας και καροτσι ακομα ?

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αυτο με την γυναικα δεν το εχω καταλαβει. Επειδη ειναι γυναικα δηλαδη προτιμαει να εχει ντε και καλα συμπλεκτη? Τι δυσκολια εχει το αυτοματο σε σχεση με το χειροκινητο?

Το Tiguan ωραιο ειναι αλλα δεν εχει πορτ μπαγκαζ. Δεν χωραει τιποτα. Ποσο ειναι το παιδι? κουβαλας και καροτσι ακομα ?

Δεν έχει μάθει το αυτόματο και προτιμά αυτό που ξέρει...Τα ίδια της λέω και εγώ αλλά...Το παιδί είναι 1,5 έτους. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Δεν έχει μάθει το αυτόματο και προτιμά αυτό που ξέρει...Τα ίδια της λέω και εγώ αλλά...Το παιδί είναι 1,5 έτους. 

το tiguan εχει μικρο πορτ μπαγκαζ. Βεβαια οτι και να παραγγειλεις σημερα, θα κανει κανενα χρονο να ερθει. Μεχρι 3ων παντως σιγουρα θα χρειαζεσαι καροτσι. Δεν ξερω τι καροτσι εχεις, αλλα γενικα πιανουν πολυ χωρο. Μπαστουνι δεν χωραει. Δισπαστο πιανει ολο το πορτ μπαγκαζ του. Εχω ενα που σπαει τα 3 και ειναι οτι μικροτερο εχω δει. Και παλι δεν χωραει το πορτ μπαγκαζ να πας διακοπες. Εχω καταντησει και ειμαι μονιμα με το τρειλερ κοτσαρισμενο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό το μπάτζετ ακουμπάς και το Q3 αλλά από ότι διαβάζω για vag μακριά από αυτόματο. Είναι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία τα 3 αυτοκίνητα που κοιτάς. Εάν μου έβαζες αποκλειστικά αυτά τα 3, θα σου έλεγα το qashqai. Mazda δεν θα ειναι εύκολο να βρεις συνεργεία, ενώ τα vag ε είναι vag. 

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, andreaspA είπε

το tiguan εχει μικρο πορτ μπαγκαζ. Βεβαια οτι και να παραγγειλεις σημερα, θα κανει κανενα χρονο να ερθει. Μεχρι 3ων παντως σιγουρα θα χρειαζεσαι καροτσι. Δεν ξερω τι καροτσι εχεις, αλλα γενικα πιανουν πολυ χωρο. Μπαστουνι δεν χωραει. Δισπαστο πιανει ολο το πορτ μπαγκαζ του. Εχω ενα που σπαει τα 3 και ειναι οτι μικροτερο εχω δει. Και παλι δεν χωραει το πορτ μπαγκαζ να πας διακοπες. Εχω καταντησει και ειμαι μονιμα με το τρειλερ κοτσαρισμενο.

Δίσπαστο έχουμε και εμείς. Και ναι πιάνει πολύ χώρο...

4 λεπτά πριν, james01gr είπε

Σε αυτό το μπάτζετ ακουμπάς και το Q3 αλλά από ότι διαβάζω για vag μακριά από αυτόματο. Είναι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία τα 3 αυτοκίνητα που κοιτάς. Εάν μου έβαζες αποκλειστικά αυτά τα 3, θα σου έλεγα το qashqai. Mazda δεν θα ειναι εύκολο να βρεις συνεργεία, ενώ τα vag ε είναι vag. 

Qashqai βάσει γούστου ή κάτι άλλο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, james01gr είπε

Δεν εχουν τιποτα τα DSG. Ειδικα το 500αρι που μπαινει στο 2λιτρο, ειναι αριστο κιβωτιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Qashqai βάσει γούστου ή κάτι άλλο?

Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει. Αλλά βάζεις μόνο αυτά τα 3. Από τα 3 αυτά το νισσαν γιατί έχει τεράστιο χώρο αποσκευών και από κινητήρα ειναι οκ. Vag εχει σκάσει ο γνωστός παλαιότερος κινητήρας tsi σε γνωστή μου και ακούω πολλά για το τωρινό αυτόματο κιβώτιο. Για την Mazda, εάν αύριο κλεισει ξανά ο εισαγωγεας τι θα κάνεις; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, james01gr είπε

Τα mazda δεν χρειάζονται συνεργεία. 😕

Επίσης έχουν καταπληκτικά αν όχι τα καλύτερα χειροκίνητα κιβώτια

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν εχουν τιποτα τα DSG. Ειδικα το 500αρι που μπαινει στο 2λιτρο, ειναι αριστο κιβωτιο.

Ναι, αλλα δε νομίζω να φτάνει στο μπάτζετ του διλιτρου ο φίλος. 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...