lokirulerofhell Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, valadsk είπε ακριβώς. Εμένα σε κατάστημα τελική τιμή με 2 έξτρα SIM που έχουν χρέωση 3 ευρώ το μήνα έκαστη μου το άφησαν 33 -35 με Cosmote One χωρίς να έχω σταθερό στα στοιχεία μου, μου ειπαν πες μας ενα σταθερο γειτονα σου που να είναι Cosmote για να πάρεις και την έκπτωση του Cosmote One. Τώρα αν θέλεις για 2 μήνες απεριόριστα και γενικώς περιστασιακά επέλεξε την κάρτα, αλλά αν το θέλεις συνέχεια τότε το Gigamax Unlimited είναι μονόδρομος. Και τις δεύτερες SIM τις βάζεις ακόμη και σε άλλη πόλη, βασικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, γλιτώνοντας το adsl vdsl. Δεν υπάρχει καλύτερο deal. Ο μέγιστος όγκος για όλες τις SIM 100TB, πρακτικά απεριόριστο. έχω μια στο σπίτι μου για internet σε modem στη Θεσσαλία, μια στο κινητό μου με απεριόριστα τα πάντα και μια έχω δώσει για το σπίτι της αδερφής μου για internet. Όλοι έτσι το κάνουν. Τέλεια. Γιατί σταθερό έχω ίνα στην cosmote αλλά είναι στο ΑΦΜ του πατέρα μου. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση μάλλον εκεί θα πάω.
slk200gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Cosmote απεριόριστα και εγώ με κάρτα σε FRITZ!Box 5g και ταχύτητα περίπου 330 από 27 που είχα πρόγραμμα 50g ,μια κάρτα σε μια αποθήκη σε μια κάμερα με πάνελ ρεύματος ,μεταφορά σταθερής γραμμής στην modulus με 12 ε τον χρόνο ,συνολικό κόστος 40 ε τον μήνα από 62ε με χαμηλή ταχύτητα τότε και απεριόριστη ομιλία στο κινητό παλιά είχα 1200 λεπτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα