Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Stratosnis said:

δηλαδή βλέποντας κάποιον να οδηγεί δεξιά λωρίδα με 80-90-100-110,  οδηγώντας αμάξι των 50κ και άνω, βγάζεις το συμπέρασμα ότι το κάνει για εξοικονόμηση καυσίμου.
Αδιαφορείς για τις περιπτώσεις (που πολλοί έγραψαν) που απλά δεν θέλουν να πηγαίνουν με ταχύτητες που αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος ή απλά απολαμβάνουν την διαδρομή.

σχολίασε αν θες αυτούς που είναι κολλημένοι στον Κηφισό και πετάγονται δεξιά και αριστερά μόλις δουν και κουνιούνται 2-3 αυτοκίνητα...

Οδηγός clio και εγώ, οπότε δεν θα σχολιάσω για την μάρκα..

Δε βγάζω κανένα συμπέρασμα ούτε με ενοχλεί που ταξιδεύει με 80 εφόσον τηρεί τον ΚΟΚ. Εγώ απλά γράφω και στηλιτεύω τις περιπτώσεις ατόμων που αναφέρω, δηλαδή αυτούς που παίρνουν τέτοια αμάξια απλά και μόνο για πουλ μουρ και κλαίγονται μετά για τις τιμές της βενζίνης. 

Ολα τα άλλα που γράφετε είναι από το μυαλό ορισμένων εδώ μέσα που ψάχνονται σε κάθε thread για αντιπαράθεση και καυγά. Κλασικό ινσόμνια δηλαδή.

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Confused 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Just now, JimxxZe said:

Δε βγάζω κανένα συμπέρασμα ούτε με ενοχλεί που ταξιδεύει με 80 εφόσον τηρεί τον ΚΟΚ. Εγώ απλά γράφω και στηλιτεύω τις περιπτώσεις ατόμων που αναφέρω, δηλαδή αυτούς που παίρνουν τέτοια αμάξια απλά και μόνο για πουλ μουρ και κλαίγονται μετά για τις τιμές της βενζίνης. 

Ολα τα άλλα που γράφετε είναι από το μυαλό ορισμένων εδώ μέσα που ψάχνονται σε κάθε thread για αντιπαράθεση και καυγά. Κλασικό ινσόμνια δηλαδή.

απλά βάζοντας ένα υποθετικό παράδειγμα σε ένα forum μην περιμένεις αντικειμενική συζήτηση...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

και κλαίγονται μετά για τις τιμές της βενζίνης. 

Που κλαίγονται ακριβώς, δεν μας είπες. Σου κάνουν νόημα στον δρόμο να κάνεις στην άκρη και έρχονται και σου λένε τον πόνο τους? 

Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω με αυτό που έγραψες ότι όλα αυτά είναι στο μυαλό σου και άνοιξες θρεντ για αντιπαράθεση και καυγά πάνω σε υποθετικό σενάριο του μυαλού σου. Κλασικό ινσόμνια δηλαδή

7 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευτυχώς πλέον έχω στην παρέα 2-3 άτομα που πάνε παντού τάπα, οπότε όταν φτάνω εγώ (δεξιά λωρίδα με 80-100 κλπ) τα βρίσκω όλα έτοιμα... 

Δημοσ.

Αν πανε δεξια και σιγα ποιο ειναι το προβλημα ?

Το να εχεις ακριβο αυτοκινητο δε σημαινει οτι πρεπει να κανεις αγωνες ή να πηγαινεις με 200

Το θεμα ειναι να μην πανε αριστερα και σιγα ή να πιανουν ολες τις λωριδες με την ιδια ταχυτητα και να δημιουργειται μποτιλιαρισμα και εκνευρισμος.

Το πολυ σιγα παντως, το κουβεντολοι με τους επιβατες κλπ μπορει να ειναι και επικινδυνο γιατι αφαιρείται ο οδηγος και δεν εχει τεταμενη την προσοχη του 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

Να αλλάξεις φίλους τότε.Να μην κάνεις παρέα με αυτούς που δεν έχουν λεφτά για βενζίνη.

Δημοσ.

σας εχει περασει απο το μυαλο το θεμα τισ ασφαλειας ? 

στα 80 ειναι πιο ασφγαλεσ απο τα 140 150 που θεσ διπλασια αποσταση για φρεναρισμα ...

γενικα απορω που ορισμενοι με αυτοκινητα καρουλια τυπου xclio rallye saxo κλπ πανε πανω απο 60 70 χιλιοετρα ... δεν φοβουντε ? εδω με μερσεντες και δεν υπαρχει ασφαλεια φαντασου με μικρα μεταξονια ....

Δημοσ.
1 hour ago, JimxxZe said:

Εγώ απλά γράφω και στηλιτεύω τις περιπτώσεις ατόμων που αναφέρω, δηλαδή αυτούς που παίρνουν τέτοια αμάξια απλά και μόνο για πουλ μουρ και κλαίγονται μετά για τις τιμές της βενζίνης. 

Το λες και το ξαναλές αυτό αλλά η hybrid ή diesel ή full electric τζιπάρα των 100K+ είναι πολύ πιο οικονομική (στο κόστος καυσίμου μόνο φυσικά) από ένα απλό αυτοκίνητο 20ετίας που πάει με 150

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

γενικα απορω που ορισμενοι με αυτοκινητα καρουλια τυπου xclio rallye saxo κλπ πανε πανω απο 60 70 χιλιοετρα

και πολλα λες 

κανονικα αυτα επρεπε να εχουν κοφτη στα 45 και να τους πιανουν αυτα 

download.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι όταν πάνε με 80 στην μεσαία λωρίδα και αναγκάζεσαι να τους περάσεις από δεξιά γιατί από αριστερά οι άλλοι πάνε τάπα 🤣

Η δεξιά λωρίδα ελεύθερη παρόλα αυτά λες και έχει μέλι η μεσαία .

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
23 ώρες πριν, liakjim είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στο εξωτερικό πάντα η δεξιά είναι γεμάτη. Στην Ελλάδα είναι άδεια. Εντελώς παράλογο.

ΥΓ Το 96 που έδωσα για δίπλωμα με έμαθαν να πηγαίνω στην πιο δεξιά ελεύθερη λωρίδα. Δεν ξέρω τι κάνουν τώρα.

Στην Ελλάδα μου έχει τύχει πολλές φορές η δεξιά να είναι χάλια από την συντήρηση που δεν έχουν κάνει και τα φορτηγά που περνάνε και να πηγαίνει πάνω κάτω το αμάξι

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, NT1G είπε

Στην Ελλάδα μου έχει τύχει πολλές φορές η δεξιά να είναι χάλια από την συντήρηση που δεν έχουν κάνει και τα φορτηγά που περνάνε και να πηγαίνει πάνω κάτω το αμάξι

Και να μην είναι χάλια,τα γίδια με το που μπαίνουν εθνική οδό πάνε κατευθείαν στη μεσαία,άσχετα αν η δεξιά είναι άδεια με καλό οδόστρωμα.

Η βλακεία είναι να έρχεσαι από πίσω,αριστερά πάνε οι γρήγοροι,να τον κανεις σινιάλο να πάει δεξιά,που είναι άδεια και να μένει κολλημένος στη μεσαία.Γερμανία π.χ. θα πέσει πρόστιμο για παρεμπόδιση κυκλοφορίας.Και θα φάει τρελό κράξιμο,κόρνες και σινιάλα από τους άλλους οδηγούς.

Ένα ωραίο άρθρο

https://www.gocar.gr/news/feed/40562,Prosperash_apo_dexia_sthn_e8nikh.html

2 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Εγώ απλά γράφω και στηλιτεύω τις περιπτώσεις ατόμων που αναφέρω, δηλαδή αυτούς που παίρνουν τέτοια αμάξια απλά και μόνο για πουλ μουρ και κλαίγονται μετά για τις τιμές της βενζίνης. 

Εσυ αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες ακόμα δεν μας είπες.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
3 hours ago, kalmik said:

Sorry Oι επαρχιακοί δρόμοι έχουν όριο ότι αναγράφεται στις πινακίδες

Sorry υπάρχουν τα γενικά όρια και υπάρχουν και τα τοπικά με πινακίδες όπως γράφεις. 

Όπου δεν υπάρχουν πινακίδες ισχύουν αυτά που γράφει ο ΚΟΚ

90 επαρχιακός

110 ταχείας 

130 αυτοκινητόδρομος 

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 ώρες πριν, liakjim είπε

ΥΓ Το 96 που έδωσα για δίπλωμα με έμαθαν να πηγαίνω στην πιο δεξιά ελεύθερη λωρίδα. Δεν ξέρω τι κάνουν τώρα.

Και να παρκάρεις με φλας και όχι αλάρμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...