Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπεται νεράκι όντως! Έχει κάποιες σεναριακές ευκολίες αλλά προσωπικά δε με ενοχλούν ιδιαίτερα. 

Ξενερωσα βέβαια γιατί δεν είχα πάει χαμπάρι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και πάνω που είχα μπει στο mood για binge watching συνειδητοποίησα ότι το επόμενο επεισόδιο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο 😛

Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει; Στο IMDB δείχνει 7 αλλά θέλω να ελπίζω ότι δε θα είναι μόνο αυτά. Μου φαίνεται αρκετά απότομο το να ολοκληρωθεί σε ένα επεισόδιο.

Δημοσ.
9 hours ago, liakos18 said:

😛Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει; Στο IMDB δείχνει 7 αλλά θέλω να ελπίζω ότι δε θα είναι μόνο αυτά. Μου φαίνεται αρκετά απότομο το να ολοκληρωθεί σε ένα επεισόδιο.

Πριν μια βδομαδα εδειχνε 6. Αρα δεν ξερουμε. Κι εγω παρασυρθηκα απο τη λογικη Netflix και ειδα τα 5 σε μια μέρα, τωρα μας εχουν με το μαρτυριο της σταγονας :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ απορώ πώς θα τελειώσει σε ένα επεισόδιο, γιατί εκκρεμούν αρκετά μέτωπα.

Spoiler

Το αεροπλάνο και η τύχη του, ο Edgar, οι τύποι στο σπίτι του Sam. Βέβαια όλα εξαρτώνται από την κατάληξη του Edgar που είναι και αυτός που κινεί τα νήματα, αλλά και πάλι δεν ξέρω πώς θα προλάβουν να τα ολοκληρώσουν όλα στο επόμενο. Μάλλον πάμε για μιάμιση ώρα?

Πάντως η σειρά βλέπεται ευχάριστα κι έχει αγωνία σε κάθε επεισόδιο. Οκ, δεν είναι κάτι το σπουδαίο ή πρωτότυπο, ακόμα μια σειρά με αεροπειρατές και διάφορα κλισέ είναι αλλά περνάει γρήγορα το απόγευμα.

Απ'όλα όσα είδαμε το μόνο που δεν μου άρεσε κάπως, αν και το άφησα να περάσει έτσι είναι στο έκτο επεισόδιο

Spoiler

Το κλασικό κόλπο του Edgar και του συνεργού του με την αλλαγή αυτοκινήτου σε τυφλό σημείο μέσα στα δέντρα. Ένα δωμάτιο με ειδικούς, ντετέκτιβς και υπουργούς εσωτερικών και δεν περίμεναν το πιο ανανενόμενο αποτέλεσμα ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε κιόλας, όσο δεν είχαν οπτική επαφή. Όλοι το είδαμε να έρχεται, μάλλον πρέπει να δουν κι αυτοί περισσότερες σειρές και ταινίες. 😋

Σεναριακές ευκολίες έχει αρκετές, αλλά το παραπάνω ήταν τραβηγμένο.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Στις 29/7/2023 στις 4:54 ΜΜ, liakos18 είπε

Βλέπεται νεράκι όντως! Έχει κάποιες σεναριακές ευκολίες αλλά προσωπικά δε με ενοχλούν ιδιαίτερα. 

Ξενερωσα βέβαια γιατί δεν είχα πάει χαμπάρι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και πάνω που είχα μπει στο mood για binge watching συνειδητοποίησα ότι το επόμενο επεισόδιο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο 😛

Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει; Στο IMDB δείχνει 7 αλλά θέλω να ελπίζω ότι δε θα είναι μόνο αυτά. Μου φαίνεται αρκετά απότομο το να ολοκληρωθεί σε ένα επεισόδιο.

Ένα μένει ακόμη και αυτό γιατί η διάρκειά τους είναι ακριβώς όση και η διάρκεια της πτήσης μιας και εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο (όπως στο 24).

Θα έχει και δεύτερο κύκλο αλλά προφανώς με διαφορετική ιστορία. :) 

• Like 6
Δημοσ.
1 hour ago, billdanos said:

Ένα μένει ακόμη και αυτό γιατί η διάρκειά τους είναι ακριβώς όση και η διάρκεια της πτήσης μιας και εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο (όπως στο 24).

Αυτό με τη διάρκεια της σειράς που ταυτίζεται με της πτήσης δεν το είχα συνδυάσει.

Σωστό.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

, ακόμα μια σειρά με αεροπειρατές

Υπαρχουν οντως κι αλλες? Για πες καμια, γιατι μου αρεσουν τέτοιου ειδους :)

σορι για το οφφτοπιλ

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτο ηταν απο τα πρωτα σημεια που παρατήρησα και το βρηκα εξαιρετικό. Κσι στο 24 μου ειχε αρέσει.

Δημοσ.
14 minutes ago, stormrain said:

Υπαρχουν οντως κι αλλες? Για πες καμια, γιατι μου αρεσουν τέτοιου ειδους :)

σορι για το οφφτοπιλ

Αυτο ηταν απο τα πρωτα σημεια που παρατήρησα και το βρηκα εξαιρετικό. Κσι στο 24 μου ειχε αρέσει.

Το γενίκευσα η αλήθεια είναι έτσι όπως το έγραψα, γιατί είχα στο μυαλό μου κυρίως ταινίες με ομηρίες και τρομοκράτες.

Δεν ήθελα να σου ανοίξω την όρεξη. 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ΦΟΒΕΡΗ σειρά είναι!!! Τέτοιο άγχος για το τι θα γίνει... Εξαιρετικές ερμηνείες. Crimson Tide στον αέρα.

Αν ήταν Αμερικανική παραγωγή αποκλείεται να τελείωνε έτσι. Λατρεύω τις Βρετανικές-Ισπανικές-Ευρωπαϊκές Περιπέτειες-Αστυνομικά μου μοιάζουν πολύ ποιο κοντά στην πραγματικότητα. Ο τρόπος που σκηνοθετούνται οι ηθοποιοί κυρίως.

Επεξ/σία από firewalker
  • Moderators
Δημοσ.

Εντάξει τι να λεμε. Απο τις καλύτερες σειρες που ειδα τελευταία. Το τελευταίο επεισόδιο ειδικά, μου τσακισε το νευρικο!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...