ultimamage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Καλησπερα. Κανω ανακαινηση το μπανιο μου και θελω πανω στο ταβανι περιμετρικα να βαλω ταινια LED. Εξω απο το μπανιο εχω εναn διακοπτη και μεσα ειχα ενα απλο φωτιστικο. Η ερωτηση ειναι: Μπορω αν βαλω ταινια led 220V να την συνδεσω απευθειας πανω στην αναμονη απο τον διακοπτη? Αλλιως αν θελησω να βαλω τροφοδοτικο πως πρεπει να κανω την συνδεση για να μπορω να την ανοιγω-κλεινω με τον διακοπτη εξω απο το μπανιο μιας και αυτος θα ειναι ο μονος φωτησμος του μπανιου. Ευχαριστω πολυ!
StamTheMan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, ultimamage είπε Κανω ανακαινηση το μπανιο μου και θελω πανω στο ταβανι περιμετρικα να βαλω ταινια LED. Ελπιζω να εχεις δει αναλογες δουλειες και να μην τη βαλεις χυμα,αλλα κρυμμενη . Για το ηλεκτρολογικο κομματι δεν εχω γνωμη,σε αντιθεση με την πλειοψηφια του φορουμ
ultimamage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ελπιζω να εχεις δει αναλογες δουλειες και να μην τη βαλεις χυμα,αλλα κρυμμενη . Για το ηλεκτρολογικο κομματι δεν εχω γνωμη,σε αντιθεση με την πλειοψηφια του φορουμ Θα μπει χωνευτά σε γυψοσανίδα. 1
chios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Αν βάλεις 220ν την συνδέεις απευθείας πάνω στην αναμονή του διακόπτη, αν πας σε dc ταινία θα συνδέσεις το τροφοδοτικό πάνω στην αναμονή του διακόπτη για να του δίνει - κόβει το ρεύμα. 1
Kozanitis1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω χρήματα, προσωπικά θα έβαζα αδιάβροχη ταινία LED IP68.. Επίσης είμαι πολύ φαν του dimmer σε φωτισμό σε μπάνιο, άλλο να θες να καθαρίσεις ή καμία γυναίκα να βαφτεί, άλλο να θες το ξημέρωμα να "στραγγίσεις" και να ανάβεις το φως λες και είναι μέρα, χαλώντας μετά τον ύπνο σου , εκεί λίγο φως ίσα να βλέπεις να πατήσεις.. 1
smurfek2362 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Όπως είπε και ο φίλος απο πάνω,αν ειναι για μπάνιο και αν το μπάνιο σου δεν έχει παράθυρο η εξαερισμό για τις υγρασίες led ταινία ip68 και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό 1
nullindex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 IP68 στα 220V δεν είναι καλύτερη επιλογή από το να μπλέκεις με τροφοδοτικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα