burnin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 καλησπερα. εχω ενα tp link re 305 (v1 αν θυμαμαι καλα). Θελω να το χρησιμοποιησω ως εξης. στο εξοχικο εχει ακριβως στο διπλανο κτηριο ενα ανοιχτο δωρεαν wifi. Το σημα, παρολο που ειμαστε διπλα, ειναι ασθενεστατο. 1-2 γραμμες το πολυ. Θελω να βαλω το re305 στην ταρατσα να πιασει σημα και να το κανει ριπιτ. Το wifi του 305 θα το εχω κλειστο. Με καλωδιο, συνδεω το 305 με ενα tp link deco x20. internet θα πιανω απο το χ20. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Υπαρχει καποιο καλυτερο ριπιτερ απο το ρε305, που θα πιανει πιο δυνατα το σημα? χωρις να τιναξω τη μπανκα στον αερα? η αναμεταδοση του δε με νοιαζει καθως θα παιρνω με καλωδιο στο χ20. με νοιαζει απλως το ασθενες σημα να το πιανει το ριπιτερ οσο πιο δυνατα μπορει. και να μην το χανει. Ευχαριστω
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/36985120/TP-LINK-CPE210-v3-20-Access-Point-Wi-Fi-4-Single-Band-2-4GHz-για-Εξωτερική-τοποθέτηση.html Με κάτι τέτοιο θα κάνεις δουλειά, θα το βάλεις σε λειτουργία client mode,φτάνει στο σημείο που θα το τοποθετήσεις να έχει καλό σήμα. 1
lneam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, burnin είπε στο εξοχικο εχει ακριβως στο διπλανο κτηριο ενα ανοιχτο δωρεαν wifi. Το σημα, παρολο που ειμαστε διπλα, ειναι ασθενεστατο. 1-2 γραμμες το πολυ. Υπαρχει καποιο καλυτερο ριπιτερ απο το ρε305, που θα πιανει πιο δυνατα το σημα? χωρις να τιναξω τη μπανκα στον αερα? καλησπερα, ειμαι ο γειτονας απο το διπλανο σπιτι . Θα μεταφερω το modem / router για να εχεις καλυτερο σημα ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα