ktikti Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε Δοκίμασε τη μαμα μνήμη στο άλλο slot και δες αν θα ξεκινήσει. Αν ξεκινήσει βάλε στο άλλο slot τη 16αρα Νομίζω ότι η μαμά η Ram είναι πάνω στην μητρική κολλημένη .ελεύθερο εχει ένα slot για την άλλη επιπλέον RAM. Η RAM Πάντως παίζουνε κανονικά στον άλλον που έχω, σε αυτόν από την πρώτη στιγμή δεν μπουτάρει καθόλου υπολογιστής και μετά το update το bios το ίδιο κάνει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ με το service γιατί μπορεί να μου το βγάλουνε εκτός εγγύησης επειδή έβαλα μόνος μου ραμ και δεν το πήγα σε κανένα εξουσιοδοτημένο Service Point. 6 λεπτά πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε Δοκίμασε τη μαμα μνήμη στο άλλο slot και δες αν θα ξεκινήσει. Αν ξεκινήσει βάλε στο άλλο slot τη 16αρα Νομίζω ότι η μαμά η Ram είναι πάνω στην μητρική κολλημένη .ελεύθερο εχει ένα slot για την άλλη επιπλέον RAM. Η RAM Πάντως παίζουνε κανονικά στον άλλον που έχω, σε αυτόν από την πρώτη στιγμή δεν μπουτάρει καθόλου υπολογιστής και μετά το update το bios το ίδιο κάνει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ με το service γιατί μπορεί να μου το βγάλουνε εκτός εγγύησης επειδή έβαλα μόνος μου ραμ και δεν το πήγα σε κανένα εξουσιοδοτημένο Service Point.
kostas123pao Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Κατά 99% έχει πρόβλημα το slot οπότε το πας για εγγύηση. Τσεκαρε το ποστ 10: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx-Edge-LaVie-Z-Flex-Notebooks/Only-4gb-of-RAM-integrated-stick-is-detected-my-IdeaPad-320-has-8Gb-installed-RAM-by-default/m-p/5020159?page=1 Και εδώ: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx-Edge-LaVie-Z-Flex-Notebooks/Only-4gb-of-RAM-integrated-stick-is-detected-my-IdeaPad-320-has-8Gb-installed-RAM-by-default/m-p/5020159?page=2 1
sifario1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 37 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Πατάς παράλειψη Δεν ήταν τόσο απλό λίγο που το έψαξα λένε είναι θέμα των windows 11.Τελοςπαντων βρήκα τη λύση αν κανενας ξανασυναντήσει θέμα σε καθαρή εγκατάσταση win11 στην 22Η2 έκδοση γιατί σε άλλη έχει άλλο οδηγό η λύση https://pureinfotech.com/bypass-internet-connection-install-windows-11/ 1
dchatz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Εφτιαξα ένα βιντεάκι για όποιον φοβάται να προσθέσει μνήμη και να αλλάξει SSD. 8 1
tragikoss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 23 λεπτά πριν, dchatz είπε Εφτιαξα ένα βιντεάκι για όποιον φοβάται να προσθέσει μνήμη και να αλλάξει SSD. απο οθονη ευκρινεια χρωματων τι λεει?
Rebirth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, dchatz είπε Εφτιαξα ένα βιντεάκι για όποιον φοβάται να προσθέσει μνήμη και να αλλάξει SSD. Είσαι σούπερ! 1
skar1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 2 hours ago, tragikoss said: απο οθονη ευκρινεια χρωματων τι λεει? Από acer tn πήγα σε αυτήν την ips και είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα δεν έχω δει gaming laptop ips. Την προτείνω
georgios... Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 εχω εδω και 3 μερες το lenovo.. ειναι ιδεα μου η σερνεται-καθυστερει σε απλο σερφαρισμα? δεν εχω αλλαξει-προσθεσει τιποτα φυσικα. ειναι τοσο χαλια με 4gb ram και τα προεγκατεστημενα προγραμματα της lenovo???
skar1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, georgios... said: εχω εδω και 3 μερες το lenovo.. ειναι ιδεα μου η σερνεται-καθυστερει σε απλο σερφαρισμα? δεν εχω αλλαξει-προσθεσει τιποτα φυσικα. ειναι τοσο χαλια με 4gb ram και τα προεγκατεστημενα προγραμματα της lenovo??? Ναι βάλε ραμ είναι πολύ φθηνή
ioannischr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 40 λεπτά πριν, georgios... είπε εχω εδω και 3 μερες το lenovo.. ειναι ιδεα μου η σερνεται-καθυστερει σε απλο σερφαρισμα? δεν εχω αλλαξει-προσθεσει τιποτα φυσικα. ειναι τοσο χαλια με 4gb ram και τα προεγκατεστημενα προγραμματα της lenovo??? Δεν σέρνεται αυτό το λάπτοπ φίλε Έλεγξε την σύνδεση σου
link67 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, georgios... είπε εχω εδω και 3 μερες το lenovo.. ειναι ιδεα μου η σερνεται-καθυστερει σε απλο σερφαρισμα? δεν εχω αλλαξει-προσθεσει τιποτα φυσικα. ειναι τοσο χαλια με 4gb ram και τα προεγκατεστημενα προγραμματα της lenovo??? Κι εγώ το έχω όπως το πήρα ακόμα και με τα τελευταία update και πάλι πάει σφαίρα. Μάλλον κάτι άλλο φταίει.
ktikti Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Στις 10/8/2023 στις 2:00 ΠΜ, kostas123pao είπε Κατά 99% έχει πρόβλημα το slot οπότε το πας για εγγύηση. Τσεκαρε το ποστ 10: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx-Edge-LaVie-Z-Flex-Notebooks/Only-4gb-of-RAM-integrated-stick-is-detected-my-IdeaPad-320-has-8Gb-installed-RAM-by-default/m-p/5020159?page=1 Και εδώ: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx-Edge-LaVie-Z-Flex-Notebooks/Only-4gb-of-RAM-integrated-stick-is-detected-my-IdeaPad-320-has-8Gb-installed-RAM-by-default/m-p/5020159?page=2 επικοινωνησα με το service toy germanos,οτι χειροτερο..τους ειπα το προβλημα και ο υπαλληλος μου ειπε απλα..για ποιον λογο εβαλα μνημη επιπλεον αφου τα 4gb ειναι υπεραρκετα και οτι επειδη εβαλα μονος μου την ραμ..δεν καλυπτομαι απο εγγυηση...γιατι επρεπε να το κανει πιστοποιημενος τεχνικος.δεν μου στελνουν e-ticket για σερβισ..ηδη ειμαι 7ημερα και οπως παει θα χασω την DOA. οτι πιο ασχετο τεχνικο που εχω συνομιλησει και να μου λεει οτι το λαπτοπ αυτο δεν παιρνει επεκταση.. οπως φαινεται ακρη δεν βγαζω με τον γερμανο και θα απευθυνθω ξανα στην λενοβο μολις περασουν οι ημερολογιακες μερες..ετσι μου ειπε ο τεχνικος της λενοβο. η θα το παρω αποφαση και θα το δουλευω με την υπαρχον μνημη..αν και μεταξυ μας τα παει πολυ καλα αλλα δεν το εχω φορτωσει με πολλα εξτρα προγραμματα. επεσα σε αστοχια υλικου..ελλα εχω πεσει και σε ασχετους.την αλλη φορα αγορα μονο απο το επισημο καταστημα.
turbat0s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, ktikti είπε επικοινωνησα με το service toy germanos,οτι χειροτερο.. Κάνε εγγραφή στο site της Lenovo ώστε να καταχωρήσεις εκεί τη συσκευή σου. Κατόπιν κάνε από εκεί αίτημα επισκευής. 1
ktikti Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, turbat0s είπε Κάνε εγγραφή στο site της Lenovo ώστε να καταχωρήσεις εκεί τη συσκευή σου. Κατόπιν κάνε από εκεί αίτημα επισκευής. Εχει ηδη καταχωρηθει.εχω ανοιξει καρτελα.
zacharis1955 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, georgios... είπε εχω εδω και 3 μερες το lenovo.. ειναι ιδεα μου η σερνεται-καθυστερει σε απλο σερφαρισμα? δεν εχω αλλαξει-προσθεσει τιποτα φυσικα. ειναι τοσο χαλια με 4gb ram και τα προεγκατεστημενα προγραμματα της lenovo??? Η ιδέα σου ή η σύνδεση σου... 13 ώρες πριν, ktikti είπε επικοινωνησα με το service toy germanos,οτι χειροτερο..τους ειπα το προβλημα και ο υπαλληλος μου ειπε απλα..για ποιον λογο εβαλα μνημη επιπλεον αφου τα 4gb ειναι υπεραρκετα και οτι επειδη εβαλα μονος μου την ραμ..δεν καλυπτομαι απο εγγυηση...γιατι επρεπε να το κανει πιστοποιημενος τεχνικος.δεν μου στελνουν e-ticket για σερβισ..ηδη ειμαι 7ημερα και οπως παει θα χασω την DOA. οτι πιο ασχετο τεχνικο που εχω συνομιλησει και να μου λεει οτι το λαπτοπ αυτο δεν παιρνει επεκταση.. οπως φαινεται ακρη δεν βγαζω με τον γερμανο και θα απευθυνθω ξανα στην λενοβο μολις περασουν οι ημερολογιακες μερες..ετσι μου ειπε ο τεχνικος της λενοβο. η θα το παρω αποφαση και θα το δουλευω με την υπαρχον μνημη..αν και μεταξυ μας τα παει πολυ καλα αλλα δεν το εχω φορτωσει με πολλα εξτρα προγραμματα. επεσα σε αστοχια υλικου..ελλα εχω πεσει και σε ασχετους.την αλλη φορα αγορα μονο απο το επισημο καταστημα. H αναβάθμιση δίσκου ή / και μνήμης δεν επηρεάζει την εγγύηση! 🤣πιστοποιημένος τεχνικός🤣 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις