naimore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 καλησπερα, οποιος θελει ας πατησει εδω το important, μπας και μας δωσουν την επιλογη της συνδρομης στην ευρωπη / ελλαδα; https://yahoo.uservoice.com/forums/600772-new-mail?category_id=207844&query=access and forwarding subscription available in Europe (πατηστε το important αφου κανετε sign in με το yahoo λογαριασμο σας)
sdikr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μα παρέχουν συνδρομή στην Ευρώπη για πρόσβαση και προώθηση
naimore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 παρεχουν και δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι; εγω τους εστειλα στο reddit κι αυτοι μου ειπαν πως να ποσταρω στις ιδεες και τωρα μαλιστα ειναι στο "reviewed", αν εσυ ξερεις κατι αλλο, δωσε πληροφοριες
sdikr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 43 minutes ago, naimore said: παρεχουν και δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι; εγω τους εστειλα στο reddit κι αυτοι μου ειπαν πως να ποσταρω στις ιδεες και τωρα μαλιστα ειναι στο "reviewed", αν εσυ ξερεις κατι αλλο, δωσε πληροφοριες Παρέχουν το yahoo plus
naimore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 δεν ειναι το ιδιο, και η τιμη ειναι διαφορετικη, αυτο που λεω εγω ειναι 12 δολαρια το χρονο
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, naimore είπε δεν ειναι το ιδιο, και η τιμη ειναι διαφορετικη, αυτο που λεω εγω ειναι 12 δολαρια το χρονο Και πιο είναι αυτό που είναι διαφορετικό; 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα