nickvog Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Είχα μέχρι πρότινος το HD-SHOP ως σοβαρή πηγή τροφοδότησης για 4K και blu-ray τίτλους με ελληνικά (ήχο/υπότιτλους). Όμως το βλέπω εδώ κι ένα χρόνο να μην ανανεώνει αλλά απλά να ξεσκαρτάρει. Πλέον…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!! Τουλάχιστον δεν ξέρω κάπου εγώ που να ανανεώνουν περιεχόμενο. Σταμάτησαν οι εταιρίες εδώ να φέρνουν και να βγάζουν ελληνικές εκδόσεις, ή παίζει να μην τους δίνουν πλέον άδεια οι μεγάλες εταιρίες εκμετάλλευσης κινηματογραφικού merchandising ??? Καταλαβαίνω ότι είμαστε μικρή χώρα κ πλέον το streaming έχει μπει στη ζωή μας, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να έχει τίτλους και συλλεκτικές εκδόσεις στη προσωπική του βιντεοθήκη κ μάλιστα εκδόσεις για Ελλάδα με υποτιτλους κλπ. Αν ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα που μου διαφεύγει ας το γράψει εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Βρήκα μια περσινή ενημέρωση από το HD-SHOP: Quote Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως σε συνέχεια των παγκόσμιων εξελίξεων στο χώρο του Home Entertainment, τα Studio Disney & Sony Pictures αποφάσισαν με το νέο έτος 2022 ότι δεν θα κυκλοφορούν πλέον ταινίες σε δίσκους DVD, Blu-ray, 4K UHD στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και σε άλλες χώρες, ακυρώθηκαν όλες οι μελλοντικές τους κυκλοφορίες στην Ελλάδα & οι παλιότεροι τίτλοι θα αποσυρθούν (δηλαδή δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες ταινίες σε μορφή δίσκου από αυτά τα studio), εκτός από αυτούς που είναι σε απόθεμα στο κατάστημά μας. Εάν σας ενδιαφέρουν τίτλοι σε μορφή δίσκου που δεν τους έχετε αποκτήσει βιαστείτε διότι εάν εξαντληθούν δεν θα υπάρξουν άλλοι διαθέσιμοι για να εμπλουτίσετε την συλλογή σας και να τους κρατήσετε για πάντα, πιθανότατα θα διατίθενται για θέαση μόνο μέσω streaming από τις αντίστοιχες πλατφόρμες των studio. Εμείς από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προμηθευόμαστε τίτλους με Ελληνικούς Υπότιτλους ή και Μεταγλωττίσμενους στα Ελληνικά, από τα δίκτυα συνεργατών μας, προκειμένου να εξυπηρετούμε τα αιτήματά σας! Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! Δυστυχώς η κατάσταση είναι όπως την περιγράφεις και το κακό είναι ότι πλέον δεν βλέπω και εναλλακτικές πηγές (πχ Ιταλική αγορά) με ελληνικούς υπότιτλους (δεν τα παρακολουθώ τόσο στενά πλέον, οπότε μπορεί να χάνω κάτι εδώ). 1 1
nickvog Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Βρήκα μια περσινή ενημέρωση από το HD-SHOP: Δυστυχώς η κατάσταση είναι όπως την περιγράφεις και το κακό είναι ότι πλέον δεν βλέπω και εναλλακτικές πηγές (πχ Ιταλική αγορά) με ελληνικούς υπότιτλους (δεν τα παρακολουθώ τόσο στενά πλέον, οπότε μπορεί να χάνω κάτι εδώ). Δεν την ήξερα την ανακοίνωση. Μας γείωσαν κανονικά ρε !!!! Προσπαθώ να βρω τον τελευταίο χρόνο σε γειτονικές αγορές (Ανατολική Ευρώπη) σε Τσεχία και Πολωνία (παραδοσιακά σε αυτές τις ζώνες είχαν και ελληνικά στις εκδόσεις τους), αλλά πλέον τα Ελληνικά... λες και τα ξέχασαν σαν γλώσσα !!!!! Και μετά αναρωτιούνται οι χαρτογιακάδες γιατί ανθεί η πειρατεία... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ που μπορούμε να σώσουμε σε ένα δίσκο και να τα κρατήσουμε για πάντα. Προσωπικά τολμώ να πω... κακώς αλλά και, εκ των πραγμάτων... ΕΥΤΥΧΩΣ !!! 1
BlueBlade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, nickvog είπε Και μετά αναρωτιούνται οι χαρτογιακάδες γιατί ανθεί η πειρατεία. Βασικά έχω την εντύπωση ότι ένας από τους βασικούς λόγους είναι πως η πειρατεία στην Ελλάδα έχει ξεφύγει εντελώς και για πολλούς έχει καθιερωθεί ως κάτι το φυσιολογικό. Το κερασάκι στην τούρτα οι streaming υπηρεσίες και φυσικά οι οικονομικές δυνατότητες του μέσου Έλληνα. Είναι τεράστια πολυτέλεια για κάποιον σήμερα να δώσει ένα 20αρικο (για παραπάνω δε το συζητάμε καν) για να αγοράσει μια ταινία που θα δει σε 2 ώρες και μετά να την πετάξει σε ένα ράφι. Επίσης, προσωπικά ούτε ξέρω αλλά ούτε έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάρα πολλά χρόνια που να μαζεύει ταινίες για συλλεκτικούς λόγους. Το "Πολύς κόσμος θέλει" που λες, πιστεύω ότι στην πραγματικότητα είναι μια υπερβολικά μικρή μερίδα. Στην τελική, αν έβγαζαν κέρδος δεν θα είχαν κανένα λόγο να σταματήσουν τις κυκλοφορίες. Για να το έκαναν, προφανώς σημαίνει ότι δεν βγάζουν κέρδος και δεν έχει νόημα να συνεχίσουν.
