Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 / 15ALC6 AMD Ryzen 3 5300U 299 € / 319 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

ναι ειπαμε..αλλα τωρα την αγορασα..δηλαδη θελεις να μου πεις οτι θα δει την patriot και οχι αυτη.

γιατι να γινετε αυτο ;;

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ktikti είπε

ναι ειπαμε..αλλα τωρα την αγορασα..δηλαδη θελεις να μου πεις οτι θα δει την patriot και οχι αυτη.

γιατι να γινετε αυτο ;;

Εδώ προτείνουμε δοκιμασμένα πράματα και όποιος θέλει ν΄ακούσει καλώς, τώρα γιατί και πως αυτή και όχι μια άλλη δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα για τέτοιες επεξηγήσεις...

Δημοσ.

Crucial 16αρι πάντως έχω βάλει κι εγώ στο 14ALC6, και παίζει μια χαρά. Θα προσπαθήσω να βρω το ακριβές μοντέλο που πήρα. (Μήπως ο χρονισμός της μνήμης δεν είναι σωστός; )

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MakisCE είπε

Crucial 16αρι πάντως έχω βάλει κι εγώ στο 14ALC6, και παίζει μια χαρά. Θα προσπαθήσω να βρω το ακριβές μοντέλο που πήρα. (Μήπως ο χρονισμός της μνήμης δεν είναι σωστός; )

Σωστη καρτα πηρα.ακριβως ιδια με την αλλη την 8αρα απλα δεν παιζει. Την κουμπώνω και Το laptop δεν ξεκινάει καθόλου βέβαια θα τη δοκιμάσω και στο άλλο τον υπολογιστή αλλά βαριέμαι να τον ανοίξω.

20230805_132958.heic

Δημοσ.
13 minutes ago, ktikti said:

Σωστη καρτα πηρα.ακριβως ιδια με την αλλη την 8αρα απλα δεν παιζει. Την κουμπώνω και Το laptop δεν ξεκινάει καθόλου βέβαια θα τη δοκιμάσω και στο άλλο τον υπολογιστή αλλά βαριέμαι να τον ανοίξω.

20230805_132958.heic 1.58 MB · 0 downloads

Μήπως είναι χαλασμένη;

Δημοσ.

Μπορει και να ειναι.. αλλά εδώ μιλάμε για καινούργια σφραγισμένη.δεν ξερω θα την στειλω για αντικατασταση..και θα παρω μια patriot

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ktikti είπε

Μπορει και να ειναι.. αλλά εδώ μιλάμε για καινούργια σφραγισμένη.δεν ξερω θα την στειλω για αντικατασταση..και θα παρω μια patriot

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις η μνήμη που πήρες δεν την αναγνωρίζει το λαπτοπ γύρισε την πίσω και πάρε αυτή που έχουμε βάλει όλοι και δουλεύει μια χαρά, τη σφραγισμένη χαλασμένη και κολοκύθια τούμπανα δεν είναι συμβατή για χίλιους δυο λόγους

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sotos 1 είπε

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις η μνήμη που πήρες δεν την αναγνωρίζει το λαπτοπ γύρισε την πίσω και πάρε αυτή που έχουμε βάλει όλοι και δουλεύει μια χαρά, τη σφραγισμένη χαλασμένη και κολοκύθια τούμπανα δεν είναι συμβατή για χίλιους δυο λόγους

Θα τη γυρίσω πίσω κι άμα μου την αλλάξει Έχει καλώς Αν δεν μπορεί να αλλάξει θα πάρω άλλη μία. Όμως πριν την πάρω και θα διαβάσει αξιολογήσεις ότι ήταν συμβατή απολύτως και στο site της  crucial ήταν συμβατή με το μοντέλο τώρα δεν δουλεύει.. Okay μη βαράτε Κουβέντα κάνουμε.. Εδώ είμαστε να κάνουμε κουβέντα και να ενημερώνουμε μην την πατήσει και κάποιος άλλος ούτε εξυπνάδες ούτε ειρωνείες..

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ktikti είπε

Θα επρεπε να δουλευει. Η crucial την προτεινει για το συγκεκριμενο laptop ως 100% συμβατη.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ktikti είπε

Θα τη γυρίσω πίσω κι άμα μου την αλλάξει Έχει καλώς Αν δεν μπορεί να αλλάξει θα πάρω άλλη μία. Όμως πριν την πάρω και θα διαβάσει αξιολογήσεις ότι ήταν συμβατή απολύτως και στο site της  crucial ήταν συμβατή με το μοντέλο τώρα δεν δουλεύει.. Okay μη βαράτε Κουβέντα κάνουμε.. Εδώ είμαστε να κάνουμε κουβέντα και να ενημερώνουμε μην την πατήσει και κάποιος άλλος ούτε εξυπνάδες ούτε ειρωνείες..

Εσύ ο ίδιος έχεις πάρει 8αρα που έκανε στο ίδιο 14αρι που έχεις, και δεν βαράμε απλά είναι τόσο επώδυνο να καταλάβεις ότι έκανες λάθος άνθρωποι είμαστε

Και κουράζει όλο αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sotos 1 είπε

Εσύ ο ίδιος έχεις πάρει 8αρα που έκανε στο ίδιο 14αρι που έχεις, και δεν βαράμε απλά είναι τόσο επώδυνο να καταλάβεις ότι έκανες λάθος άνθρωποι είμαστε

Και κουράζει όλο αυτό 

Μα λαθος εκανα..υπεθεσα οτι ολα θα ήτανε κομπλέ και επέλεξε να μην μπλέξω με ίντερνετ και λοιπά να το πάρω από δω δίπλα στη γειτονιά μου αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος, αυτό!

Την 8αρα την εχω βαλει στο 15.6 που εχω παρει πριν 2 μηνες

Δημοσ.

Πάντως εγώ το τσίμπησα το 15'' μαζί με τον 1TB Adata και την Patriot Ram από eshop. 

Εξαιρετικό value, απλά και όμορφα! 

Ευχαριστώ πολύ @zacharis1955

Δημοσ.
11 hours ago, MakisCE said:

Crucial 16GB DDR4-3200 1.2V CL22

CT16G4SFRA32A

Το έχω βάλει σε 14ALC6 (αγοραμσενο πέρσι) και παίζει κανονικά 4+16gb

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι διαφορές έχουν η μνήμη patriot που προτείνεται https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd416g320081s-signature-line-16gb-so-dimm-ddr4-3200mhz-p-PER.577950

απο αυτην την patriot?

https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd416g32002s-signature-line-16gb-so-dimm-ddr4-3200mhz-p-PER.578387

Διότι η πρώτη είναι πλέον κατόπιν παραγγελίας και η αλλη διαθέσιμη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

Γνωρίζει κάποιος τι διαφορές έχουν η μνήμη patriot που προτείνεται https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd416g320081s-signature-line-16gb-so-dimm-ddr4-3200mhz-p-PER.577950

απο αυτην την patriot?

https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd416g32002s-signature-line-16gb-so-dimm-ddr4-3200mhz-p-PER.578387

Διότι η πρώτη είναι πλέον κατόπιν παραγγελίας και η αλλη διαθέσιμη.

Υπάρχει εδώ διαθέσιμη με λίγα χρήματα παραπάνω 

https://www.techstores.gr/el/1127243868-mnimi-ram-foritou-ddr4-16gb-patriot-signature-psd416g320081s-1-x-16gb-3200-mhz.html?utm_source=Skroutz&utm_medium=xml&utm_campaign=pricecomparisson&skr_prm=WyJhNmNmZjUwYS01NGQ0LTRiYjUtOGE1Yi01YjZhYzNkYjNmMGMiLDE2OTEzNTYyODQ0NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...