phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όντως διαφορά αν επιλέξει κάποιος κάτι άλλο πέρα από απλό φίλτρο καμπίνας για το αυτοκίνητό του; Με ενδιαφέρει κυρίως για οσμές απ' έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Κάθε χρόνο αλλάζω φίλτρο με αυτό του ενεργού άνθρακα κάπου στα 12 ευρώ το παίρνω, και όντος υπάρχει διαφορά μπαμ κάνει ειδικά όταν είσαι στο κέντρο της πόλης άμεσος καταλαβαίνεις ότι δεν περνάει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Από πού παίρνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Ψάξε το κίτρινο φίλτρο της MAN. Μπλοκάρει τις οσμές από έξω πολύ καλά. Αναλόγως και το όχημα θα σου πάει από 20 ευρώ και πάνω. και online μπορεις να το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Για Auris που μ' ενδιαφέρει σε Mann μου βγάζει αυτό και δεν το βλέπω για κίτρινο: https://www.skroutz.gr/s/37199231/Mann-Filter-Φίλτρο-Καμπίνας-Ενεργού-Άνθρακα-Toyota-Auris-Lexus-LAK-CUK-1919.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Για Auris που μ' ενδιαφέρει σε Mann μου βγάζει αυτό και δεν το βλέπω για κίτρινο: https://www.skroutz.gr/s/37199231/Mann-Filter-Φίλτρο-Καμπίνας-Ενεργού-Άνθρακα-Toyota-Auris-Lexus-LAK-CUK-1919.html κιτρινο κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Ε άντε βρες το, μόνο το προϊόν βγάζει στο Google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Ε άντε βρες το, μόνο το προϊόν βγάζει στο Google. https://catalog.mann-filter.com/EU/eng https://onparts.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Θα συμφωνήσω κι εγώ για το FreciousPlus της MANN (το «κίτρινο» δηλαδή). Κάνει θαύματα, ιδίως αν έχεις και καμιά αλλεργία. Βασικά, αυτό το φίλτρο με έμαθε να μην ανοίγω ποτέ το παράθυρο. Κάθε φορά που κάνω το λάθος συνειδητοποιώ τι γίνεται έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ άπαντες. Οπότε καταλήγουμε στο ότι το κίτρινο της Mann είναι καλύτερο από το εργοστασιακό ενεργού άνθρακα της Toyota. Επίσης απ' ότι κατάλαβα ψάχνω για το FP 1919 για το πρώτο μοντέλο Auris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Θα συμφωνήσω κι εγώ για το FreciousPlus της MANN (το «κίτρινο» δηλαδή). Κάνει θαύματα, ιδίως αν έχεις και καμιά αλλεργία. Βασικά, αυτό το φίλτρο με έμαθε να μην ανοίγω ποτέ το παράθυρο. Κάθε φορά που κάνω το λάθος συνειδητοποιώ τι γίνεται έξω. Δίκιο έχεις και εσύ και ο φίλος για το κίτρινο.Κίτρινο ειναι το φίλτρο ,εκτός απο το κουτί. Βρηκα για το δικό μου 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Ευχαριστώ άπαντες. Οπότε καταλήγουμε στο ότι το κίτρινο της Mann είναι καλύτερο από το εργοστασιακό ενεργού άνθρακα της Toyota. Επίσης απ' ότι κατάλαβα ψάχνω για το FP 1919 για το πρώτο μοντέλο Auris. https://www.autodoc.gr/mann-filter/7624541 ? Kαι οδηγίες αν το κάνεις μονος σου https://catalog.mann-filter.com/EU/eng/catalog/MANN-FILTER Katalog Europa/Cabin Air Filter/FP 1919 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Ψάξε το κίτρινο φίλτρο της MAN. Μπλοκάρει τις οσμές από έξω πολύ καλά. Αναλόγως και το όχημα θα σου πάει από 20 ευρώ και πάνω. και online μπορεις να το βρεις. Αυτό ακριβώς! Σήμερα πήγα από Καστοριά Θεσσαλονίκη και δεν μύρισε τίποτε! Παλιά στην Σίνδο ξεκινούσε η μυρωδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BL_EVER Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Θα συμφωνησω οτι το φιλτρο ενεργου ανθρακα με αλλαγη καθε χρονο αλλαζει αισθητα την ποιοτητα αερα μεσα στο αμαξι. Προληπτικα στην ετησια αλλαγη φιλτρου κανω και απολυμανση με αμπουλα των αεραγωγων του κλιματιστικου συστηματος στο αυτοκινητο. Πρακτικα tips που δουλεψανε σε εμενα: Κραταμε καθαρη απο φυλλα / πευκοβελονες / κτλ την περιοχη γυρω γυρω απο την εισαγωγη αερα του κλιματισμου Οταν λειτουργουμε το κλιματιστικο για αρκετη ωρα, 1-2 λεπτα πριν σβησουμε το αμαξι σβηνουμε τον κλιματισμο και αφηνουμε μονο τον ανεμιστηρα για να φυγει η οποια υγρασια υπαρχει λογω υγροποιησης στο συστημα κλιματισμου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Αμπούλα ρίχνω κι εγώ μια φορά το χρόνο. Το άλλο με την απενεργοποίηση του κλιματισμού λίγο πριν φτάσω στον προορισμό μου προσπαθώ να το κάνω αλλά κάποιες φορές είναι ταλαιπώρια, έχει τόση ζέστη που σε αυτά τα 2-3 λεπτά στάζεις. Το παρήγγειλα το FreciousPlus, θα το παραλάβω αυτές τις μέρες. Ερώτηση για να μην ανοίγω νέο νήμα για την ώρα: Τα λάδια έχουν να αλλαχτούν 18 μήνες στους οποίους το αυτοκίνητο έχει διανύσει 5.000 χιλιόμετρα. Τον Αύγουστο αναμένεται να κάνω ~2.500 ακόμα (αλλάζω στα 7.500 κι ας λέει η Toyota στις 15.000). Να αλλάξω τώρα ή όταν επιστρέψω; Μετά θα κάθεται το αυτοκίνητο για μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Αμπούλα ρίχνω κι εγώ μια φορά το χρόνο. Το άλλο με την απενεργοποίηση του κλιματισμού λίγο πριν φτάσω στον προορισμό μου προσπαθώ να το κάνω αλλά κάποιες φορές είναι ταλαιπώρια, έχει τόση ζέστη που σε αυτά τα 2-3 λεπτά στάζεις. Το παρήγγειλα το FreciousPlus, θα το παραλάβω αυτές τις μέρες. Ερώτηση για να μην ανοίγω νέο νήμα για την ώρα: Τα λάδια έχουν να αλλαχτούν 18 μήνες στους οποίους το αυτοκίνητο έχει διανύσει 5.000 χιλιόμετρα. Τον Αύγουστο αναμένεται να κάνω ~2.500 ακόμα (αλλάζω στα 7.500 κι ας λέει η Toyota στις 15.000). Να αλλάξω τώρα ή όταν επιστρέψω; Μετά θα κάθεται το αυτοκίνητο για μήνες. Εγω θα άλλαζα λάδια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα