JimxxZe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Narayan said: Μάλλον εσύ έχεις θέμα με τις τιμές της βενζίνης και υποθέτεις πως είναι όλοι στην ίδια μοίρα με σένα 🤡 ξυδάκι και καλές διακοπές. Αδερφέ εγώ στο φτωχικό Clio που υποτιμάς έχω εργοστασιακό αέριο και ταξιδευω 300χλμ με 15€, οπότε τελείως άστοχο αυτό που γράφεις. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από JimxxZe
Narayan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, JimxxZe είπε Αδερφέ εγώ στο φτωχικό Clio που υποτιμάς έχω εργοστασιακό αέριο και ταξιδευω 300χλμ με 15ε, οπότε τελείως άστοχο αυτό που γράφεις. Το αέριο και τα φτωχικά αμάξια είναι για τις φτωχάντζες. Εμείς οι πλούσιοι φουλάρουμε 100άρα και αφήνουμε τις φτωχάντζες να ψάχνουν δικαιολογίες 😎 2 1
BlueBlade Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, JimxxZe είπε Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Δεν έχω τέτοιο αμάξι, ο λόγος που θα ήθελα όμως είναι καθαρά για τα κυριλάτα εσωτερικά που έχουν. Με την ηχομόνωση, τις οθόνες, τα δερμάτινα καθίσματα, τους κρυφούς φωτισμούς κτλ. Να οδηγώ και να είμαι άρχοντας. Η ταχύτητα δεν με απασχολεί ούτε με απασχόλησε ποτέ, ούτε σε αμάξι ούτε σε μηχανή. Όπως φαντάζομαι και αρκετούς ακόμα. 4
kalmik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, greekfragma είπε ο επαρχιακός έχει όριο 90. Sorry Oι επαρχιακοί δρόμοι έχουν όριο ότι αναγράφεται στις πινακίδες
JimxxZe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Just now, BlueBlade said: Δεν έχω τέτοιο αμάξι, ο λόγος που θα ήθελα όμως είναι καθαρά για τα κυριλάτα εσωτερικά που έχουν. Με την ηχομόνωση, τις οθόνες, τα δερμάτινα καθίσματα, τους κρυφούς φωτισμούς κτλ. Να οδηγώ και να είμαι άρχοντας. Η ταχύτητα δεν με απασχολεί ούτε με απασχόλησε ποτέ, ούτε σε αμάξι ούτε σε μηχανή. Όπως φαντάζομαι και αρκετούς ακόμα. Και εγώ μαζί σου. Κάποια στιγμή θέλω και εγώ να πάρω ένα Mercedes. Ποιός είπε το αντιθετο; Αμαξάρες είναι για να βγάζεις γούστα και να τα χαίρεσαι. Μεγιά σου και χαρά σου να το πάρεις. Αλλά μη το παίρνεις με 1500 δόσεις των 99.99€ και μετά μου κλαίγεσαι στο ταξιδι για τις τιμές της βενζίνης και μου ταξιδεύεις με 80 3
kalmik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μήπως απλά μιλάμε για hyper-miling? Πολύ συχνό πλέον και στο εξωτερικό.Το σύνδρομο εξοικονόμησης ενέργειας. Για πολλά αυτοκίνητα σε επίπεδο δρόμο με ευθείες η optimum ενεργειακά αποδοτική ταχύτητα είναι γύρω στα 100km/h
Narayan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, JimxxZe είπε Και εγώ μαζί σου. Κάποια στιγμή θέλω και εγώ να πάρω ένα Mercedes. Ποιός είπε το αντιθετο; Αμαξάρες είναι για να βγάζεις γούστα και να τα χαίρεσαι. Μεγιά σου και χαρά σου να το πάρεις. Αλλά μη το παίρνεις με 1500 δόσεις των 99.99€ και μετά μου κλαίγεσαι στο ταξιδι για τις τιμές της βενζίνης και μου ταξιδεύεις με 80 Αν δώσεις το Clio ανταλλαγή πάντως, μπορεί να γίνουν 1499 οι δόσεις 😆