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 56 minutes ago, nickvog said: Δεν την ήξερα την ανακοίνωση. Μας γείωσαν κανονικά ρε !!!! Προσπαθώ να βρω τον τελευταίο χρόνο σε γειτονικές αγορές (Ανατολική Ευρώπη) σε Τσεχία και Πολωνία (παραδοσιακά σε αυτές τις ζώνες είχαν και ελληνικά στις εκδόσεις τους), αλλά πλέον τα Ελληνικά... λες και τα ξέχασαν σαν γλώσσα !!!!! Και μετά αναρωτιούνται οι χαρτογιακάδες γιατί ανθεί η πειρατεία... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ που μπορούμε να σώσουμε σε ένα δίσκο και να τα κρατήσουμε για πάντα. Προσωπικά τολμώ να πω... κακώς αλλά και, εκ των πραγμάτων... ΕΥΤΥΧΩΣ !!! Άρα πλέον ούτε από filmarena και το άλλο το πολωνικό παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι ε; 22 minutes ago, BlueBlade said: Βασικά έχω την εντύπωση ότι ένας από τους βασικούς λόγους είναι πως η πειρατεία στην Ελλάδα έχει ξεφύγει εντελώς και για πολλούς έχει καθιερωθεί ως κάτι το φυσιολογικό. Το κερασάκι στην τούρτα οι streaming υπηρεσίες και φυσικά οι οικονομικές δυνατότητες του μέσου Έλληνα. Είναι τεράστια πολυτέλεια για κάποιον σήμερα να δώσει ένα 20αρικο (για παραπάνω δε το συζητάμε καν) για να αγοράσει μια ταινία που θα δει σε 2 ώρες και μετά να την πετάξει σε ένα ράφι. Επίσης, προσωπικά ούτε ξέρω αλλά ούτε έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάρα πολλά χρόνια που να μαζεύει ταινίες για συλλεκτικούς λόγους. Το "Πολύς κόσμος θέλει" που λες, πιστεύω ότι στην πραγματικότητα είναι μια υπερβολικά μικρή μερίδα. Στην τελική, αν έβγαζαν κέρδος δεν θα είχαν κανένα λόγο να σταματήσουν τις κυκλοφορίες. Για να το έκαναν, προφανώς σημαίνει ότι δεν βγάζουν κέρδος και δεν έχει νόημα να συνεχίσουν. Ε ναι μωρέ εντάξει, είμαστε και μεις οι λίγοι ρομαντικοί... 😇 1
nickvog Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, tonypapadovic είπε Άρα πλέον ούτε από filmarena και το άλλο το πολωνικό παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι ε; Ε ναι μωρέ εντάξει, είμαστε και μεις οι λίγοι ρομαντικοί... 😇 Τα παρακολουθώ αλλά εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει να προσθέτουν ελληνικούς υπότιτλους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Κι εκεί που παραδοσιακά υπήρχαν (πχ. Game of thrones) σταμάτησαν (House of the Dragon). Δεν ξέρω γιατί μας απέκλεισαν. Και καλά ας πούμε ότι εδώ υπάρχει ο τορεντάς που κόβει την κυκλοφορία… το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει κι η Κύπρος που έφαγε κι αυτή μαύρο από τα μεγάλα στούντιο ??? Προσωπικά, μια καλή έκδοση συλλεκτική ή μη, ιδίως σε 4K, δεν υπάρχει περίπτωση να την προσπεράσω, όταν μάλιστα αφορά σε επιτυχημένη ταινία, σειρά ή συλλογή. Και μου τη σπάει ειλικρινά που έκλεισαν την πόρτα στην ελληνική υποστήριξη.
Fido dido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δυστυχώς πάντα ήμασταν μικρή αγορά, κακά τα ψέματα Τώρα ήρθε το τελειωτικό χτύπημα καθώς οι ελληνικές εταιρείες σταμάτησαν πια να κατασκευαζουν η να εισάγουν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους Τσέχοι και Πολωνοι μας τιμούσαν αλλά τώρα σταμάτησαν και αυτοί να βάζουν ελληνικά στα δισκάκια τους......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα