Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο συστημα του εφκα φαινομαι ως αμεσα ασφαλισμένος στο ΙΚΑ ενω έχω 0 ενσημα!

Επειδή λαμβάνω το προνοιακό επίδομα αναπηρίας, μου ειπαν στο 1555 αν γίνει έλεγχος θα κοπεί το επίδομα & θα ζητήσουν αναδρομικά τα χρήματα.

Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
48 minutes ago, F20 said:

Καλησπέρα,

Στο συστημα του εφκα φαινομαι ως αμεσα ασφαλισμένος στο ΙΚΑ ενω έχω 0 ενσημα!

Επειδή λαμβάνω το προνοιακό επίδομα αναπηρίας, μου ειπαν στο 1555 αν γίνει έλεγχος θα κοπεί το επίδομα & θα ζητήσουν αναδρομικά τα χρήματα.

Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μα με το επίδομα σε ασφαλίζουν κιόλας,  τα ένσημα είναι για την σύνταξη,  όχι για την ιατροφαρμακευτική

Δημοσ.

Όλοι οι ανασφαλιστοι, άσχετα αν λαμβάνουν επίδομα η όχι, έχουν δωρεάν ιατρική κάλυψη από τα δημόσια νοσοκομεία. 

Με αυτό που τους είπες εσύ, κατάλαβαν ότι δουλεύεις και βάζεις ένσημα, οπότε σε τέτοια περίπτωση καλά είπαν πως θα γίνει έλεγχος και αν βρουν ένσημα, το επιδομα ορθώς διακόπτεται. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Όλοι οι ανασφαλιστοι, άσχετα αν λαμβάνουν επίδομα η όχι, έχουν δωρεάν ιατρική κάλυψη από τα δημόσια νοσοκομεία. 

Με αυτό που τους είπες εσύ, κατάλαβαν ότι δουλεύεις και βάζεις ένσημα, οπότε σε τέτοια περίπτωση καλά είπαν πως θα γίνει έλεγχος και αν βρουν ένσημα, το επιδομα ορθώς διακόπτεται. 

Αδερφέ δεν εργάζομαι, όπως είπα, στον εφκα και άτλας φαινομαι ασφαλισμένος ενω όταν παταω να δω τα ενσημα μου δεν μου εμφανίζει τίποτα διότι δεν εχω

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, F20 είπε

Αδερφέ δεν εργάζομαι, όπως είπα, στον εφκα και άτλας φαινομαι ασφαλισμένος ενω όταν παταω να δω τα ενσημα μου δεν μου εμφανίζει τίποτα διότι δεν εχω

Οποτε μην αγχώνεσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...