Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV σε Cosmote.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έφυγα πρόσφατα από την Vodafone και μου έμεινε το TV Box το οποίο παρόλο που ήμουν σε cosmote έπαιζε μια χαρά (μέχρι εχθές το βράδυ).

Από το πρωί και μετά δεν παίζει κανένα ψηφιακό κανάλι. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

13788

Να τους πει τι ακριβώς; 🤔

Ότι δεν παίζει η εφαρμογή στο Box της Vodafone; 🤔

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Να τους πει τι ακριβώς; 🤔

Ότι δεν παίζει η εφαρμογή στο Box της Vodafone; 🤔

Η λύση από εκεί θα βρεθεί. Εκτός αν είσαι τεχνικός της cosmote και μπορείς να βοηθήσεις. Εγώ πάντως δεν είμαι. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Η λύση από εκεί θα βρεθεί. Εκτός αν είσαι τεχνικός της cosmote και μπορείς να βοηθήσεις. Εγώ πάντως δεν είμαι. 

Ούτε η Cosmote θα βοηθήσει για λύση σε Box της Vodafone.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kormos είπε

Ούτε η Cosmote θα βοηθήσει για λύση σε Box της Vodafone.

Δεν το γνωρίζω αυτό, αν είσαι σίγουρος 100% εννοείται μπορείς να παρέχεις λύση στο παλικάρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν το γνωρίζω αυτό, αν είσαι σίγουρος 100% εννοείται μπορείς να παρέχεις λύση στο παλικάρι. 

Η λύση είναι δέκτης της Cosmote.

Η λύση είναι δέκτης της Cosmote ή ένα οποιοδήποτε άλλο box 

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.

έχουν θέμα με το νέο firmware, κάνε υπομονή. Θέλαν να βάλουν wifi support και τους γύρισε boomerang! 
Αν πάλι καλέσετε για βλάβη, πάρτε το λίγο χαλαρά, είναι σκασμένοι στο κέντρο, ανάσα δεν παίρνουν και τώρα τους βγάλαν και το vtv firmware upgrade 😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, comfuzio είπε

έχουν θέμα με το νέο firmware, κάνε υπομονή. Θέλαν να βάλουν wifi support και τους γύρισε boomerang! 
Αν πάλι καλέσετε για βλάβη, πάρτε το λίγο χαλαρά, είναι σκασμένοι στο κέντρο, ανάσα δεν παίρνουν και τώρα τους βγάλαν και το vtv firmware upgrade 😂

WiFi support τι εννοείς; Γιατί πάντα έπιανε wifi το vodafone tv. Εκτός εάν είναι κάτι άλλο.

Δημοσ.
34 minutes ago, ItsTom said:

WiFi support τι εννοείς; Γιατί πάντα έπιανε wifi το vodafone tv. Εκτός εάν είναι κάτι άλλο.

Σαν κάποιος που ήταν στο τεχνικό της Vodafone επί 1,5 χρόνο...όχι. Πάντα είχε wifi module μέσα αλλά ήταν ανενεργό. Απο την Δευτέρα και μετά από firmware upgrade ενεργοποιήσανε το module και μπορεί να παίξει με wifi αλλά μόνο στα 5ghz. Και μιλάω πάντα για την συσκευή vodafone tv, όχι το app.
Τώρα με το firmware αυτό που περάσανε (και θα μπαίνει σταδιακά ως 24/7) έχει παιχτεί και κάποιο άλλο γενικό πρόβλημα και χάσανε τα digea

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Σαν κάποιος που ήταν στο τεχνικό της Vodafone επί 1,5 χρόνο...όχι. Πάντα είχε wifi module μέσα αλλά ήταν ανενεργό. Απο την Δευτέρα και μετά από firmware upgrade ενεργοποιήσανε το module και μπορεί να παίξει με wifi αλλά μόνο στα 5ghz. Και μιλάω πάντα για την συσκευή vodafone tv, όχι το app.
Τώρα με το firmware αυτό που περάσανε (και θα μπαίνει σταδιακά ως 24/7) έχει παιχτεί και κάποιο άλλο γενικό πρόβλημα και χάσανε τα digea

Άρα να περιμένω μέχρι 24/7 μήπως και φτιαχτεί και συνεχίσω και πιάνω τα ψηφιακά κανάλια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, ItsTom said:

Άρα να περιμένω μέχρι 24/7 μήπως και φτιαχτεί και συνεχίσω και πιάνω τα ψηφιακά κανάλια; 

Έχεις το box έτσι; το STB και όχι app σε κινητό σωστά;
Θα έλεγα να τους καλέσεις στο 13840, να σε βάλουν και εσένα στην λίστα με τα γενικά. Λογικά δεν θα σε καλέσουν όταν υπάρχει αποκατάσταση απλά θα λάβεις sms.
Κοίτα και εσύ χειροκίνητα από το μενού του STB αν σου βγάλει ότι έχει firmware upgrade αν και λογικά αυτό με την digea δεν έχει να κάνει με το f/w αλλά 2ο πρόβλημα που βγήκε στον ίδιο χρόνο

Επεξ/σία από comfuzio
Fixed τον αριθμό για βλάβες
Δημοσ.
1 minute ago, infin1tyGR said:

Στην Cosmote θα καλέσει;

ουψ σωστός! Αυτό καλώ εγώ τώρα με τα θέματα με την οπτική που έχω χαχα 13840 αν θυμάμαι καλά το χωρίς χρέωση αλλά παίζει να μην σε βρουν σε αυτό ως πελάτη αν έχεις stand alone όπως έχω και γω δλδ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...