Slippy3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλησπερα , μεχρι προτεινος η κορη μου ειχε ενα android κινητο και το Family Link λειτουργουσε μια χαρα. Τωρα που πηρε iphone δεν μπορω με τιποτα να το λειτουργησω. Καμια ιδεα? η θα πρεπει να παρω και εγω iphone και να βρω αναλογο λογισμικο? Ευχαριστω 1
koutsis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 16 hours ago, Slippy3 said: Καλησπερα , μεχρι προτεινος η κορη μου ειχε ενα android κινητο και το Family Link λειτουργουσε μια χαρα. Τωρα που πηρε iphone δεν μπορω με τιποτα να το λειτουργησω. Καμια ιδεα? η θα πρεπει να παρω και εγω iphone και να βρω αναλογο λογισμικο? Ευχαριστω Λογικά δεν γίνεται εφόσον είναι εντελώς διαφορετικά τα λειτουργικά...
flyer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 On 19/07/2023 at 17:38, Slippy3 said: Καλησπερα , μεχρι προτεινος η κορη μου ειχε ενα android κινητο και το Family Link λειτουργουσε μια χαρα. Τωρα που πηρε iphone δεν μπορω με τιποτα να το λειτουργησω. Καμια ιδεα? η θα πρεπει να παρω και εγω iphone και να βρω αναλογο λογισμικο? Ευχαριστω Μπορείς να θέσεις τους κανόνες που θέλεις κατευθείαν στο iphone και να περιορίσεις τη πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό (screen time)… 1
koutsis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 hours ago, flyer said: Μπορείς να θέσεις τους κανόνες που θέλεις κατευθείαν στο iphone και να περιορίσεις τη πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό (screen time)… Ναι γίνεται αυτο, αλλά δεν έχεις κανένα απομακρυσμενο έλεγχο από.το.δικο σου κινητό. 1
NikosKv Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στον παρακάτω σύνδεσμο η Google δίνει οδηγίες για συσκευές android για γονέα και άλλο λειτουργικό για παιδί ή έφηβο: https://families.google.com/supervision/intro Αν αυτό δεν λειτουργεί σωστά τότε δοκιμάστε το FamilyTime που έχει όλες τις λειτουργίες για έλεγχο από android σε ios ή το Kids360. Επίσης όλες οι εταιρίες κινητής έχουν ανάλογο πρόγραμμα όπως το Cosmote family safety ή το Vodafone secure net family όπου έχετε τον απομακρυσμένο έλεγχο της συσκευής , του ιστορικού και εγκατάστασης εφαρμογών , επισκέψεων στον ιστό και πολλές άλλες λειτουργίες. Υπάρχει και το Life360 αλλά μόνο για τοποθεσία. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από NikosKv Ορθογραφία
Zer0cooL1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Τελικά ποια είναι η καλύτερη λύση??? Να βλέπω και απομακρυσμενα το χρόνο χρήσης και να το κόβω όταν πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα