SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Vtsola είπε Που το αναφέρει αυτό για τους 3 μήνες; 3 μήνες από την λήξη του συμβολαίου; Ας το επιβεβαιωσει καποιος, αλλα με την λυση του συμβολαιου μαλλον ο ιδιοκτητης εχει τσεκαρει το σπιτι, οποτε εχει θεωρησει οτι ειναι οκ 1
sdikr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, Vtsola said: Και επίσης.. ζητάει 50€ από πέρυσι τον Απρίλη που δεν της είχα δώσει ενώ μου το είπε η ίδια.. αυτά; Μπορεί να τα διεκδικήσει; Αν το συμβόλαιο έλεγε +50 και εσύ δεν έχεις απόδειξη οτι τα πλήρωσες, φυσικά 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, Vtsola είπε Άφησα την κατσαρόλα πάνω το τραπέζι και φαίνεται απλά ένα αποτύπωμα κύκλου πάνω.. είναι αυτό ζημιά; Ηδη έκανα printscreen, θα τα πούμε στο δικαστήριο😁
Vtsola Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν το συμβόλαιο έλεγε +50 και εσύ δεν έχεις απόδειξη οτι τα πλήρωσες, φυσικά Το συμβόλαιο ήταν τροποποιητικο... εννοώ είχαμε συμφωνήσει να δίνω μικρότερο μίσθωμα για λίγους μήνες και στη συνέχεια το αλλάξαμε.. μιλάω για το τροποποιημένο με το μικρότερο μίσθωμα.. μπορεί να απαιτήσει από εκεί;
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, SabotazNic said: Ας το επιβεβαιωσει καποιος, αλλα με την λυση του συμβολαιου μαλλον ο ιδιοκτητης εχει τσεκαρει το σπιτι, οποτε εχει θεωρησει οτι ειναι οκ Ούτε καν, η δήλωση λύσης το μόνο που δείχνει είναι ότι η μίσθωση έχει λυθεί, και όχι ότι το σπίτι παραδόθηκε χωρίς ζημιές ή ότι ο ενοικιαστής δεν χρωστάει τίποτα.
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ούτε καν, η δήλωση λύσης το μόνο που δείχνει είναι ότι η μίσθωση έχει λυθεί, και όχι ότι το σπίτι παραδόθηκε χωρίς ζημιές ή ότι ο ενοικιαστής δεν χρωστάει τίποτα. Χμμμ παραξενο. Και δηλαδη μεχρι ποτε μπορει να διεκδικησει κατι ο ιδιοκτητης? Μεχρι να γινει νεο συμβολαιο με αλλον, ή μπει ο ιδιος στο σπιτι με εναρξη λογαριασμων ΔΕΚΟ πχ?
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Just now, SabotazNic said: Χμμμ παραξενο. Και δηλαδη μεχρι ποτε μπορει να διεκδικησει κατι ο ιδιοκτητης? Μεχρι να γινει νεο συμβολαιο με αλλον, ή μπει ο ιδιος στο σπιτι με εναρξη λογαριασμων ΔΕΚΟ πχ? Καθόλου παράξενο κατά τη γνώμη μου. Όσο για την παραγραφή χρεών δεν είμαι σίγουρος, νομίζω στα 5 χρόνια, πάντως σίγουρα αυτά που αναφέρεις είναι αδιάφορα.
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Καθόλου παράξενο κατά τη γνώμη μου. Όσο για την παραγραφή χρεών δεν είμαι σίγουρος, νομίζω στα 5 χρόνια, πάντως σίγουρα αυτά που αναφέρεις είναι αδιάφορα. Δεν αναφερομαι στα χρεη, αλλα στις ζημιες.
Vtsola Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν αναφερομαι στα χρεη, αλλα στις ζημιες. Από τη στιγμή που βγαίνει ο ενοικιαστής δηλαδή μπορεί ο ιδιοκτήτης να εμφανίζει ζημιές; Και αν είναι τρελός και διαλύσει το κρεβάτι και πει εγώ το βρήκα διαλυμένο; Το πληρώνει ο ενοικιαστής;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Vtsola είπε Από τη στιγμή που βγαίνει ο ενοικιαστής δηλαδή μπορεί ο ιδιοκτήτης να εμφανίζει ζημιές; Και αν είναι τρελός και διαλύσει το κρεβάτι και πει εγώ το βρήκα διαλυμένο; Το πληρώνει ο ενοικιαστής; Πως το παρέδωσες το σπίτι;Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης εκεί;Δεν το κοιτάξατε μαζί;
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 minute ago, SabotazNic said: Δεν αναφερομαι στα χρεη, αλλα στις ζημιες. Εγώ πάλι όταν αναφέρομαι σε χρέη εννοώ και τις ζημιές. 3 minutes ago, Vtsola said: Από τη στιγμή που βγαίνει ο ενοικιαστής δηλαδή μπορεί ο ιδιοκτήτης να εμφανίζει ζημιές; Και αν είναι τρελός και διαλύσει το κρεβάτι και πει εγώ το βρήκα διαλυμένο; Το πληρώνει ο ενοικιαστής; Τι περιμένεις να σου πούμε εμείς τώρα; Στο δικαστήριο αυτός θα ισχυριστεί τα δικά του, εσύ θα ισχυριστείς τα δικά σου, και ο πρόεδρος θα αποφασίσει ποιος έχει δίκιο.
Vtsola Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως το παρέδωσες το σπίτι;Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης εκεί;Δεν το κοιτάξατε μαζί; Δεν ήταν γιατί μένει σε διαφορετική πόλη..πήγε ο μεσίτης που ήταν προσωπικός του φίλος και το είδε και έστειλε φωτογραφίες
Narayan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Vtsola είπε Από τη στιγμή που βγαίνει ο ενοικιαστής δηλαδή μπορεί ο ιδιοκτήτης να εμφανίζει ζημιές; Και αν είναι τρελός και διαλύσει το κρεβάτι και πει εγώ το βρήκα διαλυμένο; Το πληρώνει ο ενοικιαστής; Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τρελός όμως. Αν θέλατε να είσαστε σωστή θα το λέγατε για τη ζημιά πριν φύγετε, τα €50 που ζητά είναι λογικότατη αξίωση, ένα νέο τραπέζι κοστίζει περισσότερο. Μπορεί να τα διεκδικήσει δικαστικά; Ναι αλλά δεν τον συμφέρει, επειδή δυστυχώς το σύστημα είναι τέτοιο που ευνοεί όσους αφήνουν μικρά χρέη δεξιά αριστερά. 1
Vtsola Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Narayan είπε Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τρελός όμως. Αν θέλατε να είσαστε σωστή θα το λέγατε για τη ζημιά πριν φύγετε, τα €50 που ζητά είναι λογικότατη αξίωση, ένα νέο τραπέζι κοστίζει περισσότερο. Μπορεί να τα διεκδικήσει δικαστικά; Ναι αλλά δεν τον συμφέρει, επειδή δυστυχώς το σύστημα είναι τέτοιο που ευνοεί όσους αφήνουν μικρά χρέη δεξιά αριστερά. Έχω πληρώσει όλες μου τις υποχρεώσεις ξοφλησα κοινόχρηστα ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ δεν άφησα συντρίμμια πίσω μου το μόνο μου σφάλμα ήταν το κάψιμο του τραπεζιού...τα 50€ ήταν από ποσό που δεν δωθηκε 15 μήνες νωρίτερα.. σε άλλο συμβόλαιο
sdikr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 26 minutes ago, Vtsola said: Το συμβόλαιο ήταν τροποποιητικο... εννοώ είχαμε συμφωνήσει να δίνω μικρότερο μίσθωμα για λίγους μήνες και στη συνέχεια το αλλάξαμε.. μιλάω για το τροποποιημένο με το μικρότερο μίσθωμα.. μπορεί να απαιτήσει από εκεί; sorry αλλά δεν βγάζει νόημα, ισχύει ότι λέει το συμβόλαιο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή, αν έλεγε πως έπρεπε να δώσεις 400 και έδωσες 350 και έχεις απόδειξη για τα 350 μπορεί να σε κυνηγήσει για τα 50 + τόκους. Αν έλεγε 350 και έδωσες 350 με απόδειξη όχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις