panosmarin13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Αφού άλλαξα κουτί σε ένα Corsair 4000D airflow black όταν το ανοίγω για να φτιάξω κάτι η να δω κάτι με χτυπάει το ρεύμα ενώ έχω βγάλει το ρεύμα και και έχω κλείσει και το τροφοδοτικό και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί
evkar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Από κάπου έχεις διαρροή ,μπορεί μητρική να βρίσκει στο σασί , μπορεί τροφοδοτικό κλπ Τι εννοείς έχεις βγάλει το ρεύμα? Αν εννοείς τον καλώδιο τροφοδοσίας , τότε έχει κρατήσει στατικά φορτία . Πάτα ένα off on ή ένα reset ,αν και τα στατικά φορτία δεν κρατούν αιώνια. Κάποιο βραχυκύκλωμα πρέπει να είναι από κακές μονώσεις. Αλλά τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος τι είναι ? έχεις φουρφούρια έξκτρα , λεντοταινίες καρνάβαλου κλπ , είναι πάνω σε ups ?
panosmarin13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 oxi den exo tpt einai apla to pc me ta peamata mesa alla tha tsekaro auto pou eipes ama briski i mitriki pano sto sasi alla den pisteuo na briski kapou kai episis pou kanei enan periergo thoribo ana diastimata sa na akoumpaei kapoio kalodio pano se anemistiraki alla den akoumpaei tpt pouthena kai to eftiaksa teleia apo thema cable management
tasvar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, panosmarin13 είπε oxi den exo tpt einai apla to pc me ta peamata mesa alla tha tsekaro auto pou eipes ama briski i mitriki pano sto sasi alla den pisteuo na briski kapou kai episis pou kanei enan periergo thoribo ana diastimata sa na akoumpaei kapoio kalodio pano se anemistiraki alla den akoumpaei tpt pouthena kai to eftiaksa teleia apo thema cable management Θα στο έλεγαν και άλλοι, αλλά, Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα στο forum: Μην γράφετε με GREEKLISH χαρακτήρες Στο θέμα τώρα. Εγώ θα δοκίμαζα και σε άλλο πολύμπριζο-πρίζα- δωμάτιο. Αν το κάνει και εκεί, θα το ξήλωνα και στήσιμο από την αρχή μάλλον. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από tasvar 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα