Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά μιλώντας το ακριβό αυτοκίνητο δε το παίρνεις για τα γκάζια. Το παίρνεις κυρίως για την άνεση και την ασφάλεια μεταξύ άλλων λόγων. 

• Like 6
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ναι πηρα αμαξι 100κ για να πηγαινω με 50 και πουλ μουρ......... το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως????

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν κρίνω ποτέ αυτοκίνητα και ταχύτητες αλλά μια φορά που είπα να βάλω cruise control στην εθνική και να παω δεξια λωρίδα χαλαρά κόντεψα να κοιμηθώ. Η βαρεμάρα μου χτύπησε κόκκινα. Δεν τρέχω βέβαια απλά πάω πάντα στα όρια του δρόμου άντε 10χλμ παραπάνω για να προσπερνάω.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο ένα τόπικ διαμάχης πτωχών πλην τίμιων Βαλκανίων με εξευρωπαϊσμένους κωστοπουλικούς; Βρείτε κάτι πιο ευφάνταστο να μανουριαστούμε, τώρα που θα κλείσουμε 10ήμερο εντός 4 τοίχων!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, sellsoap said:

ναι πηρα αμαξι 100κ για να πηγαινω με 50 και πουλ μουρ......... το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως????

κολλάει το βίντεο Τσάκωνα από τα "Φθηνά τσιγάρα" ΝΑΙ ΡΕ ΑΘΛΟΥΜΑΙ.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
11 minutes ago, liakinen said:

Δίνω στο Thread ζωή στην καλύτερη 5 σελίδες πριν μπει 

image.png.222c2ba0fc914e192b16a4110d5253d3.png

😎

Με αυτο το "HARDENED" μονο εγω πιανω το υπονοουμενο.......

Δημοσ.

Για να περνάω περισσότερη ώρα στην αμαξάρα μου και να τη θαυμάζουν οι γύρω γύρω και να με ζηλεύουν. Επίσης μπα και καταφέρω να βγάλω άκρη με αυτή τη μλκ...α που έχει αντί για ραδιόφωνο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Με αυτο το "HARDENED" μονο εγω πιανω το υπονοουμενο.......

Hardened steel πονηρούλη 😋 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimxxZe είπε

Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με premium αυτοκίνητα τύπου BMW X1, Audi Q3, Mercedes κλπ. να κάθονται καρφωμένοι δεξιά λώριδα με το γκάζι μόλις στα 80-100 km/hr και να τους περνάω εγώ με το Clio. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 50 και 60 χιλιάρικα για πολυτελές αμάξι να το οδηγείς σαν συνταξιούχος παππούς.

Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 50Κ για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Όλα για το πουλ μουρ τελικά; Πήρες το αμάξι να πουλάς μώρη και μου ταξιδεύεις με 80χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. 

είναι γιατί εσύ με το clio βιάζεσαι να φτάσεις, έτσι ώστε να βγεις από αυτό το πράγμα, ενώ ο άλλος με το BMW, mercedes απολαμβάνει να είναι μέσα σε αυτό

1 ώρα πριν, JimxxZe είπε

Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με premium αυτοκίνητα τύπου BMW X1, Audi Q3, Mercedes κλπ. να κάθονται καρφωμένοι δεξιά λώριδα με το γκάζι μόλις στα 80-100 km/hr και να τους περνάω εγώ με το Clio. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 50 και 60 χιλιάρικα για πολυτελές αμάξι να το οδηγείς σαν συνταξιούχος παππούς.

Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 50Κ για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Όλα για το πουλ μουρ τελικά; Πήρες το αμάξι να πουλάς μώρη και μου ταξιδεύεις με 80χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. 

είναι γιατί εσύ με το clio βιάζεσαι να φτάσεις, έτσι ώστε να βγεις από αυτό το πράγμα, ενώ ο άλλος με το BMW, mercedes απολαμβάνει να είναι μέσα σε αυτό

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Γι' αυτό και εγώ μένω με το punto του 90. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι αν πάρω καινούργιο αμάξι θα πρέπει να τρέχω κάθε φορά για να μην ενοχλώ τους υπόλοιπους με τα clio.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι κάποιος έδωσε 50, 100, ή 500 χιλιάδες ευρώ γι' αμάξι δε σημαίνει αυτόματα ότι έχει και το κόμπλεξ να δείξει ότι είναι γρήγορος. Άλλωστε ειλικρινά, θα «αμφισβητήσει» κανείς ότι ένα αυτοκίνητο με 500 άλογα είναι γρήγορο; Συνήθως αυτή την "έννοια" την έχουν οδηγοί με σαραβαλάκια, που σανιδώνουν το γκάζι στο πάτωμα και το στροφόμετρο ανεβαίνει πιο αργά απ' ότι κατεβαίνει ο δείκτης της βενζίνης... και πάλι όχι όλοι, διότι ξανά, δεν έχουν όλοι καημό να οδηγούν γρήγορα (ασχέτως αν μπορούν, ή όχι).

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 hour ago, JimxxZe said:

Σ' ενοχλεί δηλαδή που κάποιοι πάνε ήρεμα κι όμορφα κι όχι πανικόβλητα όπως εσύ; Δεν είναι θέμα ασφάλειας ούτε ανασφάλειας, αλλά και ισορροπημένου μυαλού. Επειδή έχεις 200 άλογα κάτω απ' το πόδι σου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα βάζεις όλα να τρέχουν. Κι ο άλλος ο βλάκας με την Ferrari βγήκε στην παραλιακή και σκέφτηκε όπως εσύ "Τόσα άλογα έχει μωρέ και θα τα έχουμε να κάθονται;" και αυτός και τ' άλλογά του κάλπασαν εις τόπον χλοερόν (ευτυχώς δεν πήρε κανένα άλλο μαζί του)!

Άντε να σοβαρευτούμε! Την έχει δει και η κουτσή Μαρία ραλίστα!
(και μάλιστα με σαράβαλα που πάνω από τα 100 παίζει αν θα τη βγάλεις τζάμι)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...