Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 / 15ALC6 AMD Ryzen 3 5300U 299 € / 319 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nazar είπε

Βομβαρδισμός τον τελευταίο μήνα με laptops και ποιο να πρωτοπάρεις

Εν τέλει πήρα το 14άρι σαν βοηθητικό - ελαφρύ, (έχοντας θέματα με το μεγάλο)

Μια χαρά μέχρι τώρα

Ευχαριστώ Ζάχαρις

Τι θέματα?

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, kayato said:

Τι θέματα?

εννοούσα το παλιό το δικό μου, ένα acer.

Καμιά σχέση με το 15-αρι του θέματος

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Nazar είπε

Βομβαρδισμός τον τελευταίο μήνα με laptops και ποιο να πρωτοπάρεις

Εν τέλει πήρα το 14άρι σαν βοηθητικό - ελαφρύ, (έχοντας θέματα με το μεγάλο)

Μια χαρά μέχρι τώρα

Ευχαριστώ Ζάχαρις

Ίδια περιπτωση με σένα είμαι και εγώ περίπου θα λεγα.Πηρα το 14 σαν πιο πρακτικό και σαν επένδυση μην χαλάσει το άλλο που έχω μιας και έχει 14 χρονια αν και δεν κάνω πολύ χρήση και αν κάνω μόνο internet και λίγα πράγματα. Το παλιό μου το laptop είναι acer i5 3210m 12gb ram απροβληματιστο ευχαριστημένος.Εδω να κάνω μια παρατήρηση.Τα έβαλα δίπλα και έκανα speed test στο άνοιγμα σελίδων Δεν είδα καμία ιδιαίτερη εμφανή διαφορά Στο διαταυτα για μένα αν κάποιος θέλει μόνο browsing και λίγα πράγματα ας μένει όσο μπορεί σε παλιά μηχανήματα όσο πιο μετά τόσο καλύτερα για αγορά λαπτοπ

Δημοσ.

Παιδιά το έχω παραγγείλει από 18/08/2023 και ακόμα μου γράφει παραγγελία καταχωρημένη. Αλλά πράγματα.με την ίδια ημερομηνία παραγγελίας γράφουν αποστολή από αποθήκη.

Τι φαση. Μάλλον με βλέπω για ακύρωση, ενώ λέει ακόμα διαθέσιμο στο σαιτ.

Σε.επικοινωνια με τα κεντρικά μου είπαν δεν βλέπουν διαθεσιμότητα στην κεντρική αποθήκη. Αλλά δεν ξέρουν σε αποθήκες καταστημάτων τι γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον δίνει και κουπόνι 50€ για επόμενη αγορά μέσω του G-app για το 15.6".

Επεξ/σία από netgeo
  • Like 2
Δημοσ.
33 minutes ago, netgeo said:

Πλέον δίνει και κουπόνι 50€ για επόμενη αγορά μέσω του G-app για το 15.6".

Προσοχή όμως, στους όρους λέει ότι το κουπόνι 50€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά τουλάχιστον 200€

"Η εξαργύρωση κουπονιού G App 50€ πραγματοποιείται ΜΟΝΟ εφόσον η αξία του τελικού 
παραστατικού είναι τουλάχιστον 200€ κι άνω."

Επίσης, ΔΕΝ ισχύει (το να πάρεις κουπόνι 50€) για αγορές click-n-collect.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, netgeo είπε

@zacharis1955 έχεις προτείνει τον 710 της Adata αλλά δεν τον έχει τώρα.

Η σειρα 750 είναι ΟΚ?

Βλέπω δεν έχει Realtek controller αλλά Maxio... 

https://www.e-shop.gr/ssd-adata-aleg-750-500gcs-legend-750-500gb-m2-2280-pcie-gen3-x4-nvme-p-PER.331725

https://www.e-shop.gr/ssd-adata-aleg-710-512gcs-legend-710-512gb-m2-2280-pcie-gen3-x4-nvme-p-PER.331734   Σε 4-7 εργάσιμες ημέρες

https://www.e-shop.gr/ssd-adata-asx8200pnp-512gt-c-xpg-sx8200-pro-512gb-nvme-m2-2280-pcie-gen3x4-p-PER.331578  Αμεσα διαθέσιμο

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
On 10/08/2023 at 02:15, sifario1 said:

Δεν ήταν τόσο απλό λίγο που το έψαξα λένε είναι θέμα των windows 11.Τελοςπαντων βρήκα τη λύση αν κανενας ξανασυναντήσει  θέμα σε καθαρή εγκατάσταση win11 στην 22Η2 έκδοση γιατί σε άλλη έχει άλλο οδηγό η λύση

https://pureinfotech.com/bypass-internet-connection-install-windows-11/

Πολύ καλός οδηγός...

Είχα κολλήσει 

Δημοσ.
On 21/08/2023 at 13:42, sifario1 said:

Ίδια περιπτωση με σένα είμαι και εγώ περίπου θα λεγα.Πηρα το 14 σαν πιο πρακτικό και σαν επένδυση μην χαλάσει το άλλο που έχω μιας και έχει 14 χρονια αν και δεν κάνω πολύ χρήση και αν κάνω μόνο internet και λίγα πράγματα. Το παλιό μου το laptop είναι acer i5 3210m 12gb ram απροβληματιστο ευχαριστημένος.Εδω να κάνω μια παρατήρηση.Τα έβαλα δίπλα και έκανα speed test στο άνοιγμα σελίδων Δεν είδα καμία ιδιαίτερη εμφανή διαφορά Στο διαταυτα για μένα αν κάποιος θέλει μόνο browsing και λίγα πράγματα ας μένει όσο μπορεί σε παλιά μηχανήματα όσο πιο μετά τόσο καλύτερα για αγορά λαπτοπ

Να σου πω, ενώ το δικό μου εχει i5 8ης γενιάς - και με πολλαπλάσια χρήματα -, βλέπω στα benchmarks πιο γρήγορο κατά 20% τον ryzen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Έχω παραγγείλει το 15αρι στα 319.

Είναι στον Γερμανό Πάτρα. Όποιος το θέλει μπορούμε να συνεννοηθούμε να πάει να το αγοράσει.

Άργησε να έρθει και αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο από αλλού.

Όποιος άλλος το θέλει και έχει εμπιστοσύνη μπορεί να μου στείλει χρήματα να του το αγοράσω και προφανώς να του το στείλω χαχαχσ

Επεξ/σία από miltostammy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...