JimxxZe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Narayan said: Το αέριο και τα φτωχικά αμάξια είναι για τις φτωχάντζες. Εμείς οι πλούσιοι φουλάρουμε 100άρα και αφήνουμε τις φτωχάντζες να ψάχνουν δικαιολογίες 😎 Εντάξει ρε γαλαζο-αίματε όταν θα σε πετυχαίνω στο δρόμο θα αλλάζω λωρίδα και θα αφήνω απόσταση μη σε μαγαρίσω με το Clio. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από JimxxZe
Nabuko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Αλλά μη το παίρνεις με 1500 δόσεις των 99.99€ και μετά μου κλαίγεσαι στο ταξιδι για τις τιμές της βενζίνης και μου ταξιδεύεις με 80 Ειδικά αυτοί με τα Tesla είναι οι πιο κλαψιάρηδες. Μη σου τύχει
dstilio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Εσυ με το Clio τι ηλικία έχεις; ΠΟΛΛΟΙ με premium αυτοκίνητα είναι 55+ Εχουν πετύχει στη ζωή τους, και ΔΕΝ βιάζονται. Έχουν πιάσει τη κουβέντα με τον φίλο τους που πάνε να πιούνε τσιπούρα και να φάνε ψαράκι. Έχουν βάλει το cruise control και απολαμβάνουν τη κουβέντα, και από ευγένεια καθόνται στα δεξιά ώστε να μην ενοχλούν. μπραβο τους!!! Όχι δεν το κάνουν για οικονομία στη βενζίνη. Μην νομίζεις οτι δεν υπάρχουν λεφτά. Απλά εσυ δεν τα έχεις. 8 3
valadsk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Τι ταύτιση πάθατε ορισμένοι; Ποιός μίλησε για κόντρες και ταχύτητες. Εγω απλά αναφέρω ότι είναι τραγική ειρωνεία να σκάει κάποιος 50 και 60 χιλιάρικα για ενα premium αυτοκίνητο με 200+hp και να ταξιδεύουν με 80χλμ στην εθνική ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ειναι αργό το όριο της ταχύτητας τζιμάνια μου, αλλά για να μη κάψουν παραπάνω βενζίνη, επειδή δεν το αντέχουν οικονομικά. Είναι σαν αυτούς με τα iPhone που σου ζητάνε μετά το κινητό σου για να κάνουν κλήση. Όσοι δεν αντιλαμβάνεστε το στοιχείο της ειρωνίας μάλλον απλα ταυτιστήκατε και σας έτσουξε. Δε πειράζει ξυδάκι, πήγαιντε τώρα με το premium αμάξι σας να βάλετε ενα 10ρικο βενζίνη και βγείτε μετά κέντρο να πουλήσετε μούρη. κλασσικός τύπος που ζηλεύει και σιγοβράζει μέσα του. έχουν άπειρα λεφτά, είναι χορτασμένοι από τη ζωή τους και έχουν φύγει από το στάδιο καγκουριές και ταχύτητα. Είναι απλά σε άλλη φάση. Πάνε να δειπνήσουν να φάνε το χταποδάκι τους που λεει και ένας από πανω φίλος και συζητάνε απολαμβάνοντας τη ζωή τους και τα αγαθά των κόπων τους. ξυδάκι τώρα, εύχομαι μόνο να δουλεύει το κλιματιστικό στο clio γιατί φθάνει 45αρια σύντομα 4 1
JimxxZe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, valadsk said: κλασσικός τύπος που ζηλεύει και σιγοβράζει μέσα του. έχουν άπειρα λεφτά, είναι χορτασμένοι από τη ζωή τους και έχουν φύγει από το στάδιο καγκουριές και ταχύτητα. Είναι απλά σε άλλη φάση. Πάνε να δειπνήσουν να φάνε το χταποδάκι τους που λεει και ένας από πανω φίλος και συζητάνε απολαμβάνοντας τη ζωή τους και τα αγαθά των κόπων τους. ξυδάκι τώρα, εύχομαι μόνο να δουλεύει το κλιματιστικό στο clio γιατί φθάνει 45αρια σύντομα Ρε αδερφέ, το έχεις κάνει και quote κιόλας, ξέρεις ανάγνωση, να διαβάζεις; Που βλέπεις εγώ να αναφέρομαι οτι με ενοχλεί αν ο άλλος πηγαίνει με 60 και 80. Γράφω ξεκάθαρα δε τίθεται θέμα κόντρας και ορίων ταχύτητας, Εγώ απλά στηλιτεύω τις περιπτώσεις όλων αυτών που παίρνουν premium αυτοκίνητα μόνο και μόνο για να πουλήσουν μούρη και ένα ΔΕΙΓΜΑ αυτής τους της απόφασης είναι να ταξιδεύουν με 80 για να μη κάψουν βενζίνη. Πραγματικά περάστε απο το δημοτικό πάλι κάποιοι να μάθετε ανάγνωση. Φαντασιώνεστε μόνοι σας εχθρούς εδώ μέσα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από JimxxZe 1
Engimek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πω και κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με ακριβό/φτηνό μεγάλο/μικρό αμάξι. Όταν βάζεις cruise control σε μια ταχύτητα όπου η ροή της οδήγησής σου δεν διακόπτεται συνεχώς, ο ίδιος ο οδηγός μπαίνει σε κάποιου είδους "αυτόματο πιλότο" και μπορεί να απολαύσει την διαδρομή. Δεν χρειάζεται να δώσει προσοχή στις οδηγικές μικροδιορθώσεις που απαιτούνται διότι γίνονται αυτόματα. Δεν λέω να τον πάρει ο ύπνος, αλλά ο άνθρωπος χαλαρώνει. Αντιθέτως αν τρέχεις αρκετά, αναγκάζεσαι να κάνεις συνεχείς σφήνες/προσπεράσεις (μιας και μιλάμε για ελληνικούς δρόμους) και επομένως πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου. Ανάλογα με το τι τύπος ανθρώπου είσαι θα οδηγήσεις ανάλογα. Και αυτό μπορεί να αλλάξει. Για παράδειγμα το πρώτο χρόνο που πήρα τιμόνι στα χέρια μου ήμουν στη δεύτερη κατηγορία, τώρα είμαι στην πρώτη. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Engimek 1
Stratosnis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, JimxxZe said: Ρε αδερφέ, το έχεις κάνει και quote κιόλας, ξέρεις ανάγνωση, να διαβάζεις; Που βλέπεις εγώ να αναφέρομαι οτι με ενοχλεί αν ο άλλος πηγαίνει με 60 και 80. Γράφω ξεκάθαρα δε τίθεται θέμα κόντρας και ορίων ταχύτητας, Εγώ απλά στηλιτεύω τις περιπτώσεις όλων αυτών που παίρνουν premium αυτοκίνητα μόνο και μόνο για να πουλήσουν μούρη και ένα ΔΕΙΓΜΑ αυτής τους της απόφασης είναι να ταξιδεύουν με 80 για να μη κάψουν βενζίνη. Πραγματικά περάστε απο το δημοτικό πάλι κάποιοι γιατί δε ξέρετε να διαβάζετε. Φαντασιώνεστε μόνοι σας εχθρούς εδώ μέσα. δηλαδή βλέποντας κάποιον να οδηγεί δεξιά λωρίδα με 80-90-100-110, οδηγώντας αμάξι των 50κ και άνω, βγάζεις το συμπέρασμα ότι το κάνει για εξοικονόμηση καυσίμου. Αδιαφορείς για τις περιπτώσεις (που πολλοί έγραψαν) που απλά δεν θέλουν να πηγαίνουν με ταχύτητες που αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος ή απλά απολαμβάνουν την διαδρομή. σχολίασε αν θες αυτούς που είναι κολλημένοι στον Κηφισό και πετάγονται δεξιά και αριστερά μόλις δουν και κουνιούνται 2-3 αυτοκίνητα... Οδηγός clio και εγώ, οπότε δεν θα σχολιάσω για την μάρκα.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις