dimip96 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 48 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Έτσι ακριβώς, σαν την δημοκρατία της Κίνας, Βόρειας Κορέας, Κούβας και Βενεζουέλας ένα πράγμα, έτσι λέει "το κόμμα", αν έχεις άλλη άποψη πας στα γκουλάγκ (δημοκρατικά πάντα) Ναι αλλα εκεί λειτουργούν όλα ρολόι. Επίσης έβλεπα τους Βορειο Κορεάτες σε μία παρέλαση μπροστά στον Κιμ. Όλοι χαμογελούσαν. Οπότε συμπεραίνω ότι οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι σε τέτοια καθεστώτα. Υπερτιμημένη η δημοκρατία.
PadPoet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Εγώ πάντως που μπήκα στην εφαρμογή λόγω Αγγλικού αριθμού στο κινητό, ξαφνικά είμαι blocked μάλλον επειδή μπαίνω στην εφαρμογή εκτός UK. Κανένα νόημα ύπαρξης της εφαρμογής στο state που είναι αυτή τη στιγμή. Ούτε search function της προκοπής δεν έχει.
klaftop Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 ειναι επειδη ειπαν στον Musk να σταματησει να ποσταρει μαλακιες γιατι καταστρεφει το τουιτερ, δωστου λιγες εβδομαδες να ξαναρχισει
CyanBlue Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Πόσα από δαύτα πια να έχει κανείς? Ο ένας αντιγράφει τον άλλο και όλα κύκλο κάνουν. Αν και έχω την αίσθηση πως θα έρθει κάτι νέο, διαφορετικό και θα κάνει "μπαμ" 😀.
Lotof Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Mark Zuckerberg: Threads users down by more than a half Elon Musk says X monthly users reach 'new high' of 541 million 😪
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα