Softball Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας! Τελείωσα με τις σπουδές μου και φεύγω Γερμανία για εργασία. Σπούδασα Νοσηλευτική στο Παδά και περιμένω την περάτωση σπουδών μου. Θα δουλέψω σε γηροκομείο αρχικά ως βοηθός με μελλοντικό σκοπό την αναβάθμιση σε Νοσηλεύτρια. Αρχικά θα διαμένω στο γηροκομείο μέχρι να μαζέψω χρήματα για αυτοκίνητο για να μπορώ να μετακινούμαι αυτόνομα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με κάποιες διαδικασίες, όπως: 1. Όσον αφορά τη φορολογία. Για να μη με φορολογούν στην Ελλάδα, γιατί μου είπαν υπάρχει αυτή η περίπτωση, σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβώ; 2. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω την άδεια άσκησης επαγγέλματος με τη βεβαίωση περάτωσης σπουδών; 3. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει απαραίτητα να πάρω; Δεκτές και όποιες συμβουλές θέλετε να μου δώσετε από την εμπειρία σας!
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1) μεταφορά στην ΔΟΥ εξωτερικού. https://taxnet.gr/foreign-residents/μεταφορα-στη-δ-ο-υ-κατοικων-εξωτερικου/ 3) κωδικοί τάξις,ελληνική τραπεζική κάρτα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης.Λεφτά.Ρεβολουτ για εσένα και τους δικούς σου αν θα τους στέλνεις λεφτα Υπομονή και επιμονη. Καλή τύχη. 2
atpanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 βγάλε ένα διαβατήριο γιατί με την ταυτότητα Ουγκάντας θα έχεις πρόβλημα σε μερικά σημεία (π.χ. τράπεζα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα