Ampempamplom Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλησπερα! Εχω ενα συστημα με την Aorus B550i και θελω να προσθεσω 2 RGB Fans. Στο manual αναφέρει το C_LED σαν Header για RGB Strip, ξερει κανεις σε περιπτωση που τους κουμπωσω εκει αν θα εχω καποιο προβλημα; Επίσης θα χρειαστεί κάποιο ιδιαίτερο Splitter μιας και ειναι RGB?
niko13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ampempamplom είπε Καλησπερα! Εχω ενα συστημα με την Aorus B550i και θελω να προσθεσω 2 RGB Fans. Στο manual αναφέρει το C_LED σαν Header για RGB Strip, ξερει κανεις σε περιπτωση που τους κουμπωσω εκει αν θα εχω καποιο προβλημα; Επίσης θα χρειαστεί κάποιο ιδιαίτερο Splitter μιας και ειναι RGB? Ναι αυτό που λέει στο manual LED_C είναι για το απλό rgb (12v).Μη σε απασχολεί το ότι λέει led strip,μόνο αν τα fans είναι rgb και όχι argb.Για ποια fans μιλάμε? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από niko13
Ampempamplom Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, niko13 είπε Ναι αυτό που λέει στο manual LED_C είναι για το απλό rgb (12v).Μη σε απασχολεί το ότι λέει led strip,μόνο αν τα fans είναι rgb και όχι argb.Για ποια fans μιλάμε? Τελεια σε ευχαριστω πολυ!. 2 CoolerMaster Sickleflow 120 θα βαλω. Για Splitter πρεπει να παρω καποιο ιδιαιτερο ή κανουν και τα απλά 1 σε 2 ? 1
niko13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ampempamplom είπε Τελεια σε ευχαριστω πολυ!. 2 CoolerMaster Sickleflow 120 θα βαλω. Για Splitter πρεπει να παρω καποιο ιδιαιτερο ή κανουν και τα απλά 1 σε 2 ? Δεν κάνει τίποτα,από ότι βλέπω στο video ,δεν θα χρειαστείς splitter μιας και γίνεται να τους συνδέσεις μεταξύ τους (daisy chain) και να φεύγει ένα καλώδιο rgb στη μητρική και για τους δύο.Αν παρόλαυτα θες splitter ,κάτι τέτοιο σε καλύπτει https://www.skroutz.gr/s/41534694/Ekwb-LED-Splitter-Extension-Cable.html Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από niko13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα