forgotten Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε αν θέλετε να το γράψετε σωστά κρατήστε τον πληθυντικό σε όλη την πρόταση σας Serial number δεν είναι ούτε περιέχει τα ειδη στο Barcode αστο φιλε μου δεν προκειται να αναλωθω περαιτερω , το μονο που εχω να πω οτι το αντιγραφο που υπαρχει στην εφαρμογη εχει ολα τα στοιχεια μιας αποδειξης...
sdikr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, forgotten said: αστο φιλε μου δεν προκειται να αναλωθω περαιτερω , το μονο που εχω να πω οτι το αντιγραφο που υπαρχει στην εφαρμογη εχει ολα τα στοιχεια μιας αποδειξης... Δεν είπε κανείς το αντίθετο, αλλά δεν είναι η πρωτότυπη απόδειξη
andreaspA Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, sdikr είπε Δεν είναι απλή υπόθεση, μπορεί να θέλει να γίνει επανσχεδιασμός όλου του λογισμικού τους ή και νέο σύστημα που να δέχεται και serial number Στα καταστήματα αλλαγές και επιστροφές γίνονται για 3 μήνες νομίζω, μετά μόνο με αντιπροσωπεία, αλλά είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή κάνανε μια συζήτηση το τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να σκεφτεί ο πελάτης που θέλει να κάνει μαμουνιά, άλλωστε και αυτοί Έλληνες είναι εκεί 3 μηνες πράγματι. Απλα ειπα "σημερα" γιατι το εβγαλε και προσφορα στα 199€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα