oKoBoko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μετά συγχωρήσεως αλλά όταν πας στα settings του Android είναι όλα ένας κ*λος... Δεν βγάζω καν άκρη με το Xiaomi 12 της συζύγου. Τρέμω με την ιδέα ότι μπορεί να έχω android αργότερα για μένα για να μην πληρώνω 1000+ ευρώ για εμπειρία της προκοπής. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, giotis7 είπε Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου που πήρε συσκευή Android με 5€, του κολλάει το κινητό μετά από μια εβδομάδα και τσοοοοουυυυυυπ σκάει 1500€ για iPhone και λέει: "Ε ναι τα Android είναι σκουπίδια". Και αυτή τη στιγμή έχω iPhone, πήρα να το δοκιμάσω, καλό χρυσό, αλλά λείπουν πράγματα που έχει το 3310. Όσο για την ασφάλεια, είναι καραμέλα πραγματικά, αν ο άλλος κάνει ότι να ναι σε όποια πλατφόρμα και να είσαι θα την πάθεις την ζημιά. Αυτό το "δεν υπάρχουν ιοί στο iOS" θα πρέπει να το λένε μόνο 60αριδες που δεν έχουν ιδέα και δεν μπορείς να τους αλλάξεις την γνώμη. Δεν υπάρχουν ιοί στα κινητά. Δεν μπορεί να τρέξει κάτι μόνο του. Επίσης, δεν μπορεί να τρέξει κάτι στο kernel αφού ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση 3 λεπτά πριν, Tlykog είπε Δεν είναι το ίδιο. Η μία είναι μια εταιρεία που στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της στη προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων (σύμφωνα με τα προσωπικά δεδομένα που έχει μαζέψει από τους χρήστες) και η άλλη στηρίζεται κυρίως στην πώληση hardware/software και υπηρεσιών. Φυσικά και η Apple βγάζει από διαφημίσεις, αλλά το όλο μοντέλο της είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Google και δεν εξαρτάται από αυτές για να επιβιώσει. Για κάποιους αυτό μοιάζει "ψιλά γράμματα", αλλά έχει ουσιαστική διαφορά. Η google δεν πουλάει τα δεδομένα σε τρίτους. Χρησιμοποιεί να δεδομένα τα δικά σου για λογαριασμό τρίτων. Αν θέλω εγώ να διαφημιστώ σαν τεχνικός κινητών στο google/facebook κτλπ πληρώνω τις συγκεκριμένες εταιρείες. όχι, κάποια άλλη για να το κάνει . Τα μεγαλύτερα έσοδα έρχονται από το App Store όχι από τις πωλήσεις συσκευών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, hellghan είπε Αυτό ονομάζετε ασφάλεια να μπορείς να τροποποιείς αυτά που θες εσύ και όχι να κάνουν ότι θέλουν οι εφαρμογές Αυτό στο android γίνεται απ' το πρώτο android που αγόρασα Sony Ericsson X10 mini. Η εφαρμογή για να πάρει δικαιώματα πετάει pop up και αργότερα αν θες τα τροποποιείς. Το σχόλιο μου το έκανα λόγο της αύξησης της πολυπλοκότητας της διαδικασίας. 1 ώρα πριν, hellghan είπε Στο συγκεκριμένο έχουν και οι δυο εταιρείες το ίδιο πρόβλημα Η Google αφήνει τα stores των τρίτων. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Οι τροποποιήσεις που είχε κάνει πάνω στο θέμα είναι να σου προτείνει πχ κατά την εκκίνηση διαφορετική μηχανή αναζήτησης και browser. 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Αν δεν τρέχει stremio είναι για πέταμα... Πάει, τέλος. ΄Έτσι κρίνεται ένα λειτουργικό: τρέχει πειρατικό software; Όχι; Δεν είναι καλό. Είπαν παραπάνω ένα βασικό μειονέκτημα σχετικά με την συνδεσιμότητα και το iTunes το οποίο θεωρώ είναι και από τα μεγαλύτερα drawbacks του iOS. Ένα άλλο μεγάλο είναι και το θέμα των εφαρμογών. Αν δεν κάνω λάθος και η Apple δεν έχει απαγορεύσει απ' το store της τις στοιχηματικές εφαρμογές; Αυτές δεν είναι πειρατικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναναι καλά ο επικεφαλής του instagram. Κάποιες αλήθειες πρέπει επιτέλους να να αρχίσουν να λέγονται. Τώρα, στο τραπεζάκι της καφετέριας, θα αφήνω επάνω το Android κινητό μου με ταμπελακι: "Το Android είναι καλύτερο του IOS - Από τον επικεφαλή του instagram" Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε σας έχουν πάρει χαμπάρι και είστε η πρώτη τους επιλογή..... Εμπρός στείλτε παραγγελία......... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από alexioannou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, oKoBoko said: Μετά συγχωρήσεως αλλά όταν πας στα settings του Android είναι όλα ένας κ*λος... Δεν βγάζω καν άκρη με το Xiaomi 12 της συζύγου. Τρέμω με την ιδέα ότι μπορεί να έχω android αργότερα για μένα για να μην πληρώνω 1000+ ευρώ για εμπειρία της προκοπής. Βρήκες κι εσύ να φέρεις ως παράδειγμα την Τσαόμι, που για το λογισμικό της (αν δεν το ξέρεις) χρειάζεσαι τον μίτο της Αριάδνης για να περιηγηθείς στο UI της. Όλα θέμα συνήθειας είναι. Και τα δύο λειτουργικά εξίσου καλά και λειτουργικά είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, oKoBoko είπε Μετά συγχωρήσεως αλλά όταν πας στα settings του Android είναι όλα ένας κ*λος... Δεν βγάζω καν άκρη με το Xiaomi 12 της συζύγου. Τρέμω με την ιδέα ότι μπορεί να έχω android αργότερα για μένα για να μην πληρώνω 1000+ ευρώ για εμπειρία της προκοπής. Με xiaomi φυσικά και δεν θα έχεις εμπειρία της προκοπής. Είναι απαράδεκτο το UI που τρέχουν. Ακόμα και οι ακριβές συσκευές της. Αυτή τη στιγμή το one ui της samsung σου προσφέρει εξαιρετική εμπειρία. 1 ώρα πριν, giotis7 είπε Σίγουρα δεν ισχύει αυτό. Ίδιες τιμές στα κινητά πλέον, τα Android έχουν καλύτερη κάμερα επίσης. Στο βίντεο ήταν καλύτερο το iOS και αυτό σιγά σιγά αλλάζει. Άλλο σου λέει. Στην premium κατηγορία η Apple δεν έχει αντίπαλο στις πωλήσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντικειμενικός Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 14 hours ago, MikeGR7 said: Ωραιο ανέκδοτο, το android ακομα δεν ειναι αξιοπιστο ουτε για τηλεφωνικες κλήσεις... κυριολεκτικά, μπορει να περασει ολοκληρη μερα να λειτουργει κανονικα κατα τα αλλα η συσκευή και μετα απο ενα restart να σου ερθουν 50 SMS και να διαπιστώσεις οτι εβγαζε στο κοσμο οτι δεν εισαι διαθεσιμος.... Τουλαχιστον ειστε ζωντανοι και σχολιαζετε. Πιστευα οτι δεν θα αντεχατε να διαβασετε τετοια αρθρα! Σκεψου να δηλωνε το αντιθετο. Σημαια θα ειχε γινει σε funboy parade! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Δεν υπάρχουν ιοί σε iOS. Αν υπάρχουν και μπορείς να κολλήσεις ΧΩΡΙΣ JAILBREAK, τότε παρακαλώ δώσε μας 4-5 ονόματα. Σε Android μπορώ να σου φέρω παραδείγματα ιών, που μάλιστα δε βγαίνουν ούτε αν σβήσεις το λειτουργικό και περάσεις custom ROM. Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: δε θεωρώ ότι το ένα λειτουργικό είναι καλύτερο από το άλλο. Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Έχω αγοράσει και Android και iOS, έχω βάλει και ένα σκασμό custom ROMs και μου άρεσε. Και με τα 2 κάνω τη δουλειά μου και μου αρέσουν εξίσου, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάνω εξαρχής την παραδοχή ότι έχουντα θέματά τους και πρέπει να τα δεχτώ και να προσαρμοστώ σε αυτό που είναι το καθένα. Για πες μας παραδείγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 29 minutes ago, alexioannou said: Ρε σας έχουν πάρει χαμπάρι και είστε η πρώτη τους επιλογή..... Εμπρός στείλτε παραγγελία......... "The energy" 🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 38 minutes ago, alexioannou said: Ρε σας έχουν πάρει χαμπάρι και είστε η πρώτη τους επιλογή..... Εμπρός στείλτε παραγγελία......... Αν δεν ρίξουν την τιμή στα 1,99€ δεν παίρνω 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 55 minutes ago, manolis940 said: Αν δεν κάνω λάθος και η Apple δεν έχει απαγορεύσει απ' το store της τις στοιχηματικές εφαρμογές; Αυτές δεν είναι πειρατικές. Όχι, δεν έχει. Γενικά είναι αρκετά πιο αυστηρή από τη Google, αλλά οι στοιχηματικές επιτρέπονται. Βασικά, αν δε κάνω εγώ λάθος, η μόνη "shady" (δηλαδή τη λες και ναι, και όχι) κατηγορία που έχει απαγορευτεί, είναι οι εφαρμογές «ενηλίκων» (τύπου front-end για site με πορνογραφία). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Αυτό στο android γίνεται απ' το πρώτο android που αγόρασα Sony Ericsson X10 mini. Η εφαρμογή για να πάρει δικαιώματα πετάει pop up και αργότερα αν θες τα τροποποιείς. Το σχόλιο μου το έκανα λόγο της αύξησης της πολυπλοκότητας της διαδικασίας. Η Google αφήνει τα stores των τρίτων. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Οι τροποποιήσεις που είχε κάνει πάνω στο θέμα είναι να σου προτείνει πχ κατά την εκκίνηση διαφορετική μηχανή αναζήτησης και browser. Είπαν παραπάνω ένα βασικό μειονέκτημα σχετικά με την συνδεσιμότητα και το iTunes το οποίο θεωρώ είναι και από τα μεγαλύτερα drawbacks του iOS. Ένα άλλο μεγάλο είναι και το θέμα των εφαρμογών. Αν δεν κάνω λάθος και η Apple δεν έχει απαγορεύσει απ' το store της τις στοιχηματικές εφαρμογές; Αυτές δεν είναι πειρατικές. Για το iTunes έχεις δίκιο. Όπως έγραψα κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο. Αν και δεν αφορά το λειτουργικό… Για τις εφαρμογές θα διαφωνήσω. Μια χαρά υπάρχουν εφαρμογές τύπου stoiximan, novibet και ένα σωρό άλλες. Αντιθέτως εφαρμογες επαγγελματικού τύπου πχ lumafusion, procreate κ.α. δεν υπάρχουν σε Android. 1 ώρα πριν, hellghan είπε Δεν υπάρχουν ιοί στα κινητά. Δεν μπορεί να τρέξει κάτι μόνο του. Επίσης, δεν μπορεί να τρέξει κάτι στο kernel αφού ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση Η google δεν πουλάει τα δεδομένα σε τρίτους. Χρησιμοποιεί να δεδομένα τα δικά σου για λογαριασμό τρίτων. Αν θέλω εγώ να διαφημιστώ σαν τεχνικός κινητών στο google/facebook κτλπ πληρώνω τις συγκεκριμένες εταιρείες. όχι, κάποια άλλη για να το κάνει . Τα μεγαλύτερα έσοδα έρχονται από το App Store όχι από τις πωλήσεις συσκευών ιοί υπάρχουν κανονικά στα κινητά και πρόσβαση στον kernel αποκτούν από κενά ασφαλείας. Η Google δεν πουλάει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ σε τρίτους. Δηλαδή όνομα, επώνυμο κτλ. Πουλάει ολα τα αλλα που έχουν να κάνουν με το πως ζεις, σκέφτεσαι, κίνησε κτλ. Έχω χρησιμοποιήσει το Google ads γιατί είμαι επαγγελματίας. Η παρακολούθηση της υπάρχει ενσωματωμένη (trackers) στα περισσότερα sites του πλανήτη και στις περισσότερες εφαρμογές για Android. Είτε χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της, είτε όχι. Το AppStore είναι υπηρεσία. Εγώ τι έγραψα; Δεν έγραψα και απο υπηρεσίες; Δε διαφωνούμε κάπου. 1 ώρα πριν, kinitos είπε Αυτό μπυ θυμίζει το έχεις αποδείξεις για αυτό που ξέρουνε όλοι???ναι παιδιά μπορεί να μην έχω αποδείξεις αλλά κάνει ακριβώς το ίδιο. Αν δεν το πιστεύεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να φανταζεσαι ότι δεν παίρνει κανένα δεδομένο σου και σε αγαπάει και σε στηρίζει και θέλει να σε προφυλαξει. Δεν το λέω ειρωνικά προς εσένα αλλά γενικά προς την κατάχρηση που κάνουν και κάνεις δεν τους κάνει τίποτα. Μα υπάρχουν αποδείξεις ότι το κάνει η Google και δεν το αναφέρεις καν, ενώ γράφεις ότι το κάνει η Apple, δεν έχεις αποδείξεις, αλλά ισχύει… 2 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε Αυτό από την άλλη δεν ισχύει ούτε για πλάκα, προφανώς και για κάθε OS υπάρχουν ιοί, απλώς το iOS είναι μικρότερος στόχος λόγω (εν μέρει τουλάχιστον) λιγότερων χρηστών (71,75% vs 27,58%, σύμφωνα με το Statista). Εδώ απομόνωσες μια φράση και έχασες το συνολικό νόημα. Παράθεσε και το υπόλοιπο κείμενο. https://usa.kaspersky.com/resource-center/threats/can-iphones-get-viruses όταν για να κολλήσεις κακόβουλο λογισμικό πρέπει να κανείς jailbreak, τότε πρακτικά δεν υπάρχουν. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από Tlykog 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Εγώ ξέρω ότι το 95% των χρηστών smartphone εκεί έξω, ότι θα κάνουν στο ένα λειτουργικό, θα κάνουν κι στο άλλο. Τώρα αν για παράδειγμα θες να αλλάζεις launchers, να τακτοποιείς τα εικονίδια και τα widgets σου με όποια σειρά εσύ θες, ε τότε αναγκαστικά θες Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 24 minutes ago, Tlykog said: lumafusion Αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luma_touch.lumafusion&hl=en_US&pcampaignid=APPU_1_pRW5ZJ_1EZC1i-gPtNSQuA8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα