Sadako Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 144Hz, UWQHD, IPS panel (όχι curved), HDR, G-Sync, 1ms response. https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/othones-ypologiston/oles-oi-othones/othoni-msi-34-optix-mpg341qr-uwqhd-144hz-g-sync Επόμενη τιμή skroutz 895,50€ (+μεταφορικά) https://www.skroutz.gr/s/36561076/MSI-Optix-MPG341QR-IPS-HDR-Gaming-Monitor-34-QHD-3440x1440-144Hz.html Θα ήθελα κάποια άποψη για την οθόνη, γιατί ψάχνω εδώ και καιρό ultrawide 34άρα, αλλά κοιτούσα κυρίως κάτι Dell, καθώς δεν προορίζεται για εκτενές gaming. Συγκρινόμενη πχ με αυτήν https://www.skroutz.gr/s/25725229/Dell-P3421W-Ultrawide-IPS-Curved-Monitor-34-QHD-3440x1440-με-Χρόνο-Απόκρισης-5ms-GTG.html πως βγαίνει στην σύγκριση; Γιατί κι εγώ πολύ πάνω από τα 500 δεν είχα σκοπό να πάω. 2
Zus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Καλή τιμή. Η απορία είναι αν αξίζει το transition από το monitor της υπογραφής μου. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι η απόσταση. Εγώ κάθομαι περίπου μισό μέτρο από την οθόνη, σε 34άρα θα πρέπει να πάω πιο πίσω;
ak156 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Zus είπε Καλή τιμή. Η απορία είναι αν αξίζει το transition από το monitor της υπογραφής μου. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι η απόσταση. Εγώ κάθομαι περίπου μισό μέτρο από την οθόνη, σε 34άρα θα πρέπει να πάω πιο πίσω; Την ίδια απορία έχω και εγώ γιατί επίσης κάθομαι περίπου μισό μέτρο μακριά...πριν πολλά χρόνια ξεκίνησα με μόνιτορ 15άρι..μετά tv/monitor 19άρι...εδώ και αρκετό καιρό tv/monitor (with pip) 24άρι...και βασικά λιγουρεύομαι 27άρι....το 34άρι μήπως πέφτει "πολύ" από τόσο κοντά ?
WaxOnWaxOff Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 ειμαι μελος iq club και μου πεφτει στα 470..... Ομορφη , μεγαλη αλλα με τι καρτα την οδηγεις ? XD
Thrylos7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, ak156 said: Την ίδια απορία έχω και εγώ γιατί επίσης κάθομαι περίπου μισό μέτρο μακριά...πριν πολλά χρόνια ξεκίνησα με μόνιτορ 15άρι..μετά tv/monitor 19άρι...εδώ και αρκετό καιρό tv/monitor (with pip) 24άρι...και βασικά λιγουρεύομαι 27άρι....το 34άρι μήπως πέφτει "πολύ" από τόσο κοντά ? το υψος της 34αρας UW ειναι ακριβως ιδιο με της 27αρας. Στην ουσια 27αρα παιρνεις με εξτρα τα δεξια και αριστερα τμηματα, οποτε δεν εχει καμια διαφορα σε αυτο που λες με το 27αρι... Αυτο που ειναι λιγο fail ειναι που ειναι flat. Αν και σε 16:9 προτιμω σαφως τις flat, σε ultrawide ειναι πιο βολικη η curved γιατι τα πλαϊνα κομματια σε αγκαλιαζουν. 1
MasterX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, WaxOnWaxOff said: ειμαι μελος iq club και μου πεφτει στα 470..... Ομορφη , μεγαλη αλλα με τι καρτα την οδηγεις ? XD τι ειναι το iq club ???
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μαλλον λεει το Υou club μια μαρκετινγκ βλακεια που δηθεν σου δινουν λιγους ποντους . Οταν αρχισει τα προβληματα που τη στελνεις υπαρχει MSI ελλαδισταν η σου λενε στειλτη εξω και πληρωσε 2 οθονες σε μεταφορικα ? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Mhlogiatros
TsironakosMix Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 5 hours ago, Zus said: Καλή τιμή. Η απορία είναι αν αξίζει το transition από το monitor της υπογραφής μου. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι η απόσταση. Εγώ κάθομαι περίπου μισό μέτρο από την οθόνη, σε 34άρα θα πρέπει να πάω πιο πίσω; Οχι αδερφε οτι πρεπει ειναι, ειμαι εδω και χρονια με 32αρι Monitor. Μετα απο μια εβδομαδα συνιθηζεις και δεν θα θες ουτε για πλακα να ξαναγυρισεις σε μικροτερο. Προσωπικα με την πρωτη ευκαιρια θα παω σε 43αρι 2
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Οχι αδερφε οτι πρεπει ειναι, ειμαι εδω και χρονια με 32αρι Monitor. Μετα απο μια εβδομαδα συνιθηζεις και δεν θα θες ουτε για πλακα να ξαναγυρισεις σε μικροτερο. Προσωπικα με την πρωτη ευκαιρια θα παω σε 43αρι ποια σκεπτεσαι?
Sadako Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το μάτι (και ο εγκέφαλος) σίγουρα συνηθίζει. Κι εγώ όταν πήγα από 40άρα τηλεόραση σε 65άρα στην αρχή μου φάνηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Λίγες εβδομάδες μετά μου φαινόταν απλά κανονική, τώρα μην πω ότι μου φαίνεται και προς "μικρή". Λίγο περισσότερο on-topic, επειδή ψαχούλευα σήμερα το όλο ζήτημα flat vs curved, είδα αναφορές από πολλούς ότι όταν πηγαίνουν από flat σε curved, στην αρχή οι γραμμές φαίνονται παραμορφωμένες*, αλλά μετά από κανά 2 εβδομάδες κατά μέσο όρο συνηθίζουν. Το ακόμα πιο περίεργο, είναι ότι όταν μετά από μακρόχρονη χρήση σε curved επιστρέφουν σε flat, στην αρχή τους φαίνεται σαν αντίστροφη καμπυλότητα, δηλαδή προς τα έξω (!!), κάτι σαν τις παλιές CRT οθόνες/τηλεοράσεις. *αυτό βέβαια υποθέτω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει όταν η χρήση για την οποία προορίζεται είναι επαγγελματική, και όχι gaming, εκεί νομίζω παίζει πολύ μικρότερο ρόλο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Sadako
TsironakosMix Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 9 minutes ago, APPLEGEEK said: ποια σκεπτεσαι? Eχω στο ματι την G70NC της Samsung που ειναι και Mini Led. Σε κανενα sale ισως την τσιμπησω.. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Eχω στο ματι την G70NC της Samsung που ειναι και Mini Led. Σε κανενα sale ισως την τσιμπησω.. Σωστός φίλε ! 1
spahar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Στην εξέλιξη τιμής πάντως βλέπω ότι το You συγκεκριμένα την έχει μήνες τώρα στα 578€. Οπότε είναι λίγο εικονική η σούπερ έκπτωση.
Sadako Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Πολύ σωστή παρατήρηση. Βέβαια σε σχέση με την επόμενη τιμή στο skroutz είναι αρκετά πιο φθηνή, είναι σαν να θέλουν να ξεφορτωθούν το stock στο συγκεκριμένο μαγαζί.
cleeverblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 έχει κανείς εμπειρία από το service της MSI? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα