Witcher1st Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Κανω καθε μηνα 12 ευρω ανανεωση στη κοσμοτε για να εχω λιγα gb και ομιλια προς ολους για 1 μηνα, και αλλα 11 ευρω στη vodafone για 30gb. Αυτα ειναι και τα δυο πραγματα που με ενδιαφερουν. Δλδ να εχω λιγες ωρες ομιλια προς ολους και 15+gb το μηνα. Τα 30 ειναι υπερβολικα, πολλους μηνες δε ξοδευω ουτε τα 10. Υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να ειμαι μονο στη cosmote; Επισης θα με βολευε με καποιο τροπο να υπαρχει διπλη σιμ, ωστε η μια να μπαινει στο ταμπλετ. Πχ τωρα την sim της vodafone με τα gb την εχω μονιμα μεσα στο ταμπλετ για να σερφαρω. Αλλιως θα επρεπε να ανοιγω το wifi του κινητου και να συνδεεται το ταμπλετ εκει. Αλλα ετσι θα τελειωνα ταυτοχρονα και τις 2 μπαταριες απο τις συσκευες.
ppmarkos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Με 22 ευρώ στη βοντα μπορείς να βάλεις απεριοριστα όλα κ ξενοιαζεις. Βγάζεις και μια έξτρα Σιμ για τα data στο ταμπλετ κ τέλος. Πηρα το συγκεκριμένο με φορητοτητα την περασμένη εβδομάδα. Αν θες μου λες να σε φέρω σε επικοινωνία.
Witcher1st Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 16 hours ago, ppmarkos said: Με 22 ευρώ στη βοντα μπορείς να βάλεις απεριοριστα όλα κ ξενοιαζεις. Βγάζεις και μια έξτρα Σιμ για τα data στο ταμπλετ κ τέλος. Πηρα το συγκεκριμένο με φορητοτητα την περασμένη εβδομάδα. Αν θες μου λες να σε φέρω σε επικοινωνία. Το σημερα της vodafone ομως δεν ειναι το καλυτερο, σωστα; Πολλοι φιλοι μου δεν εχουν σημα με vodafone, οταν στο ιδιο σημειο εγω με cosmote εχω φουλ.
ppmarkos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στις 24/7/2023 στις 8:10 ΜΜ, Witcher1st είπε Το σημερα της vodafone ομως δεν ειναι το καλυτερο, σωστα; Πολλοι φιλοι μου δεν εχουν σημα με vodafone, οταν στο ιδιο σημειο εγω με cosmote εχω φουλ. Ναι οντως δεν είναι. Λιχαδα Εύβοιας. 5 μέρες ήμουν εκεί. Η κοσμοτε χαροπάλευε με το 4g στη καλύτερη έβγαλε 12. Η voda την κερναγε σφινακια. 200-230 κατέβαζε 5g. Κοσμοτε είχα προηγουμένως. 10 μέρες είμαι στη βοντα. Για να μην πεις ότι είμαι κανένα fun boy.
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Ειναι τελειως αναλογα με τη περιοχη (μιλαω σαν πρωην voda νυν κοσμοτε).
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Με το θεμα του σηματος παιδια δενυπαρχει σωτηρια, αλλου θα ειναι η μια καλη αλλου θα ειναι η αλλη... προσωπικά επειδη χρειαζομαι σχεδον μονιμως ιντερνετ κατεληξα στο να εχω και βοντα και κοσμοτε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. απο εκει κ περα παιζει καποια διαφημιση προγραμμα της βοντα με απεριοριστα με κατω απο 20 ευρω - μου το πεταει που κ που
The_Judas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή έχει η γυναίκα μου cosmote και εγώ vodafone και συγκρίνω άμεσα κυρίως στις διακοπές μας σε πιο απομακρυσμένες περιοχές συνήθως υπερέχει αρκετά η cosmote. Μέσα στην πόλη και η cosmote έχει κάτι περίεργα π.χ μπορεί να μην πιάνει μέσα στο σπίτι σου. Αλλά γενικά μέσα σε μεγάλες πόλεις πάνω-κάτω στα ίδια. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από The_Judas 2
Witcher1st Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 On 24/07/2023 at 04:02, ppmarkos said: Με 22 ευρώ στη βοντα μπορείς να βάλεις απεριοριστα όλα κ ξενοιαζεις. Βγάζεις και μια έξτρα Σιμ για τα data στο ταμπλετ κ τέλος. Πηρα το συγκεκριμένο με φορητοτητα την περασμένη εβδομάδα. Αν θες μου λες να σε φέρω σε επικοινωνία. SLVNet; Αν θελει και παραπανω λεφτα για την sim, τοτε παμε στα 25+ το μηνα. Το θεμα ειναι να πεσω κατω απο 20 ευρω. Αν υπηρχε καπετο με 10-15gb πχ και 2-3 ωρες ομιλια το μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα