Asure1999 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει ξαναγίνει το ερώτημα αλλά ενδιαφέρομαι για το παραπάνω όχημα στην φουσκωμένη τιμή των 11.000 σε βενζίνη λόγω την γνωστής κατάστασης με 60.000 χιλιόμετρα σε μάντρα αγορασμένο από ιδιώτη. Το ερώτημα μου είναι αν το συγκεκριμένο έχει κάποιο γνωστό πρόβλημα/κακοτεχνία όπως το abs στα παλιότερα ή το σασμάν ιδιαίτερα που είχε θέματα αλλά δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί μέχρι το '16.Ο έλεγχος στην αντιπροσωπεία είναι καλύτερος για να μου επιβεβαιώσουν και τα service που λέει στο βιβλίο πως έχουν γίνει εκεί ή χρεώνουν πάρα πολλά ,γενικά τι να προσέξω ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από Asure1999
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Αφου ξερεις τα προβλήματα και τα αποδέχεσαι, δες μονο αν εχει γυρισμενα χλμ
liakinen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Εγώ επιμένω και ρωτάω αν είναι το 1.2 με τα 90. Ο λόγος είναι ότι με τον ξάδερφο το 2016 αν θυμάμαι καλά πήγαμε για λογαριασμό του να το παραλάβουμε από την αντιπροσωπεία σε αυτήν την τιμή. 11000€ και κάτι του είχε βγει η έκδοση GL. Δηλαδή μετά από 7 χρόνια στο πουλάει ο "απατεώνας" στην ίδια τιμή με και καλά 60 χιλιάδες χλμ; Πάλι καλά που δεν στο δίνει παραπάνω από την αρχική να λέμε 😤 2
korakios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, liakinen είπε Πάλι καλά που δεν στο δίνει παραπάνω από την αρχική να λέμε 😤 οι τιμές διαμορφώνονται βάσει του τι παίζει στην αγορά και φυσικά με τις νέες τιμές καινούριων δλδ σε κανα 2μηνο το πολύ θα είναι ακόμα πιο ακριβά
vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Asure1999 said: Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει ξαναγίνει το ερώτημα αλλά ενδιαφέρομαι για το παραπάνω όχημα στην φουσκωμένη τιμή των 11.000 σε βενζίνη λόγω την γνωστής κατάστασης με 60.000 χιλιόμετρα σε μάντρα αγορασμένο από ιδιώτη. Το ερώτημα μου είναι αν το συγκεκριμένο έχει κάποιο γνωστό πρόβλημα/κακοτεχνία όπως το abs στα παλιότερα ή το σασμάν ιδιαίτερα που είχε θέματα αλλά δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί μέχρι το '16.Ο έλεγχος στην αντιπροσωπεία είναι καλύτερος για να μου επιβεβαιώσουν και τα service που λέει στο βιβλίο πως έχουν γίνει εκεί ή χρεώνουν πάρα πολλά ,γενικά τι να προσέξω ; Ευχαριστώ. με το συμπλεκτη (σετ) εχουν θεμα μιας και το τρωνε σα πασατεμπο αλλα απο γνωστη που το κινει 2-3 φορες εβδομαδα κεντρο Αθηνας δεν της το εχει βγαλει.
Asure1999 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 34 λεπτά πριν, liakinen είπε Εγώ επιμένω και ρωτάω αν είναι το 1.2 με τα 90. Ο λόγος είναι ότι με τον ξάδερφο το 2016 αν θυμάμαι καλά πήγαμε για λογαριασμό του να το παραλάβουμε από την αντιπροσωπεία σε αυτήν την τιμή. 11000€ και κάτι του είχε βγει η έκδοση GL. Δηλαδή μετά από 7 χρόνια στο πουλάει ο "απατεώνας" στην ίδια τιμή με και καλά 60 χιλιάδες χλμ; Πάλι καλά που δεν στο δίνει παραπάνω από την αρχική να λέμε 😤 Ναι αυτό είναι με 95 άλογα και το ξέρω ότι τόσο είχε καινούργιο,απλά το καινούργιο τώρα έχει 17000+.Ο ξάδερφος σου έχει κανένα πρόβλημα ; Του έχει τύχει κάποια μεγάλη ζημιά ; 43 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφου ξερεις τα προβλήματα και τα αποδέχεσαι, δες μονο αν εχει γυρισμενα χλμ Δεν τα αποδέχομαι απλά ρωτάω αν πάσχει και αυτό από προβλήματα των παλαιότερων.
liakinen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε οι τιμές διαμορφώνονται βάσει του τι παίζει στην αγορά και φυσικά με τις νέες τιμές καινούριων "Απατεώνας" να δίνει αυτοκίνητο 7 ετών στην τιμή καινούργιου τότε. Τα άλλα που γράφεις τα γνωρίζουμε. Όποιος αποδέχεται μία περίπτωση σαν του φίλου κακό του κεφαλιού του. Προσωπικά θα πήγαινα κατευθείαν αλλού. @Asure1999 Φίλε ενάμιση χρόνο το κράτησε χωρίς πρόβλημα κανένα και μετά το έδωσε γιατί έφυγε Γερμανία. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, liakinen είπε Μιλάς για το 1.2 με τα 90 μουλάρια; Το ειχα κανει t.d και δεν τραβουσε καθολου! Μου κανει ο πωλητης για να ειναι οικονομικο στην καταναλωση! 94 Hp @ 6000 σ.α.λ. 118 Nm @ 4800 σ.α.λ. Εντος αναφερει για 6.1λ! Αν πραγματικα εχει χαμηλες καταναλωσεις παω πασο!
liakinen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Το ειχα κανει t.d και δεν τραβουσε καθολου! Μου κανει ο πωλητης για να ειναι οικονομικο στην καταναλωση! 94 Hp @ 6000 σ.α.λ. 118 Nm @ 4800 σ.α.λ. Εντος αναφερει για 6.1λ! Αν πραγματικα εχει χαμηλες καταναλωσεις παω πασο! Δεν το έχω οδηγήσει καθόλου. Ο ξάδερφος που το είχε δεν ήταν και πολύ σχετικός οπότε ότι και να πω δεν έχει νόημα. Οπτικά μέσα έξω όμορφο το βρίσκω πάντως. 1
a_f_a Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Βλέπω τα σχόλια για τη τιμή, αλλά αν κανατε το κόπο να δείτε πόσο έχουν γενικά θα βλέπατε οτι με 100.000+ χλμ ειναι απο 9.000 εως σχεδον 11.000 (πιο κατω δεν έπιανε το πριν-σκριν). Αρα αν όντως έχει 60.000χλμ, δε το λές και ακριβό. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από a_f_a
liakinen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, a_f_a είπε Βλέπω τα σχόλια για τη τιμή, αλλά αν κανατε το κόπο να δείτε πόσο έχουν γενικά θα βλέπατε οτι με 100.000+ χλμ ειναι απο 9.000 εως σχεδον 11.000 (πιο κατω δεν έπιανε το πριν-σκριν). Αρα αν όντως έχει 60.000χλμ, δε το λές και ακριβό. Με βάση την σημερινή κατάσταση ναι είναι "νορμάλ" η τιμή. Με βάση όμως αυτό https://www.google.gr/amp/s/www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-to-suzuki-swift-1-2/amp/?espv=1 τότε έχασε 700€ σε 7 χρόνια. Δεν συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα αυτό. Πχ ένα τυχαίο παράδειγμα https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330233523-opel-astra και από σοβαρό αξιόπιστο όνομα της Κοζάνης - Θεσσαλονίκης 2
Fordakias7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν θα έδινα 11 χιλιάρικα με τίποτα,ούτε αυτό το μοντέλο θα κοιτούσα,αν ντε και καλά θέλεις αυτό πάρε κάποιο πιο φθηνό έχει ένα μαύρο με 9.500 82κ χιλιόμετρα κάνε κάνα παζάρι κόψε 5 κατοσταρικα,είναι πολλά 11κ για αυτό το αμάξι όταν το πουλήσεις θα το δώσεις πολυυ λιγότερα σε 2 3 χρόνια Κοίτα και το άστρα που έστειλε ο φίλος από πάνω εξαιρετικό αυτοκίνητο καμιά σχέση με το swift,και αν δεν σου φτάνει το γκάζι με πρόγραμμα πηγαίνει στα 125 άλογα! Το σουιφτακι είναι λιγάκι ψωφιο επειδή του λείπει ροπή,θα σε ζορισει σε εθνικές κ ανοιχτους δρόμους είναι μικρή η τελική του,αν το θες μόνο για πόλη πάω πάσο Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από Fordakias7 2
a_f_a Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, liakinen said: Με βάση την σημερινή κατάσταση ναι είναι "νορμάλ" η τιμή. Με βάση όμως αυτό https://www.google.gr/amp/s/www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-to-suzuki-swift-1-2/amp/?espv=1 τότε έχασε 700€ σε 7 χρόνια. Δεν συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα αυτό. Πχ ένα τυχαίο παράδειγμα https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330233523-opel-astra και από σοβαρό αξιόπιστο όνομα της Κοζάνης - Θεσσαλονίκης Δε διαφωνώ, αλλά όλα πωλούνται ανάλογα με τη κατάσταση της κάθε εποχής. Τωρα ειναι έτσι. Απλά επειδή η κριτική κατευθυνόταν στο συγκεκριμένο πωλητή και πιθανό αγοραστή. Επισης το Σουιφτ ειναι απο τα οχήματα που κρατάνε σχετικά καλή μεταπωλητική. Βλέπε φήμη Ιαπωνικής αξιοπιστιας κλπ. Τα Οπελ δε θα έλεγα τόσο. 8 hours ago, Fordakias7 said: Δεν θα έδινα 11 χιλιάρικα με τίποτα,ούτε αυτό το μοντέλο θα κοιτούσα,αν ντε και καλά θέλεις αυτό πάρε κάποιο πιο φθηνό έχει ένα μαύρο με 9.500 82κ χιλιόμετρα κάνε κάνα παζάρι κόψε 5 κατοσταρικα,είναι πολλά 11κ για αυτό το αμάξι όταν το πουλήσεις θα το δώσεις πολυυ λιγότερα σε 2 3 χρόνια Κοίτα και το άστρα που έστειλε ο φίλος από πάνω εξαιρετικό αυτοκίνητο καμιά σχέση με το swift,και αν δεν σου φτάνει το γκάζι με πρόγραμμα πηγαίνει στα 125 άλογα! Το σουιφτακι είναι λιγάκι ψωφιο επειδή του λείπει ροπή,θα σε ζορισει σε εθνικές κ ανοιχτους δρόμους είναι μικρή η τελική του,αν το θες μόνο για πόλη πάω πάσο Ο ΟΡ, ενδεχομένως να μη θέλει μεγαλύτερο αυτοκίνητο και να μη το νοιάζει η ροπη/ιπποδύναμη. Ακόμα αγορά αυτοκινήτου με τη μεζούρα και δυναμόμετρο; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από a_f_a
mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Το μόνο πρόβλημα του Σουηφτ είναι τα καθίσματα οδηγού συνοδηγού. Μετά από μια ώρα πονάς. Δεν κάνω πλάκα . Το είχα το αμάξι. Να πας να σου βάλουν άλλο αφρό μέσα. Βάλτο στα έξοδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα