JimxxZe Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με premium αυτοκίνητα τύπου BMW X1, Audi Q3, Mercedes κλπ. να κάθονται καρφωμένοι δεξιά λώριδα με το γκάζι μόλις στα 80-100 km/hr και να τους περνάω εγώ με το Clio. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 50 και 60 χιλιάρικα για πολυτελές αμάξι να το οδηγείς σαν συνταξιούχος παππούς. Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 50Κ για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Όλα για το πουλ μουρ τελικά; Πήρες το αμάξι να πουλάς μώρη και μου ταξιδεύεις με 80χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από JimxxZe 5 23 4
Δημοφιλής ανάρτηση vamvakoolas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 μετα απο αυτο το επαναστατικο κρεσεντο, ποιο ειναι το δικο σου προβλημα; Δικα τους ειναι τα λεφτα, δε δανειστηκαν απο εσενα. Ακολουθουν τον ΚΟΚ, καθονται δεξια και πανε απο το σημειο Α->Β 34 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Τα ορια ταχυτητας, η ανεση και οτι δεν εχουν ολοι την δικη σου βιασυνη τα εχεις υποψη σου? Αν αντι για 120 (οπου επιτρεπεται) πας με 100 τι θα κερδισεις στο τελος σε χρονο ξερεις? 10 λεπτα?15? Θα εχεις καψει ομως 1-2 λιτρα/100 παραπανω, θα πρεπει να εχεις το νου σου να κανεις προσπερασεις στους πιο αργους και ολα αυτα γιατι? Για 1 τεταρτο σε διαδρομη 3 ωρων? Τελος, πολυ απλα γιατι ετσι θελουν. Τι σχεση εχει με το πουλ μουρ? Δεν βλεπεις δηλαδη φτηνα αυτοκινητα να πηγαινουν αργα? Μονο κουτους με κλιο, πουντο σαξοραλα που πανε με 160 βλεπεις? 5 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με premium αυτοκίνητα τύπου BMW X1, Audi Q3, Mercedes κλπ. να κάθονται καρφωμένοι δεξιά λώριδα με το γκάζι μόλις στα 80-100 km/hr και να τους περνάω εγώ με το Clio. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 50 και 60 χιλιάρικα για πολυτελές αμάξι να το οδηγείς σαν συνταξιούχος παππούς. Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 50Κ για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Όλα για το πουλ μουρ τελικά; Πήρες το αμάξι να πουλάς μώρη και μου ταξιδεύεις με 80χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. Ναι, πάμε σιγά για να έχεις να αναρωτιέσαι εσύ. 3 1
Dinos1973 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, JimxxZe said: Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με premium αυτοκίνητα τύπου BMW X1, Audi Q3, Mercedes κλπ. να κάθονται καρφωμένοι δεξιά λώριδα με το γκάζι μόλις στα 80-100 km/hr και να τους περνάω εγώ με το Clio. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 50 και 60 χιλιάρικα για πολυτελές αμάξι να το οδηγείς σαν συνταξιούχος παππούς. Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 50Κ για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Όλα για το πουλ μουρ τελικά; Πήρες το αμάξι να πουλάς μώρη και μου ταξιδεύεις με 80χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. Κανενα προβλημα εφοσον ειναι στην δεξια λουριδα. Φυσικα απορουν με το CLIO που παει παραπανω απο αυτους και καιει τα αντερα του για να φτασει 10 λεπτα νωριτερα, και μπορει να σε περασουν στα διοδια διοτι πολυ πιθανον να εχουν πομποδεκτη και να μην περιμενουν στην ουρα.... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από Dinos1973 8 1
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Για να εκνευρίζουμε τύπους με clio 8
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 εγώ λέω τώρα με τις ζέστες του καύσωνα να ανοίξουμε ένα θρεντ με τέτοιες απορίες. Να υπάρχει όμως limit. 1 απορία τέτοιου τύπου ανά μέλος ανά ημέρα. 1 1
Dantε Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με πλεμπο αυτοκίνητα τύπου clio, saxo , aygo κλπ. να κάθονται καρφωμένοι μεσαια λώριδα με το γκάζι μόλις στα 100-120 km/hr και να τους περνάω εγώ με το GSXR-1000RR. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 5 και 6 κατοσταρικα για βαρκοαμάξι να το οδηγείς . Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 500 ευρω για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Πήρες το αμάξι και μου ταξιδεύεις με 120χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. 4 1
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Dantε said: Μου κάνει κάθε φορά φοβερή εντύπωση όταν ταξιδεύω στην εθνική να βλέπω όλους αυτούς τους τύπους με πλεμπο αυτοκίνητα τύπου clio, saxo , aygo κλπ. να κάθονται καρφωμένοι μεσαια λώριδα με το γκάζι μόλις στα 100-120 km/hr και να τους περνάω εγώ με το GSXR-1000RR. Προφανώς δεν το αναφέρω γιατί τίθεται θέμα κόντρας, αλλά είναι αστείο όταν έχεις δώσει 5 και 6 κατοσταρικα για βαρκοαμάξι να το οδηγείς . Και ρωτάω εγώ, ρε μάγκες ποιός ήταν ο λόγος όλοι εσείς που πήρατε τέτοιο αμάξι; Με συγχωρείτε δηλαδή, έδωσες 500 ευρω για αυτοκίνητο και φοβάσαι να πατήσεις γκάζι μήπως κάψεις βενζίνη; Πήρες το αμάξι και μου ταξιδεύεις με 120χλμ; Πόση ανασφάλεια σας διακατέχει πια που θέλετε να την καλύψετε αγοράζοντας ενα αυτοκίνητο το οποίο δε μπορείτε να συντηρήσετε. τους άλλους με τα τουρμπάτα ξέχασες που έχουν τελική 200 και πάνε με cruise control μέχρι Κινέττα και άδειο τεπόζιτο για να βάλουν τη μέρα της προσφοράς 98άρα 1
Dantε Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε τους άλλους με τα τουρμπάτα ξέχασες που έχουν τελική 200 και πάνε με cruise control μέχρι Κινέττα και άδειο τεπόζιτο για να βάλουν τη μέρα της προσφοράς 98άρα Σε παρακαλω, 230 τελικη. Και γεμισα χθες 😁
CaMp3on Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε clio ( που είναι ωραίο αμάξι ειδικά με τον diesel) στα 130 χλμ και σε spyros panopoulos chaos στα 80χλμ ... Spoiler Εννοείται θα πάρω το clio που είναι υπαρκτό αυτοκίνητο 😂 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από CaMp3on
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Αντε και στην Εθνικη εχει λωριδες για προσπεραση. Τι κανεις ομως στους επαρχιακους δρομους που πανε με 90? Ρε κουτε, κανε στην ακρη να περασω εγω με το seat cordoba και κατσε να αγναντευεις τα χωραφια να ουμε
Dinos1973 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, SabotazNic said: Αντε και στην Εθνικη εχει λωριδες για προσπεραση. Τι κανεις ομως στους επαρχιακους δρομους που πανε με 90? Ρε κουτε, κανε στην ακρη να περασω εγω με το seat cordoba και κατσε να αγναντευεις τα χωραφια να ουμε Ποσο ειναι το οριο ρε γκαζιαρη σε επαρχιακους; 5 1
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, SabotazNic said: Αντε και στην Εθνικη εχει λωριδες για προσπεραση. Τι κανεις ομως στους επαρχιακους δρομους που πανε με 90? Ρε κουτε, κανε στην ακρη να περασω εγω με το seat cordoba και κατσε να αγναντευεις τα χωραφια να ουμε ο επαρχιακός έχει όριο 90. μπορείς αν θες να κάνεις προσπέραση με 90+ όπου έχει διακεκομμένη και να παρανομήσεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις