Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. 
Ήμουν διακοπές Θάσο και είπα να αγοράσω το sup της Lidl να πλατσουρίσουμε λίγο.
Στη Δεύτερη μέρα διαπίστωσα ότι η βαλβίδα χάνει αέρα και επικοινώνησα με Lidl για doa. Φυσικά και είχα πετάξει κουτί και την "πρωτότυπη" απόδειξη, καθώς το κουτί δε μπορώ να το κουβαλάω στο αυτοκίνητο στο νησί. Κατέχω αντίγραφο απόδειξης μέσω του app τους. 

Το πρόβλημα? Δε δέχονται επιστροφή ή αντικατάσταση ούτε service του προιόντος χωρίς εκείνη τη συγκεκριμένη απόδειξη διότι το αντίγραφο δεν είναι η νόμιμη απόδειξη.🤡
Η μόνη μου επιλογή να μου δώσουν το τηλέφωνο του προμηθευτή τους στη Γερμανία να επικοινωνήσω ο ίδιος για service φυσικά και την αποστολή του με δικό μου κόστος.
Έχω κινηθεί με καταγγελία με το συνήγορο. Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία;

• Confused 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταγγελία για ποιό λόγο; Δύο πράγματα έπρεπε να κρατήσεις μέχρι να βεβαιωθείς πως δουλεύει σωστά το προϊόν, τα οποία αναγράφονται στην απόδειξη που πήρες, και τα πέταξες. Το αντίγραφο της απόδειξης μπορεί να είναι προϊόν παραποίησης και δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που να δέχεται επιστροφή με φωτοτυπία.

Το Lidl παίζει να είναι το μοναδικό μαγαζί που δέχεται επιστροφές χωρίς πολύ μανούρα.

• Like 21
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Narayan είπε

Καταγγελία για ποιό λόγο; Δύο πράγματα έπρεπε να κρατήσεις μέχρι να βεβαιωθείς πως δουλεύει σωστά το προϊόν, τα οποία αναγράφονται στην απόδειξη που πήρες, και τα πέταξες. Το αντίγραφο της απόδειξης μπορεί να είναι προϊόν παραποίησης και δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που να δέχεται επιστροφή με φωτοτυπία.

Το Lidl παίζει να είναι το μοναδικό μαγαζί που δέχεται επιστροφές χωρίς πολύ μανούρα.

Φούσκωσα τη σανίδα βεβαιώθηκα ότι δε χάνει αέρα και πέταξα το κουτί. Την επόμενη μέρα όμως στο νερό έβγαζε φουσκάλες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια κουτιά δεν είναι φυσιολογικό να τα κρατάμε προίκα.
Όσο για την απόδειξη είναι 1-1 δικό τους αντίγραφο μέσα από το Lidl app.

26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

https://www.lidl-hellas.gr/c/yphresies/s10019827 

Βρες απο κανέναν φίλο συσκευασία και απόδειξη.

Αυτό σκέφτηκα σαν τελευταία λύση.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Thodorisa είπε

Καλησπέρα στη παρέα. 
Ήμουν διακοπές Θάσο και είπα να αγοράσω το sup της Lidl να πλατσουρίσουμε λίγο.
Στη Δεύτερη μέρα διαπίστωσα ότι η βαλβίδα χάνει αέρα και επικοινώνησα με Lidl για doa. Φυσικά και είχα πετάξει κουτί και την "πρωτότυπη" απόδειξη, καθώς το κουτί δε μπορώ να το κουβαλάω στο αυτοκίνητο στο νησί. Κατέχω αντίγραφο απόδειξης μέσω του app τους. 

Το πρόβλημα? Δε δέχονται επιστροφή ή αντικατάσταση ούτε service του προιόντος χωρίς εκείνη τη συγκεκριμένη απόδειξη διότι το αντίγραφο δεν είναι η νόμιμη απόδειξη.🤡
Η μόνη μου επιλογή να μου δώσουν το τηλέφωνο του προμηθευτή τους στη Γερμανία να επικοινωνήσω ο ίδιος για service φυσικά και την αποστολή του με δικό μου κόστος.
Έχω κινηθεί με καταγγελία με το συνήγορο. Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία;

Πολύ καλά σου είπαν.

Ελπίζω να σου έγινε μάθημα το πάθημα σου και την επόμενη φορά να είσαι πιο συνετός…

Ο καταναλωτής εκτός από Δικαιώματα, έχει και Υποχρεώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι ναναι λετε. Το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να σου δωσει αντιγραφο της αποδειξης αν τη ζητησεις

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω θεωρω υπερβολη που δεν δεχονται την αποδειξει μεσα απο την δικαι τους εφαρμογη. Δεν μπορει ειναι πλαστη.

Ωστοσο ναι, πηγαινε στο καταστημα μηπως βγαλεις αντιγραφο, αφου εχεις ωρα και αριθμο αποδειξης απο την εφαρμογη

• Like 1
Δημοσ.

Άντε την απόδειξη (που σβήνει μετά από λίγο καιρό-και αν την αφήσεις στη ζέστη σε λίγα λεπτά) να καταλάβω οτι τη θέλουν.

Το κουτί γιατί;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, burnin said:

Οτι ναναι λετε. Το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να σου δωσει αντιγραφο της αποδειξης αν τη ζητησεις

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο,  ειδικά δε για ταμιακές δεν έχει καν την δυνατότητα να σου βγάλει αντίγραφο

Προσθήκη, για επισκευή απο προμηθευτή έχουν κάνει δεχτό αντίγραφο, καθώς και εγώ τις σκανάρω και κρατάω σε αρχείο για εύκολη αναζήτηση, για αλλαγή όμως σε κατάστημα θέλουν την γνήσια

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο,  ειδικά δε για ταμιακές δεν έχει καν την δυνατότητα να σου βγάλει αντίγραφο

δεν ξερω αν ισχυει για τις ταμειακες αλλα σε καταστηματα κωτσοβολος πλαισιο κτλ μια χαρα ισχυει και το εχω κανει

μια καταγγελια στο συνηγορο μια χαρα τα διορθωνει ολα. ακου δε δεχονται τη φωτοτυπια

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Άντε την απόδειξη (που σβήνει μετά από λίγο καιρό-και αν την αφήσεις στη ζέστη σε λίγα λεπτά) να καταλάβω οτι τη θέλουν.

Το κουτί γιατί;

Δεν ανέφερε κάπου ότι του ζήτησαν το κουτί, και όντως δεν νομίζω να το ζητάνε. Αλλά θέλουν την κανονική απόδειξη. 

1 ώρα πριν, Narayan είπε

Το αντίγραφο της απόδειξης μπορεί να είναι προϊόν παραποίησης και δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που να δέχεται επιστροφή με φωτοτυπία.

BTW μου έχουν δώσει το οκ να βγάζω φώτο την απόδειξη, επειδή ακριβώς παίζει να σβήσει πριν την 3ετια. Αρκεί να υπάρχει η γνήσια απόδειξη σε κάποια μορφή. 

Δημοσ.
Just now, burnin said:

δεν ξερω αν ισχυει για τις ταμειακες αλλα σε καταστηματα κωτσοβολος πλαισιο κτλ μια χαρα ισχυει και το εχω κανει

μια καταγγελια στο συνηγορο μια χαρα τα διορθωνει ολα. ακου δε δεχονται τη φωτοτυπια

Σε Κοτσοβόλο/Πλαίσιο ζητάνε όνομα και τηλέφωνο,  αν γράφει απλα πελάτης λιανικής πάλι δεν σου δίνουν αντίγραφο

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Το κουτί γιατί;

Για να πάει πίσω στον κατασκευαστή ως ελατωμματικό. Δεν νομίζω να τα δέχονται μέσα σε Τζαμποσακούλα 😁

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, burnin είπε

Φωτοτυπία όπως λέω και εγώ δέχονται, δεν δέχονται την απόδειξη από την ίδια την εφαρμογή τους. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

BTW μου έχουν δώσει το οκ να βγάζω φώτο την απόδειξη, επειδή ακριβώς παίζει να σβήσει πριν την 3ετια. Αρκεί να υπάρχει η γνήσια απόδειξη σε κάποια μορφή. 

Βασικά τώρα κοίταξα στην εφαρμογή του Lidl το αντίγραφο της απόδειξης από την τελευταία αγορά που έκανα, και έχει όλα τα στοιχεία της κανονικής απόδειξης, μέχρι και το barcode στο κάτω μέρος. 

Οπότε ναι θα μπορούσαν να τη δεχτούν, ο μόνος λόγος που βλέπω να μην το κάνουν είναι πως στη γνήσια σημειώνουν επάνω με στυλό πως το προϊόν επιστράφηκε και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλη επιστροφή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...