Grimmjow6 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα Ξέρουμε κανένα καλό μάστορα για επισκευή σασμάν(κουρεμένο γρανάζι 3ης)? Μου είπαν πρέπει να κατέβει το μοτέρ. Ξεκινάς με 700€ και ότι προκύψει. Ιδανικά νότια προάστια - Νέα Σμύρνη - Φάληρο. Ευχαριστώ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Στις 18/7/2023 στις 8:39 ΜΜ, Grimmjow6 είπε Καλησπέρα Ξέρουμε κανένα καλό μάστορα για επισκευή σασμάν(κουρεμένο γρανάζι 3ης)? Μου είπαν πρέπει να κατέβει το μοτέρ. Ξεκινάς με 700€ και ότι προκύψει. Ιδανικά νότια προάστια - Νέα Σμύρνη - Φάληρο. Ευχαριστώ Εξαρτάτε τι άλλο θα βρει στο άνοιγμα, (εκτός από απλά αναλώσιμα ρουλεμάν καδένα, γλυστρες φλάντζας, μπορεί να θες ρεκτιφιέ, μπιελα και και και , μπορεί όμως να μην θέλεις και τίποτα Στην ουσία είναι σαν να ξεκινάς για ανακατασκευή οπότε κρίνεις αν σε συνφερει ανάλογα
petaw-se-oneiro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς πρέπει να κατέβει το μοτέρ και να γίνει "φετες". Να υπολογίζεις τουλάχιστον 300-400€ εργασία για πλακα, ενα σασμαν καινούργιο ολόκληρο κάνει 220€, φλαντζες γενικής βλέπω γύρω στα 75€. Μετα απο τοσα χρόνια θεωρώ δεδομένο ότι θα κάνεις ενα σέρβις στην κεφαλή με τρίψιμο βαλβίδων και τσιμουχακια (η τιμή τους είναι περίπου 1€ το καθενα ιαπωνικά). Απο εκεί και πέρα ανάλογα ποσα χιλιόμετρα έχει θα δεις αν χρειάζεται και αλλα πράγματα όπως καδενα-τεντωτηρα, ίσως ελατήρια εμβολων ή και ρεκτιφιέ. Γενικά είναι μια κοστοβορα και χρονοβόρα δουλειά και δεν πρόκειται κανένας μάστορας να στο φτιάξει σύντομα λόγω καλοκαιριού εαν το βιάζεσαι. Μεταχειρισμένο μοτέρ πάλι είναι λαχείο μετα απο τοσα χρόνια. Βαλε κάτω με χαρτί και με μολύβι να δεις τι σε συμφέρει. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από petaw-se-oneiro
Grimmjow6 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εγώ είμαι με SV650, του πατέρα μου είναι και θέλει να το αναστήσει. Άμα βάλω κάτω χαρτί και μολύβι, καλύτερα να το στείλω. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα