antonis4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 poio kata thn gnomh sas kai thn empeiria sas einai to kalytero dvd se anagnosh gia eggrafh on fly? ti proteinete?poio diabazei akoma kai "dyskola" dvd? eyxaristo.
kogos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 προτύνω κάποιο liteon based drive... στα δύσκολα έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά, ακόμα και από τα plextor...
RaNd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Toshiba drives: Drives με ημερομηνία λήξης. Θα συμφωνησω και θα προσθεσω οτι εχουν και γα*ω τις ασυμβατοτητες !!
madsc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Το dvd που έχει περάσει βόλτα από εδώ. Προσωπική προτίμηση σε eide => Pioneer /sc
OXTROS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Pionner.. Slot-in an mporeseis na breis akoma kalytera
StavrosD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Έχω ένα Pioneer (νομίζω το 116, με το tray). Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλα, και αντιγράφω on-the-fly DVD σε 4x χωρίς buffer underrun. Περιττό να αναφέρω ότι έχει κλείσει ήδη 3 χρόνια εντατικής λειτουργίας.
georgeadams Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Toshiba SD-M1712 : το καλύτερο reader που έχω δει! Δουλεύει σαν σκυλί εδώ κι ενάμιση χρόνο! Με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα η ικανότητα του να διαβάζει γρήγορα και σωστά, copy protected παιχνίδια (με το Alcohol 120%), καλύτερα κι από το LiteOn CD-R μου (που επίσης φημιζόταν γι' αυτό) Μόνο στο DVD-Ripping ήταν λίγο αργό (διάβαζε σε 4x μόνο), αλλά και αυτό διορθώθηκε με το κατάλληλο firmware Δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλός ο αντικαταστάτης του, το SD-M1812 που βγάζει τώρα η Toshiba...
Panahs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Σοβαρά? είναι τόσο καλό το συγκεκριμένο reader?? Από... προβληματικά δισκάκια??
adams Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Ο συνmod τα ειπε πολυ καλα....σε ολα τα εξιδικευμενα ξενα forum το 1712 ηταν απο τα καλυτερα reader,ειχε chip της toshiba και τα πηγαινε αριστα με τα προστατευμενα cd's και το πιο αθορυβο (με την παρεμβαση των The Dangerous brothers γινοταν και απο τα πιο γρηγορα) Αυτο πλεον δεν υπαρχει πουθενα ,ο αντικαταστατης του το 1812 ( το οποιο εχω) πλεον εχει chip της VIA και δεν ειναι τοσο καλο σε σχεση με το παλιο σε προστατευμενα media και δεν διαβαζει ram (ταχυτερο ομως απο pioneer ,teac) Παντα μετα την αλλαγη firmware :wink: Aν επαιρνα τωρα dvd θα επαιρνα lite-on παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.