Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

sorry αλλά δεν βγάζει νόημα,    ισχύει ότι λέει το συμβόλαιο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή, αν έλεγε πως έπρεπε να δώσεις 400 και έδωσες 350  και έχεις απόδειξη για τα 350 μπορεί να σε κυνηγήσει για τα 50 + τόκους. Αν έλεγε 350 και έδωσες 350 με απόδειξη όχι

Έλεγε 350 και έδωσα 300 αυτό μιλάμε Απρίλη του 22..στην συνέχεια το Σεπτέμβρη έγινε ΝΕΟ συμβόλαιο.. οπότε μπορεί να διεκδικήσει από το προηγούμενο που ίσχυε 15 μήνες νωρίτερα;

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Άφησα την κατσαρόλα πάνω το τραπέζι και φαίνεται απλά ένα αποτύπωμα κύκλου πάνω.. είναι αυτό ζημιά;

Μπορεις να του πεις οτι ειναι καλλιτεχνικη παρεμβαση και οτι το τραπεζι δειχνει πιο ομορφο ετσι. 

Περα απο την πλακα αφου εχεις φυγει τοσο καιρο, αν δεν εχει φωτο την ημερα που έφευγες μπορεις να την γλιτωσεις αλλα το θεωρω ντροπη αφου του την εκανες.

6 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Έχω πληρώσει όλες μου τις υποχρεώσεις ξοφλησα κοινόχρηστα ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ δεν άφησα συντρίμμια πίσω μου το μόνο μου σφάλμα ήταν το κάψιμο του τραπεζιού...τα 50€ ήταν από ποσό που δεν δωθηκε 15 μήνες νωρίτερα.. σε άλλο συμβόλαιο 

οπως γραφεις, τα παραπανω αποτελουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου. Δεν του εκανες καποια χαρη και δεν του κανεις την ιδια χαρη για το τραπεζι. Ησουν σωστος στις υποχρεωσεις σου να εισαι σωστος και στα λαθη σου. 

Δημοσ.
4 minutes ago, Vtsola said:

Έλεγε 350 και έδωσα 300 αυτό μιλάμε Απρίλη του 22..στην συνέχεια το Σεπτέμβρη έγινε ΝΕΟ συμβόλαιο.. οπότε μπορεί να διεκδικήσει από το προηγούμενο που ίσχυε 15 μήνες νωρίτερα;

Ναι μπορεί

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sdikr είπε

Ναι μπορεί

Δεν είναι ντροπή ότι η ΙΔΙΑ είπε να της δώσω 50€ λιγότερα τώρα να τα ζητά γιατί έφυγα;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vtsola είπε

Και πως θα αποδείξει ότι το έκαψα εγώ και όχι αυτός πχ;

1 ώρα πριν, Vtsola είπε

Πώς θα αποδείξει ότι δεν το έκαψε αυτή ΑΦΟΥ έφυγα;

1 ώρα πριν, Vtsola είπε

Άφησα την κατσαρόλα πάνω το τραπέζι και φαίνεται απλά ένα αποτύπωμα κύκλου πάνω.. είναι αυτό ζημιά;

Το απέδειξες μόνος σου.
Αυτός είναι ή αυτή;

Ναι είναι ζημιά.Φυσικά δεν θα πάει σε δικαστήρια για ένα τραπέζι.

Αν θέλεις να είσαι σωστός,δώσε τα 60 ευρώ.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Δεν είναι ντροπή ότι η ΙΔΙΑ είπε να της δώσω 50€ λιγότερα τώρα να τα ζητά γιατί έφυγα;

Ε βλεπει οτι δεν μπορει να διεκδικησει για το τραπεζι, οποτε κυνηγαει τα νομιμα

Δημοσ.
3 minutes ago, Vtsola said:

Ντροπή, ξε-ντροπή μπορεί να τα διεκδικήσει. Υπόψη πως αν ανάψουν τα αίματα κι αποφασίσει να το παει νομικά, εσύ θα χρεωθείς τα 50 συν όλα τα έξοδα της δίκης (και του δικηγόρου σου).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Ντροπή, ξε-ντροπή μπορεί να τα διεκδικήσει. Υπόψη πως αν ανάψουν τα αίματα κι αποφασίσει να το παει νομικά, εσύ θα χρεωθείς τα 50 συν όλα τα έξοδα της δίκης (και του δικηγόρου σου).

Τα 50€ από πέρυσι;

Δημοσ.
Just now, Vtsola said:

Τα 50€ από πέρυσι;

Αμέ! Κι από πρόπερσι. Μάλιστα μπορεί να ισχυριστεί πολλά, όπως πχ πως στα ζητά εδώ και χρόνο και δεν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vtsola είπε

Οπότε τι προτείνετε να κάνω;

Να τη ρωτήσεις τι θέλει να γίνει ώστε να είστε και οι 2 οκ. 

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, Joshua21 said:

Ούτε καν, η δήλωση λύσης το μόνο που δείχνει είναι ότι η μίσθωση έχει λυθεί, και όχι ότι το σπίτι παραδόθηκε χωρίς ζημιές ή ότι ο ενοικιαστής δεν χρωστάει τίποτα.

Screen.jpg.5d3a29f4ba1c99c052f1adbbcf0ecbdd.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Vtsola said:

Ελα Χριστέ και Παναγία το καμμένο τραπέζι είναι ζημιά; Τι άλλο θα ακούσουμε...ο κόσμος σήμερα δεν εκτιμά τις ωραίες καλλιτεχνικές και αισθητικές παρέμβασεις 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
3 minutes ago, tarantules said:

Screen.jpg.5d3a29f4ba1c99c052f1adbbcf0ecbdd.jpg

Δες καλύτερα, εγώ έγραψα για δήλωση λύσης μίσθωσης (η δήλωση που γίνεται στο taxis), και όχι για ιδιωτικό συμφωνητικό λύσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...