Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε τηλέφωνο να σας κρατήσουν (αν υπάρχει) σε κατάστημα.

Τους καλεσα 13:50 και 14:30 έστειλαν SMS να παραλάβω απ το κατάστημα που επιθυμώ (δηλώνεις 2 καταστήματα)

Συγκεκριμένα πήρα το mistral με τη λευκή ρίγα στη μέση. Δεν είδα λεπτομέρειες στο κουτί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ τσίμπησα την τελευταία μπλε από το Lidl στα Μελίσσια στις 7:59μμ. Οι ροζ είχαν εξαντληθεί, ενώ είχε αρκετές Yoga. thanks syrio για την ανάρτηση της προσφοράς.

Ελπίζω να πιάσει τόπο

Επεξ/σία από downhill
Δημοσ.
15 ώρες πριν, d_gkal είπε

Πάρτε τηλέφωνο να σας κρατήσουν (αν υπάρχει) σε κατάστημα.

Τους καλεσα 13:50 και 14:30 έστειλαν SMS να παραλάβω απ το κατάστημα που επιθυμώ (δηλώνεις 2 καταστήματα)

Συγκεκριμένα πήρα το mistral με τη λευκή ρίγα στη μέση. Δεν είδα λεπτομέρειες στο κουτί 

Αυτη η μπλε με την λευκη ριγα στην μεση ειναι η πιο νεα. Εχω την πιο παλια που ειναι ολο μπλε.
Θα το χαρεις πολυ, σιγουρα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 22/07/2023 at 01:17, gas_83 said:

Διάλεξε αυτήν που έχει κατασκευαστεί τελευταία (νομίζω μοντέλο 01/2022, το γράφει στο κουτί στα πλαγια).

Σε ποιο σημείο το γρ άφει; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d_gkal είπε

Σε ποιο σημείο το γρ άφει; 

Δεν έχω το κουτί κοντά για σίγουρα, όμως θυμάμαι ότι το γράφει, όπως το έχεις όρθιο σε μια από τις 2 μικρότερες (πλάγιες) πλευρές, χαμηλά δίπλα σε ένα σχέδιο (περιγραμμα) από εργοστάσιο.. αν το τσεκάρεις επιβεβαίωσέ το και για όποιον ενδιαφέρεται..

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό το νήμα που έχει γίνει κουβέντα για το ίδιο sup σε προηγούμενη προσφορά (τον Μάιο):

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει/είδε κανείς εάν υπάρχει το  μπλε(όχι το γιόγκα) ή το ροζ σε κατάστημα της Αττικής? 

Δημοσ.

Μπαινω με το φτερο στο χερι, το τουμπαρω αναποδα στο νερο και το εχω σαν γραφειο, κανω οτι βλεπεις εδω και αφου σφιξω το βιδακι το ξανατουμπαρω. Βαλτο τερμα πισω να σε βοηθησει να πας οσο πιο ισια γινεται.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω πετάξει το χάρτινο κουτί αλλά ακόμα δεν έχω ανοίξει το SUP από την συσκευασία του. Ξέρετε αν στο Lidl θα δεχτούν επιστροφή ; 

Δημοσ.
5 hours ago, Lotof said:

Έχω πετάξει το χάρτινο κουτί αλλά ακόμα δεν έχω ανοίξει το SUP από την συσκευασία του. Ξέρετε αν στο Lidl θα δεχτούν επιστροφή ; 

Δύσκολο μου ακούγεται.

Το πήρες στα 200€ ή στα 300€?

Ισως κάποιος που δεν έβρισκε, να είναι πρόθυμος να στο αγοράσει?

Ή ίσως να έχει το κουτί για να στο δώσει (αν είστε κοντά κιόλας)!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...