Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 / 15ALC6 AMD Ryzen 3 5300U 299 € / 319 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sotos 1 είπε

Διαφορετική οθόνη και χωρίς λειτουργικό σύστημα, δεν έχει και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αν δεν σε πειράζουν αυτά προχώρα, 

Όχι δεν είναι 

Το διαφορες έχει; από ποιότητα κ οθόνη ουσιαστικά. Εσωτερικά ναι, είναι άλλο.. 

• Confused 2
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/8/2023 στις 10:33 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Ζαχαρια sry που πρήζω... 

Αλλά... άμεσα διαθέσιμη δίπλα μου τωρα είναι η G.Skill https://www.skroutz.gr/s/25795707/G-Skill-Ripjaws-16GB-DDR4-RAM-με-Ταχύτητα-3200-για-Laptop-F4-3200C22S-16GRS.html αν είναι φάουλ τοτε να παραγγείλω patriot και να περιμένω... δεν πειράζει... αν όχι όμως να χωθώ στα μπάμ... ???

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gus1984 είπε

Ζαχαρια sry που πρήζω... 

Αλλά... άμεσα διαθέσιμη δίπλα μου τωρα είναι η G.Skill https://www.skroutz.gr/s/25795707/G-Skill-Ripjaws-16GB-DDR4-RAM-με-Ταχύτητα-3200-για-Laptop-F4-3200C22S-16GRS.html αν είναι φάουλ τοτε να παραγγείλω patriot και να περιμένω... δεν πειράζει... αν όχι όμως να χωθώ στα μπάμ... ???

Patriot

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gus1984 είπε

Ζαχαρια sry που πρήζω... 

βλέπω ότι έχει την ιδια ταχύτητα και τα ιδια timings. αρα πρακτικα οι διαφορες τους ειναι 0

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, budu είπε

Το διαφορες έχει; από ποιότητα κ οθόνη ουσιαστικά. Εσωτερικά ναι, είναι άλλο.. 

Το έχασες και εγώ μαζί σου, αλλά γράφω αλλά καταλαβαίνεις οπότε διάβασε από την αρχή όλες τις σελίδες και προχώρησε όπως εσύ θέλεις, αν ψάχνεις δικαιολογίες για να μην το αγοράσεις δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεται δεν είναι υποχρεωτικό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sotos 1 είπε

Το έχασες και εγώ μαζί σου, αλλά γράφω αλλά καταλαβαίνεις οπότε διάβασε από την αρχή όλες τις σελίδες και προχώρησε όπως εσύ θέλεις, αν ψάχνεις δικαιολογίες για να μην το αγοράσεις δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεται δεν είναι υποχρεωτικό 

Δεν ψάχνω δικαιολογία, είμαι 1 κλικ από την αγορά. Απλά είπα το σκεπτικό μου, ότι ουσιαστικά στα 319, πρέπει να δώσω άμεσα 30€ γισ τη ραμ, αν πεις ότι θα δουλεύω με εξωτερικό σκληρό που έχω ήδη, αντί να αλλάξω τον ssd. Αν τον αλλάξω, θέλω άλλα 20 τουλάχιστον. Το σύνολο 370. Αν με 410 μπορώ να έχω το ίδιο "κέλυφος" με καλύτερο επεξεργαστή, 4πλασιο χώρο κ ραμ που δε θα θέλει άμεσα αναβάθμιση για αρχή, νομίζω είναι καλύτερο ντιλ.

Όσο για τις προηγούμενες σελίδες, τι διάβασα. Δεν ξέρω αν κάπου έγινε παρόμοια ερώτηση/σύγκριση 

Επεξ/σία από budu
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, budu είπε

Δεν ψάχνω δικαιολογία, είμαι 1 κλικ από την αγορά. Απλά είπα το σκεπτικό μου, ότι ουσιαστικά στα 319, πρέπει να δώσω άμεσα 30€ γισ τη ραμ, αν πεις ότι θα δουλεύω με εξωτερικό σκληρό που έχω ήδη, αντί να αλλάξω τον ssd. Αν τον αλλάξω, θέλω άλλα 20 τουλάχιστον. Το σύνολο 370. Αν με 410 μπορώ να έχω το ίδιο "κέλυφος" με καλύτερο επεξεργαστή, 4πλασιο χώρο κ ραμ που δε θα θέλει άμεσα αναβάθμιση για αρχή, νομίζω είναι καλύτερο ντιλ.

Εγώ πάλι βλέπω χαμηλότερη ποιότητα στην οθόνη, λειτουργικό σύστημα που για μένα είναι σημαντικό, και φωτιζόμενο  πληκτρολόγιο που για μένα δεν είναι σημαντικό, οπότε καταλαβαίνεις ότι εσύ πρέπει να τα ζυγίσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sotos 1 είπε

Εγώ πάλι βλέπω χαμηλότερη ποιότητα στην οθόνη, λειτουργικό σύστημα που για μένα είναι σημαντικό, και φωτιζόμενο  πληκτρολόγιο που για μένα δεν είναι σημαντικό, οπότε καταλαβαίνεις ότι εσύ πρέπει να τα ζυγίσεις

Ναι, δεν έγραψα ότι άδεια windows έχω, παράλειψη μου. Το πληκτρολόγιο δεν το πρόσεξα. Αλλά για την οθόνη, που το είδες; fhd ips γράφουν κ τα 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, budu είπε

Ναι, δεν έγραψα ότι άδεια windows έχω, παράλειψη μου. Το πληκτρολόγιο δεν το πρόσεξα. Αλλά για την οθόνη, που το είδες; fhd ips γράφουν κ τα 2

Το G9 που έβαλες δεν έχει ips οθόνη 

https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g9-6s7b3ea-156-fhd-intel-core-i3-1215u-8gb-512gb-no-os-p-PER.917995

Επεξ/σία από sotos 1
Δημοσ.

Το παρήγγειλα και εγώ λόγω τιμής επειδή έχει προταθεί πάρα πολλές και με αυτά που διαβάζω πιστεύω έκανα καλή επιλογή.Η χρήση θα είναι περιστασιακή να φανταστείτε έχω ένα laptop i5 3210m και είμαι ευχαριστημένος.Πηρα και ssd και ram το μόνο που μένει είναι μην την πατήσω με τον Γερμανό και με στείλει κανένα άκυρο την παραγγελία γιατί βλέπω μια το βάζει μια το βγάζει από τη σελίδα του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotos 1 είπε

Διαφορετική οθόνη και χωρίς λειτουργικό σύστημα, δεν έχει και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αν δεν σε πειράζουν αυτά προχώρα, 

Όχι δεν είναι 

Εγώ για αυτό ρωτάω, για το hp το είδα άμεσα κ συμφώνησα. Για το lenovo λέω, που είναι κ αυτό ideapad 3 κ απλά είναι με τον 1215u/8gb/512

Τέλος πάντων, τράβηξε πολύ. Ασ'το.. 

Επεξ/σία από budu
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, budu είπε

Σκεπτόμενος ότι με 4gb ραμ θα χρειαστεί σίγουρα αναβάθμιση αμέσως μετά την αγορά κ με το δίσκο, υπολόγιζα 50€ πάνω αμέσως με την αγορά, οπότε πάμε στα 370 για το 15αρι, είδα ότι ο 5300 είναι αισθητα πιο αδύναμος από τον 1215u, με τον οποίο είναι αυτό το λαπτοπ https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g9-6s7b3ea-156-fhd-intel-core-i3-1215u-8gb-512gb-no-os-p-PER.917995

Κ ουσιαστικά δε θέλει αναβάθμιση στο δίσκο κ η ραμ μπορεί να περιμένει ας πούμε λίγο.. 

Ξέρει κανένας από κατασκευή κ οθόνη πως πάει συγκριτικά; 

Xάλια κάτω του μετρίου οθόνη!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...