Προς το περιεχόμενο

Το Android είναι πλέον καλύτερο από το iOS, λέει ο επικεφαλής του Instagram

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εμεις περιμεναμε εσενα του insta να μας πεις τι ειναι καλυτερο για μας.

Φαγατε το mute σας και εσεις και σας χαλασε λιγάκι.

Σας αρεσει το android για να συλλεγετε ανεξελεγκτα ολα τα data.

οκ next, γιατι μας ειστε πληρως αδιαφοροι και εσεις και οι αποψεις σας για το τι ειναι καλυτερο για τους καταναλωτες και το τι οχι.

Επεξ/σία από Tablet
  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, manolis940 said:

Εντάξει κατανοώ ότι δεν είναι σημαντικές οι παραπάνω εφαρμογές, αλλά η Apple κρατάει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Μπορεί αύριο πολύ εύκολα να αποκλείσει ένα άλλο είδος εφαρμογών και ο μόνος τρόπος να τις προσθέσει στο κινητό του κάποιος να είναι το jailbreak το οποίο δεν είναι και για τον μέσο χρήστη άσε που θα έχει και θέμα με τις εγγυήσεις.

Μη νομίζεις ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τη Google. Η πλειοψηφία των συσκευών στο οικοσύστημα της Google, αξιοποιούν το Play Store κατ' αποκλειστικότητα. Η δυνατότητα για άλλο store υπάρχει; Ναι. Χρησιμοποιεί σημαντική μερίδα κόσμου άλλο store, πέρα από το... «εργοστασιακό»; Όχι.

Αν αύριο η Google αποφασίσει ότι δε θέλει τη Χ εφαρμογή και την κόψει από το Play Store, το πιο μεγάλο μέρος των 'droid κινητών έτσι απλά θα πάψουν να την έχουν... ναι, τεχνικά θα'ναι πολύ πιο εύκολο να μπει από... «διπλανό» store, αλλά κάτι τέτοιο απασχολεί πολύ λίγους. Εδώ στο site η «πραγματικότητα» με το «ποιος και πόσοι κάνουν τι» είναι τρομερά διαστρεβλωμένη, μιας και λίγο ή πολύ, ήμαστε όλοι tech freaks / enthusiasts.

2 hours ago, manolis940 said:

Άλλο το δεν τις βγάζουν οι κατασκευαστές και άλλο δεν υπάρχουν γιατί δεν το επιτρέπει η εταιρεία.

Το «γιατί» δεν απασχολεί τον χρήστη. Αυτά είναι για να συζητάμε εμείς στα fora. Για τον απλό χρήστη, το μόνο που τον απασχολεί είναι το iOS του κόβει την... τσόντα, ενώ το 'droid του παρέχει λιγότερα επαγγελματικά εργαλεία.

• Like 3

Στις 19/7/2023 στις 10:49 ΜΜ, bazzil είπε

Το καλύτερο είναι αυτό που κάνεις τη δουλειά σου. Όταν το χωνέψουμε αυτό θα γίνουμε και καλύτεροι καταναλωτές 

Σωστός ο φίλος ότι σε βολεύει είναι και το καλύτερο δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι απλά για να πεις ότι έχεις ένα συγκεκριμένο κινητό που έχουν όλοι 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Μη νομίζεις ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τη Google. Η πλειοψηφία των συσκευών στο οικοσύστημα της Google, αξιοποιούν το Play Store κατ' αποκλειστικότητα. Η δυνατότητα για άλλο store υπάρχει; Ναι. Χρησιμοποιεί σημαντική μερίδα κόσμου άλλο store, πέρα από το... «εργοστασιακό»; Όχι.

Αν αύριο η Google αποφασίσει ότι δε θέλει τη Χ εφαρμογή και την κόψει από το Play Store, το πιο μεγάλο μέρος των 'droid κινητών έτσι απλά θα πάψουν να την έχουν... ναι, τεχνικά θα'ναι πολύ πιο εύκολο να μπει από... «διπλανό» store, αλλά κάτι τέτοιο απασχολεί πολύ λίγους. Εδώ στο site η «πραγματικότητα» με το «ποιος και πόσοι κάνουν τι» είναι τρομερά διαστρεβλωμένη, μιας και λίγο ή πολύ, ήμαστε όλοι tech freaks / enthusiasts.

Όλοι κατά κύριο λόγο θέλουμε τις ευκολίες μας, που αυτό ονομάζεται Play Store ή App Store που είναι εκεί έτοιμο στημένο με το που ανοίξουμε το κινητό μας και δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Ωστόσο όταν αυτή η ευκολία δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες μας καλό είναι να έχουμε την δυνατότητα κάποιας εναλλακτικής και όχι αντίθετα να επιβάλετε κάποιος περιορισμός.

Επεξ/σία από manolis940

On 20/07/2023 at 13:45, Tlykog said:

Είπαν παραπάνω ένα βασικό μειονέκτημα σχετικά με την συνδεσιμότητα και το iTunes το οποίο θεωρώ είναι και από τα μεγαλύτερα drawbacks του iOS.

αυτο ηταν παλιά ναι ηταν οτι χειροτερο ειχαμε για το iPhone και τις συσκευες, μονο που ηθελε απο εκει να μεταφερεις επαφες, ringotnew, τραγουδια, BACKUP !!!

πλεον δεν το δουλευει κανεις, εχει ψοφησει. Τα παντα γινονται OTA αν θελεις να βαλεις ή να παρεις κατι απο το κινητο το ανεβαζεις σε καποιο cloud storage, και αν θες κατι σαν εφαρμογη παιρνεις το iMazing που ειναι οτι καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, great είπε

ακυρωνεις τον εαυτο σου και δινεις δύναμη εκει που δεν θες με αυτα που γραφεις. 

τι εννοείς??  δεν εχω θεμα να δωσω καπου δυναμη ... 

ειπα οτι και στα δυο υπαρχει ασφαλεια και τελικα ο χρήστης φταιει οταν γινει το λαθος ... 

10 ώρες πριν, Volga είπε

Γιατι αμφέβαλε ποτέ κανείς; Το προβλημα στο Android είναι συνήθως κάποιες κακές υλοποιήσεις κατασκευαστών σε hardware.

Σε software πάντα το Open Source δίνει παραπάνω λύσεις στον χρήστη.

Σε αυτό που παραδέχομαι την Apple είναι οτι σου δίνει την υπηρεσία εγγραφής μέσω Apple Id σε εφαρμογές/ιστοσελίδες με anonymised email. Δεν έχει σχέση με το iOS καθ' αυτό αλλά είναι μια υπέροχη δωρεάν υπηρεσία που ξενοιάζεις από πολλά προβλήματα.

Παρόλαυτά όμως είναι άπειρα πράγματα που δεν έχει το iOS. Δεν μπορείς να βάλεις video για ηχο κλήσης, στην κάμερα δεν μπορείς να πατήσεις παύση και να συνεχίσεις το video μετά κλπ.

Είναι κάποια μικροπράγματα που σου τη σπάνε. Σε Android Παλι οι υλοποιήσεις που μένουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε core android είναι τέλειες (Motorolla, Sony, Nokia κλπ). Εκείνες που πάνε να ξαναεφεύρουν τον τροχο... είναι ζαριά σε κάθε update.

ιστορικο  κλησεων  που στο ios απλα δεν υπαρχει

προγραμματισμένα sms πολυ απλα και ευκολα 

ηχογραφιση κλησεων 

συστημα ειδοποιήσεων που στο ios ειναι για κλαματα

πολλα κενα σε μια πολυ καλη συσκευη//..

προσωπικα αλλαξα απο iphone 13pro το οποιο λατρεψα για 18 μηνες .. πλεον σε ταπεινο S23+ κανει παπαδες .... 

Επεξ/σία από redcom7

1 ώρα πριν, redcom7 είπε

ηχογραφιση κλησεων 

Σου έχει το S23+ ηχογράφηση κλήσεων χωρίς να αλλάξεις region ή να κατεβάσεις 3rd party εφαρμογή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, redcom7 said:

ηχογραφιση κλησεων 

προσωπικα αλλαξα απο iphone 13pro το οποιο λατρεψα για 18 μηνες .. πλεον σε ταπεινο S23+ κανει παπαδες .... 

1.Τι εννοείς δεν υπάρχει ιστορικό κλήσεων;  μέχρι 100 προηγούμενες κλήσεις σου δείχνει!

2. Ηχογράφηση κλήσεων δεν υπάρχει ούτε σε Android, είναι παράνομο στην Ευρώπη 

3. Το σύστημα ειδοποιησεων μια χαρά είναι, γιατί λες ότι είναι για κλάματα;  Τι καλύτερο έχει το Android?

4. Τα προγραμματισμενα SMS δεν ξέρω τι είναι.

Γενικά από αυτά που γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω τι παπάδες κάνεις με το Samsung που δεν μπορούσες να κάνεις πριν...🤔

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koutsis είπε

1.Τι εννοείς δεν υπάρχει ιστορικό κλήσεων;  μέχρι 100 προηγούμενες κλήσεις σου δείχνει!

2. Ηχογράφηση κλήσεων δεν υπάρχει ούτε σε Android, είναι παράνομο στην Ευρώπη 

3. Το σύστημα ειδοποιησεων μια χαρά είναι, γιατί λες ότι είναι για κλάματα;  Τι καλύτερο έχει το Android?

4. Τα προγραμματισμενα SMS δεν ξέρω τι είναι.

Γενικά από αυτά που γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω τι παπάδες κάνεις με το Samsung που δεν μπορούσες να κάνεις πριν...🤔

1. 100 περίπου έχω σε 2 μέρες... Στο Android έχω ιστορικό από την πρώτη μέρα που το πήρα 3 μήνες τώρα μιλάμε για 1500-2000 κλήσεις 

2. Μια χαρά υπάρχει σε samsung με αλλαγμένο csc βέβαια και native εφαρμογή... Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαγορεύεται και όλες οι εταιρίες που σε παίρνω τηλέφωνο σου λένε ότι σε ηχογραφούν... Γιατί λοιπόν να μην μπορώ να τους ηχογραφώ και εγώ για αυτά που μου λένε.... 

3. Δεν σου δείχνει στο Status bar Ποια εφαρμογή σου έχει στείλει notification Επίσης δεν μπορείς να κάνεις αναβολή ειδοποιήσεων για αργότερα... 

4. Απίστευτο για εμένα  που κάποιος δεν ξέρει καν τί είναι αυτό... 

Προφανώς φίλε μου κάνουμε πολύ διαφορετική χρήση του κινητού εμείς οι δύο.... 

Προσωπικά θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πάρω πάλι ένα iPhone Απλώς θα πρέπει να κάνω πολλές υποχωρήσεις για να το κρατήσω αρκετό καιρό και πάλι όμως νομίζω ότι οι πιο πολλοί χρήστες κάνουν

Επεξ/σία από redcom7
  • Like 1

7 ώρες πριν, manolis940 είπε

Σου έχει το S23+ ηχογράφηση κλήσεων χωρίς να αλλάξεις region ή να κατεβάσεις 3rd party εφαρμογή;

Με αλλαγή csc.. Το θέμα είναι ότι γίνεται

4 ώρες πριν, redcom7 είπε

Με αλλαγή csc.. Το θέμα είναι ότι γίνεται

what is csc ?

9 ώρες πριν, redcom7 είπε

2. Μια χαρά υπάρχει σε samsung με αλλαγμένο csc βέβαια και native εφαρμογή... Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαγορεύεται και όλες οι εταιρίες που σε παίρνω τηλέφωνο σου λένε ότι σε ηχογραφούν... Γιατί λοιπόν να μην μπορώ να τους ηχογραφώ και εγώ για αυτά που μου λένε.... 

Χρειάζεσαι ειδική διαδικασία με εισαγγελείς και άλλα τέτοια ωραία για να πάρεις άδεια να ηχογραφείς. Οι διαφημιστικές τώρα τελευταία για να το αποφεύγουν όλο αυτό δεν το κάνουν. Σε στέλνουν αμέσως στην μαμά εταιρεία που έχει την άδεια και κλείνεις εκεί την συμφωνία.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Κωδικός χώρας. Υπάρχει και βίντεο στο youtube για το πως το αλλάζεις, κάνε μια αναζήτηση.

.. Μάλλον έχει iphone ο φίλος οπότε δεν θα ασχοληθεί.... 

Εάν έχει samsung ας μου στείλει pm να τον βοηθήσω... 

Επεξ/σία από redcom7

18 ώρες πριν, redcom7 είπε

τι εννοείς??  δεν εχω θεμα να δωσω καπου δυναμη ... 

ειπα οτι και στα δυο υπαρχει ασφαλεια και τελικα ο χρήστης φταιει οταν γινει το λαθος ... 

ηχογραφιση κλησεων 

και picture over picture δεν υπάρχει στο iOS δυστυχώς όπως και ότι δεν υπάρχει split screen για διπλό παράθυρο και το χειρότερο δυστυχώς δεν έχει αν συνδέσεις mouse να δείχνει τον κέρσορα. Έτσι απλά χωρίς λόγο . Είναι λίγο εκνευριστικά αυτά τα ψυχολογικά που έχει αυτή η εταιρία.

• Like 1

5 hours ago, Volga said:

και picture over picture δεν υπάρχει στο iOS δυστυχώς όπως και ότι δεν υπάρχει split screen για διπλό παράθυρο και το χειρότερο δυστυχώς δεν έχει αν συνδέσεις mouse να δείχνει τον κέρσορα. Έτσι απλά χωρίς λόγο . Είναι λίγο εκνευριστικά αυτά τα ψυχολογικά που έχει αυτή η εταιρία.

To split screen στο iPad τι ακριβως ειναι τότε, και το PiP που εχει με το youtube.

Επισης εδω και μερικους μηνες εχω παρει μια logitevch θυκη με πληκτρολογιο ΚΑΙ ποντικι που εχει cursora κανονικα στην οθονη και να δεις ποσο ανετα μπορεις να κανεις και δουλεια με RDP αντι να κουβαλας laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...