Xarisze Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , Διορίστηκε γνωστό μου πρόσωπο ως Νηπιαγωγός και τον πήρανε ως ειδικής αγωγής (ενώ δεν έχει καμία εξειδίκευση). Τι μπορεί να γίνει σε αυτήν την περίπτωση για να διαμαρτυρηθεί και που ; (Διότι στην α πρωτοβάθμια δεν δίνουν σημασία ) Έστω και νομικά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από Xarisze 1
Xarisze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να διαμαρτυρηθεί; Ε ναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Xarisze είπε Ε ναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ; Γιατί πρέπει να κάνει κάτι;Ποιο είναι το πρόβλημα; 1
Narayan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί πρέπει να κάνει κάτι;Ποιο είναι το πρόβλημα; Ήταν το όνειρο της ζωής του να ασχοληθεί με "φυσιολογικά" παιδιά. 😏
Xarisze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί πρέπει να κάνει κάτι;Ποιο είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται εξειδίκευση για να γνωρίζεις πως να χειριστείς ένα τέτοιο παιδί. Γιατί σε μια τάξη πχ 20 ατόμων έστω και ένα πχ να είναι ανα είναι δημιουργεί πολλα θέματα (αν θες να ρωτούσες κανένα νηπιαγωγό λογικά απλά έγραψες έτσι χωρίς γνώση ). Το πρόβλημα δεν είναι ένα πάνω σε αυτό το θέμα ,αλλά πολλά! 1
korakios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Xarisze είπε Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται εξειδίκευση για να γνωρίζεις πως να χειριστείς ένα τέτοιο παιδί. Γιατί σε μια τάξη πχ 20 ατόμων έστω και ένα πχ να είναι ανα είναι δημιουργεί πολλα θέματα (αν θες να ρωτούσες κανένα νηπιαγωγό λογικά απλά έγραψες έτσι χωρίς γνώση ). Το πρόβλημα δεν είναι ένα πάνω σε αυτό το θέμα ,αλλά πολλά! μου κάνει εντύπωση που τον πήρανε για να είναι καλυμμένος ας στείλει επιστολές ηλεκτρονικά στους αρμόδιους φορείς (δε γνωρίζω) για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση στραβής 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Xarisze είπε Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται εξειδίκευση για να γνωρίζεις πως να χειριστείς ένα τέτοιο παιδί. Γιατί σε μια τάξη πχ 20 ατόμων έστω και ένα πχ να είναι ανα είναι δημιουργεί πολλα θέματα (αν θες να ρωτούσες κανένα νηπιαγωγό λογικά απλά έγραψες έτσι χωρίς γνώση ). Το πρόβλημα δεν είναι ένα πάνω σε αυτό το θέμα ,αλλά πολλά! Δεν έχω ευκαιρο κανέναν νηπιαγωγό να ρωτήσω.Για αυτό ρωτάω εσένα. Ας κάνει αναφορά στην δευτεροβάθμια αφού στην πρωτοβάθμια δεν του δίνουν σημασία.
Xarisze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Narayan είπε Ήταν το όνειρο της ζωής του να ασχοληθεί με "φυσιολογικά" παιδιά. 😏 Όταν έχεις ο ίδιος κάποια θέματα κινητικά και έχεις ένα τέτοιο μη φυσιολογικό παιδί που το χαρακτηρίζεις λογικό να θες να μην το πιάνεις πχ αγκαλιά κάθε λίγο γτ πολύ απλά δεν μπορείς. Κάποιες φορές δεν είναι το τι θέλουμε αλλά το τι μπορούμε. 1 λεπτό πριν, korakios είπε μου κάνει εντύπωση που τον πήρανε για να είναι καλυμμένος ας στείλει επιστολές ηλεκτρονικά στους αρμόδιους φορείς (δε γνωρίζω) για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση στραβής Ευχαριστώ για την απάντηση σου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχω ευκαιρο κανέναν νηπιαγωγό να ρωτήσω.Για αυτό ρωτάω εσένα. Ας κάνει αναφορά στην δευτεροβάθμια αφού στην πρωτοβάθμια δεν του δίνουν σημασία. Γιατί θα ενεργήσει η δευτεροβάθμια αφού η πρωτοβάθμια δεν λειτουργεί ; Έχει αρμοδιότητα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Xarisze είπε Γιατί θα ενεργήσει η δευτεροβάθμια αφού η πρωτοβάθμια δεν λειτουργεί ; Έχει αρμοδιότητα ; Φόρουμ ειναι φίλε μου.Οχι το υπουργείο παιδείας .
TuXaKoS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Xarisze said: Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται εξειδίκευση για να γνωρίζεις πως να χειριστείς ένα τέτοιο παιδί. Γιατί σε μια τάξη πχ 20 ατόμων έστω και ένα πχ να είναι ανα είναι δημιουργεί πολλα θέματα (αν θες να ρωτούσες κανένα νηπιαγωγό λογικά απλά έγραψες έτσι χωρίς γνώση ). Το πρόβλημα δεν είναι ένα πάνω σε αυτό το θέμα ,αλλά πολλά! Δεν είναι υποχρεωτική η εξειδίκευση πάνω στην ειδική αγωγή. Αν ο φίλος/φίλη πιστεύει ότι σαν παιδαγωγός δεν μπορεί να ανταποκριθεί μπορεί απλά να μην αποδεχθεί την θέση. 1
korakios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε Δεν είναι υποχρεωτική η εξειδίκευση πάνω στην ειδική αγωγή. Αν ο φίλος/φίλη πιστεύει ότι σαν παιδαγωγός δεν μπορεί να ανταποκριθεί μπορεί απλά να μην αποδεχθεί την θέση. ρώτησα μια φίλη μου που είναι διορισμένη νηπιαγωγός και μου είπε οτι δε γίνεται να αναλάβεις ειδικής αγωγής αν δεν υπάρχει εξειδίκευση βέβαια έχει χρόνια μόνιμη , δεν ξέρει αν έχουν αλλάξει τα πράγματα και τώρα είναι κλειστά ωστε να ρωτήσει συναδέλφους 1 1
Xarisze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Παρένθεση , ένα λάθος μου , το βλέπω και στα μηνύματά είναι αναπληρωτης.
challenger_4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι προσλήψεις αναπληρωτών δεν έχουν γίνει ακόμη. Τέλος Αυγούστου θα γίνει η πρώτη φάση. Αυτός που το είδε ότι έχει προσληφθεί; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από challenger_4
gcf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Κάτι δεν στέκει. Οι αναπληρωτές δεν έχουν προσληφθεί ακόμη, και όταν προσλαμβάνονται προσλαμβάνονται από ξεχωριστούς για την ειδική αγωγή πίνακες, στους οποίους όποιος επιθυμεί και έχει τα απαιτούμενα προσόντα (πτυχίο ειδικής/μεταπτυχιακό/σεμινάρια) μπαίνει κατόπιν δικής του αιτήσεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα