Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum δεν ξερω εαν το εχω γραψει στην σωστη κατηγορια το εξης ερωτημα που θελω να κανω επειδη  δε με συμφερει καθε μηνα να βαζω καρτα στο κινητο αλλα ουτε και συνδεση δεν θελω να κανω .

Υπαρχει καποια εφαρμογη με οικονομικο  κοστος ωστε να μπορεις να καλεις κινητα η σταθερα? (και να μην λιγουν τα λεπτα πχ οπως στα κινητα που πρεπει καθε μηνα να βαλεις καρτα γιατι σου ληγουν και εαν δεν τα εχεις τελειωσει )

Εκτος και εαν υπαρχει καμια δωρεαν(που ξερω πολλα ζηταω)

• Confused 1
Δημοσ.
38 minutes ago, adreasragoulis said:

Καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum δεν ξερω εαν το εχω γραψει στην σωστη κατηγορια το εξης ερωτημα που θελω να κανω επειδη  δε με συμφερει καθε μηνα να βαζω καρτα στο κινητο αλλα ουτε και συνδεση δεν θελω να κανω .

Υπαρχει καποια εφαρμογη με οικονομικο  κοστος ωστε να μπορεις να καλεις κινητα η σταθερα? (και να μην λιγουν τα λεπτα πχ οπως στα κινητα που πρεπει καθε μηνα να βαλεις καρτα γιατι σου ληγουν και εαν δεν τα εχεις τελειωσει )

Μέσω Internet μόνο μπορείς να καλεις δωρεάν μέσω των γνωστών εφαρμογών viber, messenger, WhatsApp κτλ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, adreasragoulis είπε

Δωρεάν είναι όλες οι γνωστές εφαρμογές (messenger, viber κτλ). Ωστόσο, δεν γλιτώνεις την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου. Μπορεί να είσαι οκ με τη φραγή εισερχομένων/εξερχομένων (που δεν συμφωνώ, καθώς δεν μπορώ να διανοηθώ το να μην μπορώ να επικοινωνήσω σε ώρα ανάγκης), αλλά κι αυτό έχει ένα όριο μερικών μηνών. Μετά χάνεις τον τηλεφωνικό σου αριθμό. 

Σημ: Ακόμη κι οι εφαρμογές, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο WiFi, χρειάζονται data. 

Δημοσ.

ευχαριστω που απαντησατε αλλα μαλλον επειδη εχω και μια ηλικια (49 ετων) δεν διατυπωσα σωστα την σκεψη μου διαβασα στο ιντερνετ οτι υπαρχουν εφαρμογες που τις πληρωνεις και αυτες  απο τι καταλαβα σου δινουν χρονο απεριοριστο για σταθερα και κινητα οπως εαν καταλαβα καλα το viberout διαβασα και καποιες αλλες αλλα δεν τις ξερω.

Αλλα επειδη δεν τα ξερω ολα αυτα συμφερει?σε σχεση με την καρτα του κινητου γτ πχ στο κινητο βαζεις καρτα και σε 1 μηνα ληγει και ας μην εχεις τελειωσει ολα τα λεπτα σου και αυτο το θεωρω κοροιδια με το ετσι θελω να ληγουν τα λεπτα σου και να πρεπει ξανα να πληρωσεις να βαλεις νεα καρτα .

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι εταιρεία έχεις αλλά στο Vodafone cu δεν λήγουν τα λεπτά ομιλίας προσθέτονται στον επόμενο μήνα, φτάνει να ανανεώσεις την κάρτα πριν τελειώσει ο μήνας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adreasagoulis είπε

ευχαριστω που απαντησατε αλλα μαλλον επειδη εχω και μια ηλικια (49 ετων) δεν διατυπωσα σωστα την σκεψη μου διαβασα στο ιντερνετ οτι υπαρχουν εφαρμογες που τις πληρωνεις και αυτες  απο τι καταλαβα σου δινουν χρονο απεριοριστο για σταθερα και κινητα οπως εαν καταλαβα καλα το viberout διαβασα και καποιες αλλες αλλα δεν τις ξερω.

Αλλα επειδη δεν τα ξερω ολα αυτα συμφερει?σε σχεση με την καρτα του κινητου γτ πχ στο κινητο βαζεις καρτα και σε 1 μηνα ληγει και ας μην εχεις τελειωσει ολα τα λεπτα σου και αυτο το θεωρω κοροιδια με το ετσι θελω να ληγουν τα λεπτα σου και να πρεπει ξανα να πληρωσεις να βαλεις νεα καρτα .

θες ιντερνετ για αυτές οπότε δεν γλυτώνεις τα πακέτα.Επίσης πως θα σε καλούν;Βρες πακέτα που σε βολευουν.Πχ η γυναικα μου στο cu βαζει το προς Ευρωπη και Ελλάδα 200λ με 7,06€ και παίρνει και ιντερνετ σε κάθε ανανέωση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ομοίως και σε What's up, με το πιο φθηνό πακέτο να είναι στα 7.20€. Ανανεώνεις πριν λήξει το πακέτο και κρατάς ό,τι είχες σε λεπτά ομιλίας, sms κτλ. Συνδυαστικά, άμα είσαι με WiFi, στείλε μηνύματα & κάνε τηλεφωνική κλήση κι από social apps. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...