Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εδώ και πολύ καιρό , πάνω απο χρόνο , έχω πέσει σε 2-3 πολύ εκνευριστικά bugs στο iOS.

Είμαι χρόνια στο οικοσύστημα της apple αλλάζω μια στις τόσο συσκευές και το έχω παρατηρήσει σε διάφορες.Δεν ξέρω αν το πρόβλημα συνδέεται με το λογαριασμό μου με κάποιο τρόπο καθώς οπότε αλλάζω συσκευή κάνω backup απο την παλιά οπότε ποτέ δεν ξεκινάω κάτι φρέσκο.

Το πρώτο πρόβλημα είναι όταν πάω να κάνω κλήση κάποιο αριθμό αν πατήσω το εικονίδιο για ανεξήγητο λόγο μπορεί να μου ανοίξει άκυρη εφαρμογή όπως instagram - LinkedIn . Με το βελάκι δείχνω ποιο κουμπί εννοώ.Το έχω καταγεγραμμένο και σε video απλά λόγο προσωπικών στοιχείων δεν μπορώ να ανεβάσω το video.

Πέραν αυτού υπάρχει και άλλο ενα πρόβλημα με τα φωνητικά μηνύματα στο messages όπου ώρες ώρες πατάς ηχογράφηση και εξαφανίζονται τα πλήκτρα αποστολής με αποτέλεσμα να να μην μπορείς να στείλεις το μήνυμα.

Παρόμοιο πρόβλημα και σε viber όπου εξαφανίζεται πάλι μέρος της πλατφόρμας και δεν μπορείς να στείλεις ηχητικό μήνυμα καθώς και οτι μερικές φορές η γραμματοσειρά χαλάει και αρχίζει και γράφει 1 γράμμα ανα σειρά.

Εχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ;

IMG_3103.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...