Geokats21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά ξαφνικά πρίν 3 ημέρες το κινητό μου δεν φορτίζε και μου έκλεισε.. πρίν κλείσει όσο και να έβαζα τον φορτιστή δεν έπιανε.. όταν έκλεισε το έβαζα να φορτίσει έδειχνε ότι πήγαινε να φορτίσει και έκλεινε..αυτό γινόταν για καμία μέρα.. μετά την επόμενη όταν ξανά προσπάθησα μετά από αρκετές προσπάθειες άρχισε και ανέβαινε η μπαταρία και φορτισε.. ακόμα και τώρα Μου δείχνει ότι φορτίζει μία όχι όταν το έχω ανοιχτό.. οπότε πάω για μπαταρία;;
BadBoy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Ή μπαταρία ή πλακέτα φόρτισης. Βάλε προσεκτικά μια οδοντογλυφίδα στο βύσμα μήπως απλά έχει γεμίσει στα χνούδια και δεν κάνει επαφή.
lneam Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, BadBoy είπε Βάλε προσεκτικά μια οδοντογλυφίδα στο βύσμα εγω δεν θα το ελεγα σε κανενα αυτο, που φυσικα δεν εχει γνωσεις ηλεκτρονικου και εμπειρα χερια. 7 ώρες πριν, Geokats21 είπε Καλησπέρα παιδιά ξαφνικά πρίν 3 ημέρες το κινητό μου δεν φορτίζε και μου έκλεισε.. πρίν κλείσει όσο και να έβαζα τον φορτιστή δεν έπιανε.. όταν έκλεισε το έβαζα να φορτίσει έδειχνε ότι πήγαινε να φορτίσει και έκλεινε..αυτό γινόταν για καμία μέρα.. μετά την επόμενη όταν ξανά προσπάθησα μετά από αρκετές προσπάθειες άρχισε και ανέβαινε η μπαταρία και φορτισε.. ακόμα και τώρα Μου δείχνει ότι φορτίζει μία όχι όταν το έχω ανοιχτό.. οπότε πάω για μπαταρία;; τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Μπορει να ειναι πχ. προβλημα στα pins του βυσματος που ειναι κολλημενα στην πλακετα και εχουν "σπασει" οι κολλησεις. ή κατι αλλο
BadBoy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, lneam είπε εγω δεν θα το ελεγα σε κανενα αυτο, που φυσικα δεν εχει γνωσεις ηλεκτρονικου και εμπειρα χερια. Ας μην υπερβάλουμε, δε θέλει γνώσεις ηλεκτρονικού (!) για να βγάλει κάποιος βρωμιά από το βύσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα