Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vtsola είπε

Άφησα την κατσαρόλα πάνω το τραπέζι και φαίνεται απλά ένα αποτύπωμα κύκλου πάνω.. είναι αυτό ζημιά;

Τώρα μας λες αποτύπωμα, πριν μας έλεγες κάψιμο. 

Λίγη σημασία έχει, το θεωρεί ζημιά και ζητάει αποζημίωση. Και μια γρατζουνιά να υπάρχει σε μια ξύλινη επιφάνεια, ζημιά θεωρείται. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 minutes ago, Joshua21 said:

Δες καλύτερα, εγώ έγραψα για δήλωση λύσης μίσθωσης (η δήλωση που γίνεται στο taxis), και όχι για ιδιωτικό συμφωνητικό λύσης.

Εσύ δες καλύτερα γιατί απαντάς σε κάποιον με τη φράση "Ούτε καν..." όταν  σου λέει για λύση συμβολαίου και όχι για δήλωση λύσης μίσθωσης.

Screenshot_9.png.bbb003a3935e0313c2790d9e66a2cfc5.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, tarantules said:

Εσύ δες καλύτερα γιατί απαντάς σε κάποιον με τη φράση "Ούτε καν..." όταν  σου λέει για λύση συμβολαίου και όχι για δήλωση λύσης μίσθωσης.

Screenshot_9.png.bbb003a3935e0313c2790d9e66a2cfc5.png

Ο οποίος με τη σειρά του είχε απευθυνθεί στον ts, ο οποίος διευκρίνησε ότι δεν υπέγραψε κανένα χαρτί λύσης με τον ιδιοκτήτη μια και ο τελευταίος μένει σε άλλη πόλη. Sorry αλλά δεν γίνεται να λαμβάνουμε επιλεκτικά υπόψιν τα συμφραζόμενα.

Επίσης μάθε πως το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού συμφωνητικού είναι ελεύθερο, δεν περιορίζεται σε κάποιο υπόδειγμα, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που αναφέρει θεώρηση στην εφορία (έχει καταργηθεί εδώ και 10 χρόνια) και χαρτόσημο στις αστικές μισθώσεις (έχει καταργηθεί εδώ και 20 χρόνια).

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

Μη του δινεις τιποτα.Πες του αν θελει να σε παει δικαστικα και τελος.

Μην σας κάνει εντύπωση μετά που ανεβαίνουν τα ενοίκια, με "τέτοια" μυαλά 

3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο οποίος με τη σειρά του είχε απευθυνθεί στον ts, ο οποίος διευκρίνησε ότι δεν υπέγραψε κανένα χαρτί λύσης με τον ιδιοκτήτη μια και ο τελευταίος μένει σε άλλη πόλη. Sorry αλλά δεν γίνεται να λαμβάνουμε επιλεκτικά υπόψιν τα συμφραζόμενα.

Επίσης μάθε πως το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού συμφωνητικού είναι ελεύθερο, δεν περιορίζεται στο υπόδειγμα που παρέθεσες.

Καλά, γενικά ρωτούσα και με απορία, όχι τόσο για το θέμα του op. Οπότε καλά έκανε και συμπλήρωσε. 

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 minute ago, Joshua21 said:

Επίσης μάθε πως το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού συμφωνητικού είναι ελεύθερο, δεν περιορίζεται στο υπόδειγμα που παρέθεσες.

Μόνο που ο SabotazNic αναφερόταν γενικά αλλά σαν κλασικός Joshua21 τι θα έλεγες;

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
48 minutes ago, Vtsola said:

Δεν είναι ντροπή ότι η ΙΔΙΑ είπε να της δώσω 50€ λιγότερα τώρα να τα ζητά γιατί έφυγα;

Ας μην μιλάμε για ντροπή,  είναι ντροπή ;)

Δημοσ.
4 minutes ago, tarantules said:

Μόνο που ο SabotazNic αναφερόταν γενικά αλλά σαν κλασικός Joshua21 τι θα έλεγες;

Έχεις μια προκατάληψη απέναντι μου, ή ιδέα μου είναι; 😂

Δημοσ.

Πω πω καταπληκτικά θέματα!! Σαν ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα....

Και αν αυτός είναι τρελός και χαλάσει το κρεβάτι θα πληρώσει ο ενοικιαστής;;;

Τρέλα πουλάτε!!!

Έκανε ένα σημάδι από την κατσαρόλα στρογγυλό, θεωρείται ζημιααα;

Έδωσα προχθές μια κλωτσιά σε έναν και έμεινε η μάρκα του παπουτσιού μου στον πισινό του, θεωρείται κλωτσιά παιδιααα;;;

Εεε;;;;;😆

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τώρα μας λες αποτύπωμα, πριν μας έλεγες κάψιμο. 

Λίγη σημασία έχει, το θεωρεί ζημιά και ζητάει αποζημίωση. Και μια γρατζουνιά να υπάρχει σε μια ξύλινη επιφάνεια, ζημιά θεωρείται. 

Ωραία και εγώ θεωρώ ότι με τρίψιμο με αλουμινόχαρτο και κερί θα γίνει όπως πριν 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bblov είπε

Πω πω καταπληκτικά θέματα!! Σαν ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα....

Και αν αυτός είναι τρελός και χαλάσει το κρεβάτι θα πληρώσει ο ενοικιαστής;;;

Τρέλα πουλάτε!!!

Έκανε ένα σημάδι από την κατσαρόλα στρογγυλό, θεωρείται ζημιααα;

Έδωσα προχθές μια κλωτσιά σε έναν και έμεινε η μάρκα του παπουτσιού μου στον πισινό του, θεωρείται κλωτσιά παιδιααα;;;

Εεε;;;;;😆

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, Vtsola said:

Τότε γιατί δεν το έκανες πριν παραδώσεις το σπίτι, αλλά προτίμησες να το αφήσεις έτσι δίνοντας το δικαίωμα να απαιτήσει αποζημίωση ή έστω να γκρινιάξει;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Οκ. Ας το έκανες εσύ αυτό να το φτιάξεις πριν το δει. Τώρα δεν έχει κάποιο νόημα να συζητάμε. Η πες του να πας εσύ εκεί να το τρίψεις η άστο έτσι, πες του πως δεν σκοπεύεις να κάνεις τίποτε και αυτός ας κινηθεί όπως νομίζει. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Ζητα και εσύ την ζημιά στην κατσαρόλα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...