Προς το περιεχόμενο

kalytero dvd se anagnosh?

antonis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο συνmod τα ειπε πολυ καλα....σε ολα τα εξιδικευμενα ξενα forum το 1712 ηταν απο τα καλυτερα reader' date='ειχε chip της toshiba και τα πηγαινε αριστα με τα προστατευμενα cd's και το πιο αθορυβο (με την παρεμβαση των The Dangerous brothers ;) γινοταν και απο τα πιο γρηγορα)

:lol:

Αυτο πλεον δεν υπαρχει πουθενα ,ο αντικαταστατης του το 1812 ( το οποιο εχω) πλεον εχει chip της VIA και δεν ειναι τοσο καλο σε σχεση με το παλιο σε προστατευμενα media και δεν διαβαζει ram (ταχυτερο ομως απο pioneer ,teac)

Παντα μετα την αλλαγη firmware :wink:

Aν επαιρνα τωρα dvd θα επαιρνα lite-on παντως :D[/quote']

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το που θα βρούμε το firmware για ταχύτερο rip :D ?

Δημοσ.
Ο συνmod τα ειπε πολυ καλα....σε ολα τα εξιδικευμενα ξενα forum το 1712 ηταν απο τα καλυτερα reader' date='ειχε chip της toshiba και τα πηγαινε αριστα με τα προστατευμενα cd's και το πιο αθορυβο (με την παρεμβαση των The Dangerous brothers ;) γινοταν και απο τα πιο γρηγορα)

:lol:

Αυτο πλεον δεν υπαρχει πουθενα ,ο αντικαταστατης του το 1812 ( το οποιο εχω) πλεον εχει chip της VIA και δεν ειναι τοσο καλο σε σχεση με το παλιο σε προστατευμενα media και δεν διαβαζει ram (ταχυτερο ομως απο pioneer ,teac)

Παντα μετα την αλλαγη firmware :wink:

Aν επαιρνα τωρα dvd θα επαιρνα lite-on παντως :D[/quote']

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το που θα βρούμε το firmware για ταχύτερο rip :D ?

http://forum.rpc1.org/dl_all.php :D

Δημοσ.
Liteon LTD-163 apo ta kalytera DVD-ROM pou perasan apo ta xeria mou. Polly grigoro se DVD-ripping kai stis on the fly egrafes toso CD oso kai DVD. Nomizw oti kykloforei akoma.

distixws i paragwgi tou exei stamatisei apo tin LiteOn... alla exeis dikio, einai korifaio... Antistoixo einai to 165 (pou ki auto exei stamatisei) kai to 167 pou akoma paragete

Δημοσ.

Ποιό Lite-on βρίσκει τώρα στην αγορά κάποιος παιδιά? Και επίσης από θόρυβο πως πάνε? Έχω ακούσει ότι τα πιο αθόρυβα(για quiet PC και HTPC) από κατασκευής είναι τα Samsung(ξέρει κανένας πως τα πάνε αυτά στους υπόλοιπους τομείς?).

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ένα LG DVD 16/48 που το πήρα χωρίς πολύ σκέψη αλλά αποδείχθηκε κορυφαίο σε ικανότητες reading! Διαβάζοντας τη μάρκα στη συσκευή είδα LG-hitachi !

Δεν ήξερα ότι η LG είχε εξαγοράσει τα drives της Hitachi? :o

Διαβάζει μάλιστα χωρίς δυσκολία και κλειδωμένα cd-audio που το plextor recorder μου αδυνατούσε να διαβάσει!

Για τους παλιούς και μόνο η λέξη Hitachi φέρνει ρίγη συγκίνησης! Ακόμα έχω ένα cdrom 16X που διαβάζει τα κέρατά του!

Η δε τιμή του LG είναι νομίζω η φθηνότερη! μόλις 25euro+φπα

(*) Όσο για το θόρυβο σε όλα τα DVDs μπορείς πανεύκολα με το Nero drivespeed να επιλέξεις αθόρυβη λειτουργία με χαμηλότερη ταχύτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...